|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Sex i grad"
2.6.2010 15:15:57   
Sanjica26 RR
I ja u nedelju idem da gledam Sex i grad. Jedva cekamuser posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 51
2.6.2010 15:26:34   
Anoniman
I ja sam sinoc bila na premijeri i meni se skroz svidja film. user posted image
Mm mi  par puta signalizirao stezanjem ruke njene komentare na konto njenih ispada da ne zapadnu u monotoniju u braku, krizna druga godina, sami bez dece itd user posted image  

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 52
2.6.2010 16:55:51   
Diabla
Jao zavidim svima koji su vec odgledali film. Necu da citam nijedan od vasih postova jer bas hocu da gledam film a da nista ne znam o njemu. Ko zna kad ce ovamo doci, ali zato se zlatio video klub user posted image user posted image user posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 53
2.6.2010 23:41:14   
viking
Dunja, evo da ti odgovorim ovde, da ne kvarim temu o kafi u Novom Sadu... Elem, meni je bio očajan, prazan, bez radnje, bez ideje, preterivanje u svemu ali bez argumenata, dosadan, predugačak, S. Dž. Parker... hmm, bolje glume ona deca u Dadovu, ne znam šta bih ti rekla...
Naša drugarica Nejt koja je i otvorila ovu temu kaže da joj se dopao, ali ona je hard-core fan, ja nisam, možda ja to prosto ne razumem. Što se mene tiče, najuzaludnije potrošenih dvaipo sata ove godine, bez konkurencije....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 54
2.6.2010 23:45:06   
dunja RR
hvala Viking....onda menjamo plan za petak veče;)

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 55
2.6.2010 23:51:13   
Anoniman
Imam identično mišljenje o prvom delu, drugi ne planiram da gledam sem ako mi ga neko ne donese na CD-u, a ja budem umirala od dosade. 

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 56
3.6.2010 0:54:40   
Anoniman
Meni je super, logican sled dogadjaja, posle prvog dela.

A sto se glume tice, nisam kompetentna, pa ne volim da kritikujem ili hvalim. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 57
3.6.2010 10:25:08   
viking
Ma ja očigledno nisam ciljna grupa user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 58
4.6.2010 0:41:59   
Nana*
IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja idem na premijeru, ali iskreno samo zato što sam dobila karte (prednost mog posla), inače ne bih išla. Prvi deo filma nisam gledala, seriju uglavnom jesam i moram da kažem da imam ambivalentan stav.
S jedne strane mi se dopada serija (umereno), stvarno ruši neke tabue koji su bespotrebno postavljeni, a s druge strane mi je muka od raznih seljančura koje su se istripovale da su iste Keri i Samanta, a nemaju stila ni šlifa ni u mikrogramima, pa me nekada baš bude sramota da kažem da sam pratila seriju...

Za ovo user posted image
A sad sto se tice filma i serije ukusi su razliciti, ne vredi o tome raspravljati. Neko voli neko ne. Moja kuma, inace anti sexi riba, anti visoke stikle ( max 5 cm ), anti trendovi, je bas uzivala u ovom 2. delu. Prvi nije ni gledala a verovatno ni serije ( mozda po neku ).
Vecinu stvari koje one nose i u seriji u filmu ne bi nikad obukla. Ali svakako mogu kao i svaka zena u po kojoj prici da se nadjem. A najzanimljivije u seriji i filmu mi je, da one i posle svega ostanu Prijateljice!

Ne gledamo svi serije i filmove na isti nacin...

" No Martini, No Party" :))))

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 59
4.6.2010 7:35:41   
Anoniman
ja jesam pratila ..mozda sam gledala nekih 80% i nikad nisam uzivala u toj seriji..

ja nisam taj tip..
ne volim trendove, ne volim taj fazon::"zene zene"
nije mi jasno da nekom cipele budu smisao zivota
smatram da treba biti polukreten pa se istripovati da si kao one

serija jeste zanimljiva ali sustina svega je meni zivo sruser posted image
opustila me par puta ali daaaaaaaaaaaaaaaaaaj bre...
markirana odeca, who cares????

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 60
4.6.2010 7:51:56   
Anoniman

Isto.

Lagala bih kada bih rekla da ne pogledam seriju ako je uhvatim na TV, ali nisam luda za njima. Ako ide Dr House na drugom kanalu... Sex&City nema šanse. user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 61
4.6.2010 7:54:31   
buhla
IZVORNA PORUKA: Tashke

Isto.

