Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 21.1.2010 21:09:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi "De si naš*o ovu nevaspitanu.......? # čekamo da se tedora rodi, nju nahrani mama i u provod "odsada će svi moji termini biti upražnjeni pa ćeš moći slobodno da ih koristiš"
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 21.1.2010 21:10:57
|
|
|
|
Anoniman
|
..........."ja bih nju tako......... posedovao....!" OTI dušo nisi se valjda postidela........
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 21.1.2010 21:12:59
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: banini oti ja bi se sa tobom onako pošteno napila i igrala po stolovima, i sa onom blesom cipiripi.....nešto mi se činiš ko čovek za merak!!! kao da si znala da je na pola nbg splavova moji nokti stoje u plafonu.. znas ono pogodi te pesma..i ti kazesss IJAOOOOOOOOOOOOO zamahes ruku na "gore" i odose nokti
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 21.1.2010 21:17:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: banini oti ja bi se sa tobom onako pošteno napila i igrala po stolovima, i sa onom blesom cipiripi.....nešto mi se činiš ko čovek za merak!!! kao da si znala da je na pola nbg splavova moji nokti stoje u plafonu.. znas ono pogodi te pesma..i ti kazesss IJAOOOOOOOOOOOOO zamahes ruku na "gore" i odose nokti isti slučaj Cipi samo su u pitanju novosadski klubovi! čuj nokti! duuuušu ostavljam na podu ako je pesma dobra!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 22.1.2010 1:20:59
|
|
|
|
lothroniell
|
Vi ste lude za 1000 medalja! Nema ludjeg foruma od ovog... Eugenija mi se cini najblesavija i ima ludacke fazone (kao sto je ova tema recimo ) pa bi na osnovu toga nju... Volem ljude s ludim karakterima!
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 22.1.2010 7:38:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: banini oti ja bi se sa tobom onako pošteno napila i igrala po stolovima, i sa onom blesom cipiripi.....nešto mi se činiš ko čovek za merak!!! kao da si znala da je na pola nbg splavova moji nokti stoje u plafonu.. znas ono pogodi te pesma..i ti kazesss IJAOOOOOOOOOOOOO zamahes ruku na "gore" i odose nokti VIDELA SAM TI NEGDE SLIKU U POCEPANIM FARMERKAMA I IGRAŠ NA STOLU, I ODUŠEVIH SE rekoh:evo je žena na MOJEM nivou što kaže kaliopi:i dušu i nokte a i krv(ja razbijam čaše kad me pogodi pesma, pa često puta pogodim sopstvenu nogu-idiot)
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 22.1.2010 13:04:23
|
|
|
|
cipiripi
|
onda si primetila i da sam bosa
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 17.4.2010 21:23:07
|
|
|
|
eni26
|
Ja bih ovu Cipi,al sad je u dr.stanju!!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 17.4.2010 21:27:35
|
|
|
|
cipiripi
|
zeno ako sam trudna nisam shugava ..moze oral...i to je vrsta sexa.. PRIHVATAM
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 17.4.2010 21:27:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Hmmmmmm... ja bih Shishicu... ZENIO ma tako mi je nekako slatka skroooooz...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 18.4.2010 9:29:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi zeno ako sam trudna nisam shugava ..moze oral...i to je vrsta sexa.. PRIHVATAM Aaaaaaaaaahahahhahaha...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 0:29:48
|
|
|
|
Anoniman
|
I kao zensko i kao musko volim lepe zene..Ja do sad nisam videla mnogo rrajki, ali od onih koje sam videla..Pa klasifikovacu: 1.lepotice: Oti, Magde, Cipiripi, Miljce, Eni, Nedja, Magnetic 2.slatkisi(od prvih se razlikuju po blagim i detinjim crtama lica): Dunja RR, Sanjica26, Maky92, Nejt, Ksenija 81 Da sam musko, sve bi gore navedene...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 0:32:13
|
|
|
|
cipiripi
|
Nezasiti stvore
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 0:33:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Nezasiti stvore Od viska glava ne boli
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 11:21:06
|
|
|
|
eni26
|
Eheheh Verka,ne mozemo svi u grupnjak ... ku-ku
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 11:22:16
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: verolino I kao zensko i kao musko volim lepe zene.. Cujte vi nasu Verku...i kao musko... Podvojena licnost hehehe lujka mala
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 26.6.2010 11:34:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 IZVORNA PORUKA: verolino I kao zensko i kao musko volim lepe zene.. Cujte vi nasu Verku...i kao musko... Podvojena licnost hehehe lujka mala Hahahhahhahahaaaa.Nisam ni videla kako sam se izrazila....Ispadoh hermafrodit Mislila sam i kad bih bila musko iste cice bi mi se svidjale...I onako se kao najgori frajer okrenem za dobrom ribom na ulici..MM to ne uradi, ali ja ne propustam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 5.7.2010 22:28:18
|
|
|
|
eni26
|
mozda sad nasu novu Bice iz bajke hehehehe
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.7.2010 0:58:08
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Magde ! Ostale cure super ste, ali ne voleeeeem grupnjake
|
|
[Obrisana poruka] 6.7.2010 11:31:33
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.7.2010 11:33:53
|
|
|
|
gagana83
|
Ja se ovde nisam oglasila I bolje da cutim,kad bih pocela da nabrajam mislile biste da sam ninfomanka
|
|
[Obrisana poruka] 6.7.2010 11:34:48
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.7.2010 11:39:21
|
|
|
|
smeško
|
Epa, ne znam vas bas dugo, ali nesto razmisljam: imam supruga, znaqci stalan kvalitetan sex. Treba mi nesto divlje, strasno, neocekivano, da me ostavi bez daha! Znaci: Cipi, Oti, Genije i Gagi!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 10.7.2010 0:11:41
|
|
|
|
Mivica
|
NovosađankuT
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 20:33:12
|
|
|
|
Brana
|
Samo mogu da kazem u ovoj temi Nece da moze
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?