Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:54:43
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: minna IZVORNA PORUKA: pepino Minna ako si ti ona sto ti je svadba bila na moru ,imala si super cizmice ispod vjencanice,onda znam kako izgledas!? jesam, bas ta, nisam mogla da nadjem ni jedne cipelice br. 35 Joj kako imas malecko stopalo ,a nasla si cizmice i bas ti je bilo super
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.6.2010 21:56:34
|
|
|
|
minna
|
aha, i bas mi je bilo udobno lanajelena hvala!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 12:57:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Dzabe me zamisljate onako kao sa prethodnih slika,nisam vise takva,juce se vratih razocarana od frizerke I eto mm me slikao sad na podu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 13:00:29
|
|
|
|
lanajelena
|
mamice bas ti je lepa boja...bar ti se slaze uz majicu pa lepo izgleda
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 13:02:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Zasto razocarana???Slatka si ko secer...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 13:05:48
|
|
|
|
lanajelena
|
verolino ja bi tu tvoju bebu na slici tako istipala ...bila bi sva rumena
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 13:05:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh,najgore je sto se s laze uz majicu !To je trebalo inace da bude cokolada sa pramenovima u boji lesnika i belim,lici,a?Aaaaaaaaaaaaaaaaa....Hvala vam
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 13:10:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena verolino ja bi tu tvoju bebu na slici tako istipala ...bila bi sva rumena Je l' da da je med???Steta sto nije moja Volim debeljuskaste bebe koje imaju narukvice od salca po celom telu...Uf, pojela bi ih
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 15:01:55
|
|
|
|
Mivica
|
JMPM, boja ti je prelepa-iskreno!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 15:12:01
|
|
|
|
Ellenica
|
J.M.P.M baš ti je dobra boja, makar na slici tako deluje. Slaže ti se uz oči.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 15:14:27
|
|
|
|
pepino
|
J.M.P.M. mozda to nije ono sto si ti htjela (zamisljala),ali ti bas dobro stoji,bolje nego prije toga sto je bilo,bar meni,bas se fino sija kosa!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 15:16:43
|
|
|
|
buhla
|
jmpm.... super si BRE, nemo ti dodjem!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.6.2010 20:53:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Jauch,bas ste me sad iznenadile .Hvala svima !Novosadjanke ce me videti i uzivo u subotu,ako ne stavim kapu zbog ove zime !Hi,hi,hi...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 13:58:50
|
|
|
|
pepino
|
Kao sto sam i obecala napravila sam album da mozete vidjeti kako izgledam,ali je zasticen,mogu vidjeti samo prijatelji!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 14:50:10
|
|
|
|
lanajelena
|
pepino mi se tu upljuvale da te opisemo a ti sakrila sliku
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 14:52:32
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena pepino mi se tu upljuvale da te opisemo a ti sakrila sliku Pa mozete skoro svi vidjeti Lana klikni na moj profil pa probaj uci u moj album
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 14:53:17
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
pepino je sigurno neka zgooodna riba, al jaako skromna.Mozda gresim ili ne?.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 14:55:06
|
|
|
|
lanajelena
|
nece... primi me
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 14:56:12
|
|
|
|
pepino
|
Ma srednja zalost S.M. vidi i ti u albumu kakva sam,pa procjeni,vidi se samo glava,donji dio tijela ne!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 14:58:59
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena nece... primi me Primila sam te,kako nece??? Moram sad kuci,kucam poslije,pa cem vidim sta nisam dobro uradila
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 15:01:49
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Daj bre pepino stavi slika.Nemogu videti...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 20:02:02
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Pepino pogledala sam slike, divna si.Nisam pogresila. Al kakve oci imas plaaave.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 20:05:33
|
|
|
|
pepino
|
Hvala Super Mama! Vidjela sam komentar,a vec sam Oti objasnila da mi u prirodi nisu bas onako upadljive,krupne i svijetle oci,ono je onako ispalo samo na onoj slici,to je do fotografije!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.6.2010 20:06:58
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ma jeste do fotografije kazes. Mozdra nisu bas toliko upadlive ali na ovoj slici su wow. Bas divne oci imas.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 12.6.2010 23:16:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo je slika koju sam poslala Saši P.za audiciju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?