nala
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Evo je! ODLEPIĆU!!!!!!! Pun mi je orman, a ja zaista nemam šta da obučem! Ali ništa. Non stop kupujem stvari, i kad dođe trenutak da treba da uklopim cipele (kojih imam milion), haljinu, pantalone...nebitno šta, ja ništa ne mogu da nađem...ne smem više mužu na oči da izađem kad treba da kupim nešto novo, odreći če me se Bejbe, necu da ti solim pamet nego da ti pomognem ako mogu. 1. Napravi spisak cipela, njihovih boja, oblika... 2. Napravi za pocetak bar jednu mogucu kombinaciju od onoga sto imas. 3. Ako nisi uspela u tome, moras da pocnes drugacije da kupujes. Svaku novu stvar koju ces kupiti, moras je prethodno u glavi zamisliti sa necim od onoga sto vec imas u ormanu ili cipelarniku. Ovakvom organizacijom i "pametnom kupovinom" nikada neces pogresiti, veruj mi. Tako sam se grozno osecala pre jedno pet godina. Pa otprilike neposredno posle porodjaja sa prvim detetom. Ormani puni, a nemam sta za obuci. E tada sam pocela sa "pametnom kupovinom". I eto, sada se mogu pohvaliti da nisam vise ona stara kupoholicarka koja samo kupuje garderobu koju i ne nosi. A sto se obuce tice, tu sam najjaca, imam je u svim bojama i stilovima. Kad bi se mm setio svih mojih cipela, cizama, sandala, polusandala, papuca, patika... mislim da ne bi kupila nista 20 godina. Ali zato za svaku priliku imam sta za obuci i uklopiti sa obucom, a da i tasne nisam pomenula, i njih imam u kombinaciji za svu obucu. I jos nesto, ako vec imas kako kazes mnogo obuce, uz dobru obucu i tasnu mozes i dzak navuci na sebe sa nekoliko dobrih komada nakita i eto. Uhhh! Bas se raspisah. Ali ako sam ti i malo, barem malo pomogla, bice mi drago. A ako ne, bilo bi mi bas zao. Mojim drugaricama ovim savetom jesam, a za vas ostale, videcemo. Nedja, zelim ti da si samo zadovoljna onim sto obuces i naravno da u tome i dobro izgledas.
|