Anoniman
|
Bese to pre neki dan. Firma kao i svaka druga firma, odeljenje slicno mnogim odeljenjima. Posto su svi otisli kucama, njih dvoje ostadose sami, da jos nesto zavrse...oboje su bili u dugim i ozbiljnim vezama, i nikada do sada nisu prevarili svoje ljubavi...ali, djavo ne da mira... vrucina hormoni, vishak golotinje svuda oko njih a manjak garderobe...i dok je Ana, onako slucajno, gledala kroz prozor negde daleko ka horizontu, Milan odluci: probace, pa sta bude...polako joj pridje, da ona ne cuje, i poljubi je po vratu, tako da Anu prodjose zmarci, od glave do pete...oboje su ozbiljni i znaju da ako se procuje, moze biti svasta, a opet, osecala su te neka tiha hemija medju njima...Ana se okrenu... ... i pomisli... jao, da li će on osetiti da sam danas jela hamburger sa lukom. A možda mi suknja ostala zakačena u hulahopkama pa ne vidim. Mogla bi i da skinem hulahopke da nam ne bude vruće... JAO ali onda će videti da su mi noge blede. Trebala sam kupiti onaj Nivein spray za samopotamnjivanje. Uf, nisam se ni obrijala. Milan je pogleda i pita "a što si se okrenula" a Ana odgovara "odgovarala bi mi masaža ramena. Polako seda na stolicu kraj radnog stola i razmišlja. Da joj je bar na stolu fotografija momka... da je prekorno (ili pak nežno) pogleda. Možda ne bi imala dvojbu koju sada doživljava. Šta li će biti ako Milan zaista odluči da joj masira ramena? Kad se u tom strastnom momentu iznenada otvorise vrata i ulazi sef!Zaboravio je mobilni na stolu. Šef je: srednjih godina, visok, i dalje lepo građen s obzirom na 45-50-tu koju gura, bezobraznog pogleda i osmeha, sa prosedom kosom. Kravata mu je vezana školski... ni na koju stranu iskrivljena, stoji pravo, tek da se zna koliko iskustva ima... Ani zaigra srce. To je hemija o kojoj se zaista treba pričati. Šef je onaj koji u njoj pokreće ONO NEŠTO, iskreno životinjsko, bez dubljih emocija. Misli joj lutaju, razmišlja o tome kako je ustvari od pogrešnog čoveka tražila masažu... ali... posao i strast ne idu zajedno... Sedi... gleda Milana koji je već bio spreman za masažu, i šefa koji ih je upitno gledao dok je uzimao mobilni sa stola. "Šta se ovde dešava? Zašto su njih dvoje tako zbunjeni? Jesam li došao u nezgodnom momentu? Da li da odem? Ili da ostanem i vidim hoće li Milan otići?" - razmišljao je Šef. Milan po malo zbunjen, stoji kao ukopan, gleda u Šefa i razmišlja "Šta će sada biti? Odlazi čoveče! Tu ti je mobilni - uzmi ga i idi! Hajde telefonu, zvoni, zvoni!" A Ana... Ana razmišlja... ...ma baš me briga za posao ionako nisam dovoljno plaćena, a onaj moj kod kuće...njemu ne bi nikada palo na pamet da me izmasira,pa onda zašto da ne, imam i ja pravo na opuštanje, ali to će biti samo masiranje,nećemo napraviti ništa loše... A šta ako mi se onda navuče za vrat? Ako ne budem mogla da ga se rešim? Ako budem morala da dam otkaz? kako ću to momku objasniti? ...ma opet mislim nije ni on lud,ne želi ni on da se sazna za nas pa ima ženu i djecu a žena mu je prava oštrokondža...iako on glumi da je faca pred njom je manji od makova zrna... jao šta je meni,pa ja sad razmišljam o njegovoj ženi umjesto da uživam dok njegove ruke polako prelaze granicu ramena prema naprijed i polako klize niz moju svilenu košuljicu... Uh onaj osjećaj,treperim... Toliko pitanja mi se vrzmalo po glavi, sva sam bila zbunjena i preplašena.. Ali nešto mi nije dalo mira. Dovoljan je bio jedan pogled ispod ramena da se sva naježim od glave do pete... Neko bi rekao - hemija, neko - strast. Šta god da je bilo u pitanju, meni nešto nije dalo mira da kraj tog čoveka budem pri sebi. Zamišljam da ga stegnem za tu kravatu i privučem sebi, u glavi su mi scene sexa na kancelarijskom stolu.. Milan zbunjeno stoji i dalje, pa odluči da ode po kafu... "Da donesem i tebi, Ana? Vi šefe nećete, odlazite, jel?", Šef je odmahnuo glavom da neće kafu, a Milan je izašao iz kancelarije. U momentu Aninih nesređenih misli, osetila je kako da joj se neko primiče iza leđa.. Da.. Osetila je dobro poznat miris muškog parfema i vreo dah iza vrata... Prišao je kao da je pročitao sve iz njene glave... OVDE NAM TREBA NEŠTO. Spusta svoje tople ruke i zadize mi suknju...Kida gacice..Osecam toplinu na najintimnijem delu svoga tela,zelim ga..Dok mi u isto vreme ljubi vrat,naglo se okrecem i strasno ljubim u usta.Otkopcavam mu kosulju i rukama prelazim preko pantalona,a tamo cvrst i veeliki.. EVO, MALO SAM DOPUNILA, DEO EUGENINOG POSTA MALO PRERADILA IZ PRVOG LICA U TREĆE. hAJDE ŽENE, PIŠITE...
|