Lagala bih kada bih rekla da ne pogledam seriju ako je uhvatim na TV, ali nisam luda za njima. Ako ide Dr House na drugom kanalu... Sex&City nema šanse. user posted image

takodje user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 62
4.6.2010 7:57:56   
Anoniman
mmmmm dr house!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 63
4.6.2010 9:48:08   
LillyT
S&C sam pratila redovno zabave radi. Bile su mi smesne neke situacije i ne mogu reci da mi nije prijalo. Medjutim, ta fora, niko nista ne radi, svi imaju vremena za sve, a pri tome i brdo para, je prosto nesto sto me je nerviralo. Film sam takodje odgledala i to u bioskopu, zali boze 250 dinara, bolje da sam kupila sladoled, ali znam da cu gledati i drugi deo. Jbg, rece mi drugarica da su sve ostarile (kao da mi idemo mladje), pa cisto da ih vidim kao babe user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 64
4.6.2010 9:56:19   
minavb
IZVORNA PORUKA: LillyT

S&C sam pratila redovno zabave radi. Bile su mi smesne neke situacije i ne mogu reci da mi nije prijalo. Medjutim, ta fora, niko nista ne radi, svi imaju vremena za sve, a pri tome i brdo para, je prosto nesto sto me je nerviralo.

Takodje! Krenulo je kao savim ok serija, a zavrsilo se kao reklama za odredjene brendove i kreatore. Drugi film sigurno necu gledati u bioskopu, ma necu ni cd da iznajmim. Ako bude na tv-u, mozda.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 65
6.6.2010 15:55:20   
Nana*
Svaka cas_t devojke, potpuno postujem vase misljenje. Ali htela bi samo da dodam nesto za ove Design stvari i cipele. Jer ovde vlada tipicno misljenje za neku devojku iz Srbije, takvo sam misljenje i ja imala. Zivela sam 28 godina u Srbiji i sad skoro 2 na zapadu... Inace, ako zelite nesto kvalitetno da obucete i obujete za to morate i da platite. U Srbiji pogotovo. Na zapadu, svako ima tu sansu da se lepo obuce. Npr. jedna prodavacica u pekari, butiku sasvim normalno moze sebi da priusti u pola godine jedne Designerske cipele od 300 eura ( naravno ako to voli i zeli ). Garderobu isto tako. Kod nas udjite samo u Metro i ako hocete da uzmete neke cipelice koje su malo samo kvalitetnije, koliko cete dati za njih?? Mnogo veca snizenja imaju oni na zapadu od nas, ali mnooogo.

U samoj seriji i oba filma nisam videla bas da su nesto puno isle u shopping i da se mnogo neki veliki Designeri spominju, a isto tako i neke prvelike cene za cipele. Ali jesam u jednoj epizodi videla da Carry kupuje Design cipele na snizenju user posted image .

Ovde isto tako nije cudno kad vidite devojcicu od 16 godina u preskupim design cipelama, jer ovde svako dete dobija deciji dodatak. I ako imate sredstava da ga finasirate i taj dodatak stavljate na deciju stednju. U samo 5. godini zivota dete ima bas pozamasnu svotu novca.

Nazalost u Srbiji, hm jako tesko tako nesto i zamisliti.

Mozda sam udavila, ali eto htedoh samo da pojasnim da eto bar u Americi, i  Zapadnom delu Evrope nije nista cudno ako vidite nekog u Markiranoj garderobi i cipelama i ne mora da znaci da glume Carry user posted image .
Postojale su te markirane stvari i pre Sex and the City.

Ko voli nek izvoli.

< Poruku je uredio Nana* -- 6.6.2010 15:56:23 >

" No Martini, No Party" :))))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 66
28.6.2010 17:44:54   
bebablue
Za vikend sam pogledala 2. deo filma, a pocela sam proslog vikenda.
Mislim da je jos gori nego prvi deo, bez radnje, akcenat stavljen na krpice koje glavne junakinje nose i njihov imidz, a ostalo big shuser posted image t!
Seriju sam obozavala i trebalo je ostati na tome, filmovi mi upropascuju celokupno misljenje o seriji,to je kao i sto Sumaher upropascuje sebe kao legendu, vozeci ponovo za Formulu 1 sa nebitnim plasmanom.
Ali morala sam odgledati film, nekako sam se ponadala da ce se Keri vratiti Ejdenu, ali to me je samo trejler zagolicao.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 67
11.7.2010 15:16:08   
Anoniman
Malopre gledam na FOX kanalu... svidela mi se Samantina rečenica -
"Prvo me bar upoznaj pa me onda mrzi."
user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 68
11.7.2010 15:17:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebablue

nekako sam se ponadala da ce se Keri vratiti Ejdenu, ali to me je samo trejler zagolicao.

