Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 24.5.2010 16:21:35
|
|
|
|
guppy RR
|
Čestitam dragoj viking Požurile ste malo, nismo se još uspele organizovati koja će gde da šefuje
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 24.5.2010 16:25:46
|
|
|
|
viking
|
Nema veze, pusti me malo da se hvalim :) Nema veze što još nemam ni jedno jedino ovlašćenje
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 24.5.2010 17:24:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Zar i ti sine Vikinže?
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 24.5.2010 17:28:46
|
|
|
|
Daca88
|
Opa Cestitam viking,i zelim ti srecan i dugovecan mandat
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 24.5.2010 17:54:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ti se zajebavaj, ali ja imam tremu Treba tebi biti dostojna zamena IZVORNA PORUKA: Tashke Gledam aktivne korisnike, i vidim promene. Pec, pec, nema psovanja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 24.5.2010 21:43:27
|
|
|
|
gagana83
|
Ooooooooo pa cestitam Viking
|
|
[Obrisana poruka] 24.5.2010 22:19:28
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 24.5.2010 22:49:44
|
|
|
|
viking
|
Hvala vam drugarice
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.5.2010 19:35:12
|
|
|
|
guppy RR
|
Moderatori na portalu Ringeraja.rs važi od: 27. 5. 2010. Administrator portala je guppy RR. Urednik portala je Tatamata. Moderatori za pojedine forume su: Zatrudnjivanje - Ana RR, viking RR Trudnoća - Lilly RR, viking RR Beba - Jeca RR, Alexx RR Dete - Lu RR, Jeca RR Porodični život - Lu RR, Verus RR Partnerstvo - Lilly RR, Ana RR Zajednica RR - Alexx RR, Verus RR Moderatori za spisak... Čekamo dve crtice - Ana RR, viking RR Spisak RR trudnica - Lilly RR, viking RR Spisak RR mama - Lu RR Lekovito bilje - Lilly RR Srećno!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.5.2010 19:38:52
|
|
|
|
LillyT
|
Hm, nije me bilo dve nedelje, a ovde novina...Tasha nije vise RR , Viking postala RR a Ana RR napisa negde da pusta kosu Ako odem na duze, ko zna sta ce biti....
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.5.2010 20:47:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Hm, nije me bilo dve nedelje, a ovde novina...Tasha nije vise RR , Viking postala RR a Ana RR napisa negde da pusta kosu Ako odem na duze, ko zna sta ce biti....
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.5.2010 21:19:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo Viking !!! Mada ja iskreno zalim sto Tasha vise nije RR, izvinite ostale devojke... ali moja imenjakinja mi je nekako isto sto i rr, prosto je nerazdvojivo
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 27.5.2010 21:39:59
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 16:02:45
|
|
|
|
simke
|
Šta to moje okice vide?Dunja pa ne hvališ se ČESTITAM!!!!
< Poruku je uredio simke -- 21.6.2010 16:04:03 >
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 16:03:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: simke Šta to moje okice vide?Dunja pa ne hvališ se Simke nisam moderator, samo eto da se zna za koga radim
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 16:05:39
|
|
|
|
simke
|
Pa,to smo znali Zbunićete sve curke
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 16:09:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: simke Pa,to smo znali Zbunićete sve curke ali nove devojke ne znaju, pa kada pišem nešto u ime RR mogu da ih zbunim pa da pomisle" šta se ova javlja"
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 16:13:57
|
|
|
|
viking
|
Ooooooo, pa koleginice, zdravo!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 16:15:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ooooooo, pa koleginice, zdravo! Zdravo draga, ja sam ona stara.....nisam moderator
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.6.2010 16:16:14 >
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 16:17:54
|
|
|
|
viking
|
Znam, ali nema veze. RR je RR, ostalo su nijanse :)
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 16:46:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dunja RR
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 17:46:01
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: simke Šta to moje okice vide?Dunja pa ne hvališ se Simke nisam moderator, samo eto da se zna za koga radim Mali tupa ooooopet nista ne razume
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 18:04:07
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: simke Šta to moje okice vide?Dunja pa ne hvališ se Simke nisam moderator, samo eto da se zna za koga radim Mali tupa ooooopet nista ne razume dunja dobi RR a marince ajd sto ne razumes, nego sto za devojcicu kazes da je predivan! (fb)
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 21.6.2010 18:40:28
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: simke Šta to moje okice vide?Dunja pa ne hvališ se Simke nisam moderator, samo eto da se zna za koga radim Mali tupa ooooopet nista ne razume dunja dobi RR a marince ajd sto ne razumes, nego sto za devojcicu kazes da je predivan! (fb)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?