Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:42:48
|
|
|
|
Nena81
|
Pa ovako lilika ija porodilje znaci viska na sve strane Pitacemo dole instruktore, evo gledam njihov sajt i forum extra su za oblacenje vidi sta sam ja danas pazarila Sta smo danas kupile
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 22:55:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja mislim da je najbolje kada dođete od 01.07 kada god želite(ja ću ih obasetisti ko su dobitnici). Znači vi dođete i oni vam objasne od čega se satoje programi, vi im objasnite šta bi želele i oni će vam kao stručna lica preporučiti šta je najbolje, u skladu sa vašim željama i mogućnostima:)
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 24.6.2010 23:18:06
|
|
|
|
LillyT
|
Ma Dunja ides i ti sa nama, vezbamo zajedno IJUUUUU, pa sada sam tek videla da su ti zadenuli RR
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 2:41:39
|
|
|
|
dunja RR
|
A Suncicabg je sve pokrenula i njoj se zahvaljujem, hvala draga
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 10:02:12
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR A Suncicabg je sve pokrenula i njoj se zahvaljujem, hvala draga Suncice bg, Nena 81 hvala vam...... Lilly T Devojke imamo još dva vaučera. Ko još hoće da vežba sa našim lepoticama?
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.6.2010 10:05:45 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 14:06:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Marina1983 se prijavila Ajmo devojke, još jedan vaučer je ostao za juli mesec, pa onda delimo novih 5 u avgustu
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 14:25:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Marina1983 se prijavila Ajmo devojke, još jedan vaučer je ostao za juli mesec, pa onda delimo novih 5 u avgustu da se ispravim delimo novih 5 za avgust, ali u julu je prijavljivanje.... do kraja juna imate prilike da osvojite još jedan vaučer, čekamo vas
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 14:28:11
|
|
|
|
Nena81
|
Ajde OTI vidis da te ceka vaucer Necemo bez tebe u akciju
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 19:17:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR A Suncicabg je sve pokrenula i njoj se zahvaljujem, hvala draga Bicu dosadna, ali taj jedan mozda bas tebe ceka
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 19:27:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: dunja RR A Suncicabg je sve pokrenula i njoj se zahvaljujem, hvala draga Bicu dosadna, ali taj jedan mozda bas tebe ceka ma bi j astvarno ali mi glupo, sramota me. šta će da kažu ovi iz Extreme gym.... ako se niko ne prijavi izgleda da ću morati., hehehe.....devojke opet ponavljam još jedan vaučer A vidiš kada smo pravili ovaj paket za vaučere, rekla Guppyka meni, ajde idite ti i još 4 devojke sa Ringeraje pa da se akcija zove vežbajte sa Dunjom RR
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 19:29:28
|
|
|
|
dunja RR
|
imamo još jedan vaučer, on samo tebe čeka, prijavi se i vežbaj u Extreme gym mesec dana
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 19:31:18
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR vežbajte sa Dunjom RR Sigurno bi nam dala dobre instrukcije Treba nam vodic sa RR
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 19:33:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: dunja RR vežbajte sa Dunjom RR Sigurno bi nam dala dobre instrukcije Treba nam vodic sa RR devojke vi ste sve zgodnice, ja sam se nagojila samo tako, ja imam najviše da skinem i moraću duplo da se trudim da vas stignem
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.6.2010 19:37:22 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 19:39:38
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ne lupaj Dunja, videla sam te
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 19:46:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ne lupaj Dunja, videla sam te joj, ima 5-6 kila više nego tada, a i tada sam imala višak
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.6.2010 19:47:05 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 19:49:02
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ne lupaj Dunja, videla sam te joj, ima 5-6 kila više nego tada, a i tada sam imala višak Isto moj slucaj samo je kod mene 6-7 vise nego tada! Gotovo zavrsena prica - ides i ti!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 19:52:57
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR imamo još jedan vaučer, on samo tebe čeka, prijavi se i vežbaj u Extreme gym mesec dana pa da u pravu si ON TEBE CEKA OTI se ne oglasava ajde bar ti sa nama
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 22:37:05
|
|
|
|
dunja RR
|
i dalje imamo još jedan vaučer ko želi da se pridruži besplatnom vežbanju mesec dana u fitnes centru Extreme gym
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.6.2010 22:38:07 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 22:38:41
|
|
|
|
Nena81
|
Ne vredi dunja ja ih ganjam al nece niko daj ajde ti sa nama sta izvodis
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 22:43:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Ne vredi dunja ja ih ganjam al nece niko daj ajde ti sa nama sta izvodis Idem samo ako se niko ne prijavi još ovih 5dana do kraja juna..... Meni bi bilo ipak draže da obradujemo neku Ringerajku, nego da ja odem, a ako se niko ne prijavljuje onda ću ja da uživam u vašem društvu drage moje
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.6.2010 22:45:23 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 22:49:56
|
|
|
|
LillyT
|
Dunja, hoces da sabotiramo forum na par dana da ides sa nama Salim se, hajde devojke, ja verujem da cemo se super provesti tamo
< Poruku je uredio LillyT -- 25.6.2010 22:50:12 >
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 22:51:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Dunja, hoces da sabotiramo forum na par dana da ides sa nama
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 22:52:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR onda ću ja da uživam u vašem društvu drage moje
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 22:53:00
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Dunja, hoces da sabotiramo forum na par dana da ides sa nama Salim se, hajde devojke, ja verujem da cemo se super provesti tamo I ja verujem da ce biti super!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 25.6.2010 22:54:04
|
|
|
|
LillyT
|
Samo da ne bude posle dva termina, e batali vezbe, hajmo mi na pivce
|
Anketa
Musko imebonitaKoje vam se ime svidja :)Damian (
35%)
Mihel (
12%)
Leon (
53%)
Ukupan broj glasova: 218Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!