I meni se svideo taj tip.

(odgovor članu bebablue)
  Direktna veza do poruke: 69
11.7.2010 20:07:20   
smeško
Skinula film sa neta i odgledala sa suprugom. Posteno smo se zamislili posle odjavne spice. user posted image user posted image user posted image
Stvarno su matore, a idalje se bave nebitnim stvarima. Seriju sam gledala kao razbibrigu. Osim Samante koja je bila lepa, ostale tri je jedino odeca cinila lepsim. Serija se jeste bavila nekim predrasudama, ali...tri prezahtevne zene, koje se sete da hoce vezu i ljubav, tek kad su ostarile? Nisu mogle da prikazu zene povrsnijim nego na ovaj nacin. Cipele, haljine, sex, cipele, haljine, sex, cipele.....Znam mnoge moje drugarice koje su zbog neceg slicnog sada same i nesrecne, jer su se isto tako maaalo precenile.
Ali, to je moje misljenje. Savetujem svima da odgledaju i film, da imaju svoje vidjenje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 70
17.7.2010 15:57:00   
Dzedzana
Mene interesuje koliko ima delova knjige "Sex i grad" i na kojem sajtu mogu da narucim sv ete delove? Hvala.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 71
17.7.2010 17:41:52   
Dora
Smesko,delim tvoje misljenje u potpunosti :)))

(odgovor članu Dzedzana)
Direktna veza do poruke: 72
17.7.2010 18:05:55   
Anoniman
Slažem se sa Dorom i Smeškom , meni je jako tužno što je "Sex i grad" postao svojevrsni "priručnik" KAKO BITI FENSI RIBA I P'O . Mali milion žena se prevarilo i primilo na razmišljanje da je istinska sreća u pametovanju 4 unesrećene žene (sad sledi "ijao , pa zašto unesrećene??) i svi misle da je njihov način života ispravan .. Svi žele da budu Keri , Samanta , Miranda ili Šarlota ... A to je jako , jako tužno ... Naravno , mnoge rečenice koje su svojevremeno izgovorile Keri , Samanta i ostale su zaista za čestitati , ali je do takvog zaključka i takvih rečenica jednako lako bilo doći i bez nezasitog sexa sa nekim neandertalcem (Samanta) , višegodišnjeg presipanja iz šupljeg u prazno sa istim tako šupljim Zverkom (Keri) i slično ... Naime , svaka od njih je na ovaj ili onaj način dotakla dno i bila ogavnija nego što se može zamisliti , i svaka je preko noći zaboravila koliko je ogavna čim je sebe izlečila novim cipelama , četvorostrukim votka - martinijem ili još beskrupuloznijim sexom sa prvim koji naiđe ... I svaka je puna mudrosti posle najjadnijih i najnemoralnijih poduhvata ... Aj' nek neka bude mudra PRE ? I šta se dešava - devojke misle da je cool kresati se unaokolo , vraćati se milion puta jednom te istom frajeru , razvoditi brakove i sve to u Manolo Blanik cipicama ... E , pa nije cool ... Cool je biti mudar na vreme , vrednovati sebe i one koji te vole , ne lečiti frustracije obijanjem butika i na kraju - ne , draga , nećeš vratiti svog bivšeg tako što mu se kresneš s' najboljim ortakom ...

I , btw , po mom mišljenju - Sex i grad je mogao da se završi još onog mamomenta kada je u seriju ušetao Ejdan ... Najbolji macan od svih ku*ajbera koji su bili aktuelni ... Ja bih još tada onog Zverku poslala na duug odmor i na hemijsko čišćenje uštirkanog odela , a Ejdana privela "za stalno" ... user posted image Eto , da sam ja Keri ... user posted image Ali , nisam .I hvala Bogu što nisam user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 73
17.7.2010 18:39:39   
choopa choops
BubaMiro slazem se user posted image Narocito za Aidena user posted image user posted image Kakav frajer!!! Zverka mu nije ni do koljena. ( da se ja pitam user posted image )

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 74
17.7.2010 18:44:57   
Anoniman
user posted image

Evo ,Čupe moja , samo za tvoje i moje oči user posted image ... joooj , a jes' dobar , majke mi ...user posted image user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here