Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 14.6.2010 1:40:34
|
|
|
|
cipiripi
|
Ja samo mogu da dodam da su Extreme treneri vrhunski sportisti i da je teretana opremljena po svetskim standardima. Samo napred devojke
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 14.6.2010 1:43:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Jupiiiii, ajmo navijači
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 14.6.2010 13:59:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke hoćete da vežbate ? Prijavite se za besplatne vaučere
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 16.6.2010 21:22:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
Evo ja se prijavljujem! Mada..gde se oni nalaze?
< Poruku je uredio Suncicabg -- 16.6.2010 21:24:13 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 16.6.2010 21:23:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Evo ja se prijavljujem! bravo mila
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 16.6.2010 21:43:32
|
|
|
|
Mrvicabg
|
I ja bih
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 16.6.2010 21:44:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jupiii... samo jos da vidimo sta kako
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 16.6.2010 21:58:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Jupiii... samo jos da vidimo sta kako sačekaćemo par dana da se završi prijavljivanje pa vam javljam detalje, ok?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 16.6.2010 22:02:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mrvicabg I ja bih bravo za sportski duh
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 16.6.2010 22:06:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Suncicabg Jupiii... samo jos da vidimo sta kako sačekaćemo par dana da se završi prijavljivanje pa vam javljam detalje, ok? Ajde i ti s nama
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 16.6.2010 23:58:29
|
|
|
|
Tatamata
|
Drage moje, teretana Extreme Gym je zaista vrlo prijatno mesto za dovođenje tela u dobru formu, a nakon finog treninga osećaćete se prijatnije i bolje. Dovoljno je da se jednostavno prijavite ovde i dobićete priliku da se i sami uverite u to.
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.6.2010 7:40:20
|
|
|
|
Suncicabg
|
Gde ste zene?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.6.2010 18:08:43
|
|
|
|
marina1983
|
NAPRED PLAVI
< Poruku je uredio marina1983 -- 17.6.2010 18:10:02 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.6.2010 21:52:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Hocu i jaaaaaa i jaaaaaaaaa i jaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.6.2010 23:14:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Hocu i jaaaaaa i jaaaaaaaaa i jaaaaaaaaaaaaa draga Extreme gym je u Beogradu, da li ti to odgovara?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.6.2010 23:15:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marina1983 NAPRED PLAVI Marina draga, prijavljuješ se za vaučere?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 17.6.2010 23:42:57
|
|
|
|
Suncicabg
|
A ti Dunjice?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 22.6.2010 19:35:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
Devojke zasto se ne prijavljujete?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 22.6.2010 23:09:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Devojke zasto se ne prijavljujete? Sunčice i ja se pitam Ajmo devojke imamo još vaučera
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 22.6.2010 23:30:50
|
|
|
|
Suncicabg
|
Pa ajde ti sa nama Dunjice, znam da volis da vezbas!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 22.6.2010 23:58:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Pa ajde ti sa nama Dunjice, znam da volis da vezbas! volim draga, nego će reći ljudi iz Extreme gym, vidi ovu pregovarala sa nama za vaučere a sada ona uzela jedan
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 21:22:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Suncicabg Pa ajde ti sa nama Dunjice, znam da volis da vezbas! volim draga, nego će reći ljudi iz Extreme gym, vidi ovu pregovarala sa nama za vaučere a sada ona uzela jedan Ali vidis da devojke nesto nisu raspolozene , propasce...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 21:30:42
|
|
|
|
Lu
|
Cure ako je to zbog slika, ispravljeno je u prvom postu, ne morate da šaljete navijačke slike! Ja ovo ne bi propustila da imam tu mogućnost
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 23.6.2010 21:32:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo devojke!!!!! Vaučeri su za veliki broj termina, iskoristite priliku da vežbate sa Ringerajom i Extreme Gym u divnom ambijentu
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.6.2010 21:33:12 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?