Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vadila sam danas krv 8.6.2010 19:03:03
|
|
|
|
pepino
|
Super
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 8.6.2010 19:04:42
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Bio mi je jutros krvopija.. Nisam radila KKS iz razloga jer sam bila pod longacefom i rezultati ne bi bili realni.. Vadila sam samo CRP zbog amneo i serklaza kao i D dimer i progesteron. CRP 3,5 (<8) D-dimer 182,4 (<250) progesteron 142 Bebac je super sve podneo i konacno da mi nalazi budu ok...nema infekcije, nema zgrusavanja.. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cipi
|
|
RE: Vadila sam danas krv 8.6.2010 19:05:58
|
|
|
|
cipiripi
|
alleeeeeee aleeeeeeeeee aleeeeeeeeee aleeeeeeeee bas sam happy za nedelju dana dajem urin i kks...pa cemo videti kakvo je tu stanje..pored gvozdja koje je
|
|
RE: Vadila sam danas krv 8.6.2010 19:08:08
|
|
|
|
bebablue
|
Srecnice su one punokrvne u trudnoci, kao moja baba, sa 81 godinu, hemoglobin 140, pritisak 120/60. Kako nisam neki punokrvni gen od nje nasledila
|
|
RE: Vadila sam danas krv 8.6.2010 19:08:21
|
|
|
|
Mishica 77
|
cipi, draga, ja se jako radujem, a ne poznajem te, a kako je tek tebi!!!???
|
|
RE: Vadila sam danas krv 8.6.2010 19:10:41
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: bebablue Srecnice su one punokrvne u trudnoci, kao moja baba, sa 81 godinu, hemoglobin 140, pritisak 120/60. Kako nisam neki punokrvni gen od nje nasledila Ćuti bebablue, moja u februaru napunila 89 pa ima extra rezultate. Nadam se da sam i to nasledila od nje.
|
|
RE: Vadila sam danas krv 8.6.2010 19:13:24
|
|
|
|
bebablue
|
Vidis ti taj stari kov, kao gorstaci, samo nek su oni nama zivi 100godina, a valjda se ti neki dobri geni nisu nesto izlizali s'kolena na koleno
|
|
RE: Vadila sam danas krv 8.6.2010 19:13:59
|
|
|
|
cipiripi
|
meni je hematolog rekao da kako majka jede i kakvo joj je gvozdje da od toga zavisi da li ce bebac biti anemican.. pih probala sam onaj heferol..al dzaba..zavrsi sve u solji... Mishi
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 21:40:40
|
|
|
|
pepino
|
Sta znaci skracenica Lym% u nalazima krvi?
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 21:41:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Valjda limfociti u procentima, a ne ugramima, tj miligramima, ili kako već ide
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 21:41:58
|
|
|
|
cipiripi
|
JES!
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 21:46:29
|
|
|
|
pepino
|
A znate li sta znaci kad su poviseni,meni su u zadnjim nalazima 51% a vrijednosti su 20-45?
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 21:47:42
|
|
|
|
Anoniman
|
E to već ne znam
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 21:48:57
|
|
|
|
cipiripi
|
moze da znaci svasta .... kakvi su ti trombociti i granulociti?
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 21:52:43
|
|
|
|
pepino
|
Ako su granulociti Grn% oni su mi na samoj granici 2.0 G/L a vrijednosti su od 2.0-7.5,kako se pisu trombociti u nalazima(skraceno),ne mogu skontati gdje su mi oni?
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 21:54:58
|
|
|
|
pepino
|
Sad sam tek vidjela,za granulocite imaju Grn# oni su mi ti koje sam napisala u prethodnoj poruci,a Grn% su mi 43% a vrijednosti su 40-75
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 23:41:26
|
|
|
|
cipiripi
|
Granulociti su povezani za nekom bakterijskom infekcijom , ali to onda nemas..jer da je imas i limfociti i granulociti bi skocili.. Trombociti nemam pojma kako se pisu skraceno, uglavnom opste vrednostu su od 130-350 - tako nesto.. Meni su limfociti stalno bili veci za 10 od gornje ref vrednosti i od kad sam "sredila krv" ok su mi...
|
|
RE: Vadila sam danas krv 9.6.2010 23:44:19
|
|
|
|
cipiripi
|
Nasla sam nesto.. Trombociti se oznacavaju sa "Tr" ! Limfociti Limfociti proizvode antitela i učestvuju u odbrani od virusa. Referentne vrednosti: 20-45% Povećan broj (limfocitoza): virusne infekcije (Epstein barr virus, citomegalovirus, rubeola), toksoplazmoza, bruceloza. Smanjen broj (limfopenija): kod lečenja kortikosteroidima, infiltracija koštane srži, AIDS, kod primenjivanja radioterapije i hemoterapije.
|
|
RE: Vadila sam danas krv 10.6.2010 0:19:38
|
|
|
|
isidora88
|
ujutru treba da vadim krv za double test i za krvnu grupu,jel smem da jedem pre toga ili se ide praznog zeluca? hitno mi treba odgovor,nadam se da ce se neko javiti
|
|
RE: Vadila sam danas krv 10.6.2010 0:25:26
|
|
|
|
simke
|
Koliko ja znam smeš da jedeš Čekaj da dozovemo još nekog
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 10.6.2010 0:31:42
|
|
|
|
Mishica 77
|
Jej slobodno! (što bi rekle Lale)
|
|
RE: Vadila sam danas krv 10.6.2010 0:31:52
|
|
|
|
Ellenica
|
Mislim da smeš, ali nisam 100% sigurna. Z krvnu grupu sigurno smeš ali za double
|
|
RE: Vadila sam danas krv 10.6.2010 0:33:13
|
|
|
|
simke
|
Eto isidora,pa prijatno ti bilo
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 10.6.2010 10:32:46
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Nasla sam nesto.. Trombociti se oznacavaju sa "Tr" ! Limfociti Limfociti proizvode antitela i učestvuju u odbrani od virusa. Referentne vrednosti: 20-45% Povećan broj (limfocitoza): virusne infekcije (Epstein barr virus, citomegalovirus, rubeola), toksoplazmoza, bruceloza. Smanjen broj (limfopenija): kod lečenja kortikosteroidima, infiltracija koštane srži, AIDS, kod primenjivanja radioterapije i hemoterapije. Cipi jela ako su poviseni limfociti kao meni,znaci da imam neku virusnu infekciju?
|
|
|
|
RE: Vadila sam danas krv 10.6.2010 12:24:09
|
|
|
|
cipiripi
|
Mozda draga... jel si radila torch? Isidora, smes da jedes.. Hrana utice samo na gvozdje, secer , holesterol i trigliceride
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Ime za dečakaanyushkaKoje vam se ime najviše dopada:Danijel (
3%)

Martin (
8%)

Filip (
35%)

Damjan (
49%)

Robert (
5%)
Ukupan broj glasova: 146Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!