Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 8:48:14
|
|
|
|
dana198495
|
ovo ce zvučati malo smiješno od moje sestre sin prvo sto je izgovorio bilo je GAGA a to je ime od pekinezera tako da neznam šta ce mi sestr roditi slijedeći put
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 8:59:26
|
|
|
|
Lu
|
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 8:59:34
|
|
|
|
Anoniman
|
I moje dete je prvo reklo "baba", pa sam onda pitala, "Šta sada?", onda su zakolutali očima, i rekli "Pa šta je posle rekao mama ili tata"? Tvoja seka će da rodi pekinezera!
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 9:00:42
|
|
|
|
bebać
|
Sergej je rekao MAMA,i dan danas slabo govori tata,ponekad!
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 12:24:12
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: bebać Sergej je rekao MAMA,i dan danas slabo govori tata,ponekad! I moja deca prvo mama, tatu nemaju potrebe ni da zovu kad je mama tu za sve
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 12:26:26
|
|
|
|
Anoniman
|
kod mene je obrnuto ... prvo su oboje rekli TA-TA jer mamu nemaju potrebe dazovu kad je vazda tu
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 15:44:17
|
|
|
|
afrodita
|
Oboje su prvo rekli BABA ali ja mislim da je to pokusaj da kazu mama pa ispadne baba
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 23:19:03
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo kod mene je obrnuto ... prvo su oboje rekli TA-TA jer mamu nemaju potrebe dazovu kad je vazda tu
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 23:43:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo kod mene je obrnuto ... prvo su oboje rekli TA-TA jer mamu nemaju potrebe dazovu kad je vazda tu Sin je stariji, jel? I rekao je "tata"? A rodila si ćerku posle?
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 23:45:49
|
|
|
|
Lu
|
Nadaj se nadaj
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 7.5.2009 23:49:18
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Mama ili tata 8.5.2009 8:16:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo kod mene je obrnuto ... prvo su oboje rekli TA-TA jer mamu nemaju potrebe da zovu kad je vazda tu Sin je stariji, jel? I rekao je "tata"? A rodila si ćerku posle? ma jok bona ćerka je starija
< Poruku je uredio lenka sarajevo -- 8.5.2009 8:17:31 >
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 8.5.2009 9:02:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajao jeste, on je još beba, do nedavno si ga dojila... Ah, šta ti je želja da ovo iz teme nije istina...
< Poruku je uredio Jeca RR -- 11.1.2010 7:53:05 >
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 16:20:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
Andrej je pre neki dan rekao "tata" Naravno, nema on pojma šta je rekao, ali mi smo odlučili da je rekao tata (više je zvučalo tatatatatatatata)
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:47:07
|
|
|
|
Anitaaa
|
Mateja je za sada rekao samo mama i to je uglavnom mamamama ali uvek gleda u mene a kad kažem tata on gleda u vrata pošto tata nikad nije kući
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:47:41
|
|
|
|
Dora
|
Tata pa baba pa mama
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:48:09
|
|
|
|
eugenija
|
Viktor kaže: "Ajde!"
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:49:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma smeker mali on bi to "ajmo mala da pravimo lom..."
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:51:16
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Mateja je za sada rekao samo mama i to je uglavnom mamamama ali uvek gleda u mene a kad kažem tata on gleda u vrata pošto tata nikad nije kući
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 1.3.2010 20:56:36
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ma smeker mali on bi to "ajmo mala da pravimo lom..." hahahaahahahaaaaaaa
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 12.7.2010 19:31:58
|
|
|
|
BabyG
|
MAMA! Juče svečano progovorila! Sreća pa joj je tata bio tu i čuo, jer bi rekao da lažem! I to sve zbog toga što je ceo dan ponavljao da Teodora njega najviše voli (gori je nego tri deteta ), i ona pošizela i rekla 'MAMA'! Ne zna još padeže, jer smo se fokusirali na matematici , pa je omašila ono 'U'.
|
|
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 13.7.2010 13:36:05
|
|
|
|
Anitaaa
|
bravo
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 17.7.2010 0:06:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Nesto izmedju baba i beba, pa onda tata, i mama tek na kraju
|
|
RE: Mama ili tata (prva bebina reč) 17.7.2010 0:15:49
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Kažu babske priče, ako dete prvo kaže "mama", sledeće će biti žensko, ako prvo kaže "tata" biće muško. Ja sam čula ovo malo modifikovano: ako kaže "mama" sledeće dete će biti istog pola, a ako kaže "tata" biće suprotnog pola.
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: