|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Virak (vrkuta)
19.4.2010 15:38:56   
cipiripi
delim tvoje misljenje Pepino..ja sam se opekla sa cajevima..

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 276
19.4.2010 15:55:28   
Mari86
Ja sam pocela Virak ponovo da pijem,cisto da ne bih imala bolove kada dodje user posted image
tu mi jako,jako pomaze user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 277
21.4.2010 17:56:00   
dacca
Od kako pijem virak imam osjecaj kao da sam stalno u fazi ovulacije i nerviraju me moji jajnici, kao da mi ih neko cegrlja (boluckaju) user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 278
21.4.2010 18:50:54   
cipiripi
ja nemam iskustva sa njim...imam sa drugim cajevima i to negativna...

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 279
27.4.2010 13:56:27   
sanjaa
I ja sam pocela piti virak,zbok izostanka menstruacije.Posle mnogo hormonskih terapija,koje mi nisu pomogle,popila bi bilo koji caj samo da se regulise.Meni je sve krenulo od upale.user posted image Sad imam menstruaciju 2 x godisnje,tuga.user posted image user posted image  

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 280
27.4.2010 13:58:08   
sanjaa
Kakva cipiripi?Koji caj si pila,zbog cega?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 281
27.4.2010 13:58:54   
sanjaa
I ja takodje.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 282
27.4.2010 14:07:17   
pepino
Sanjaa znam da je Cipi pila cajeve u sklopu Tesiceve terapije i od njih je imala problema(ona ce se javiti pa ce reci da li je pila jos koje),i ja sam ih pila meni su ja mislim pomogli!To sve zavisi od jajnika i ko ima kakav problem!
Ako ti je za utjehu samo da ti kazem da ja imam drugaricu koja je godinama imala problema sa ciklusima,ona je dobijala samo ako bi pila tablete,cim prestane nema po pola godine!Mi smo svi cutali ali smo se jako plasili sta ce biti sa njom,kako ce zena moci imati djece,da li ce ikada moci,ali nas je sviju prijatno iznenadila!
Zatrudnila je iz prve,i to je popila pilulu za dan poslije i dzaba,bebanu je bilo sudjeno da se rodi!On sad ima 2,5 godinice!Imala je trudnocu i porodjaj bez ikakvih problema,nema danas pravila,ne sikiraj se!
Nisam sigurna da li ti uopste radis na bebi,ali eto da te bar sa tim utjesim!user posted image

(odgovor članu sanjaa)
Direktna veza do poruke: 283
27.4.2010 14:07:55   
sanjaa
Zavisi koliko dugo ti odstoji.Kod mene je,zuckasto-zelen.A kada odstoji duze preko pola sata sve je tamniji.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 284
27.4.2010 17:17:43   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: sanjaa

Kakva cipiripi?Koji caj si pila,zbog cega?

ja sam pila onu Tesicevu terapiju - zalfija, maticnjak, i crveni zdravac...

(odgovor članu sanjaa)
Direktna veza do poruke: 285
27.4.2010 17:50:54   
isidora88
ja sam pila virak mesec ipo i ostala trudna user posted image pre toga sam se trudila godinu dana i nisam imala redovno ovulacije zbog hipotireoze.ja mislim da je meni virak pomogao user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 286
30.4.2010 23:30:04   
sanjaa
Hvala Pepino,lijepo je cuti takve rijeci utjehe.user posted image Trenutno ne radim na tome ali zelela bi u bliskoj buducnosti postati mama. user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 287
30.4.2010 23:37:03   
sanjaa
i ja sam navikla na njega,posle par puta,nije los sad mi je slican ukus kao caj od nane..user posted image

(odgovor članu Kleopatra)
Direktna veza do poruke: 288
4.5.2010 10:45:42   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: isidora88

ja sam pila virak mesec ipo i ostala trudna user posted image pre toga sam se trudila godinu dana i nisam imala redovno ovulacije zbog hipotireoze.ja mislim da je meni virak pomogao user posted image

U kom smislu pomogao? Jesi mogla tacnije da utvrdis O ili...?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 289
6.5.2010 21:48:52   
dacca
Ljudi, porasle mi sise od osiromasenog uranijuma, misllim virka! user posted image

Direktna veza do poruke: 290
7.5.2010 14:58:17   
sanjaa
cure,meni je menstruacija bila 2 puta godisnje osim ukoliko mi je ne izazovu tabletama,popila sam brdo tableta i kada prestanem sve po starom..kod doktora sam bila neznam koliko puta i kod koliko njih.virak sam pila 16 dana solju ujutro i uvece,danas sam dobila menstruaciju,mojoj sreci nema kraja..user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 291
7.5.2010 15:12:56   
Mimče
iz knjige "Bozija apoteka" Marije Treben je moja najbolja drugarica nasla gomilu korisnih saveta o lecenju biljem i pomoglo joj je i oko cista i raznih stvari ona kaze da je VIRAK ali i hajducka trava zakon za zdravlje nas zena, ljub

(odgovor članu sanjaa)
Direktna veza do poruke: 292
7.5.2010 16:48:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mimče
ali i hajducka trava zakon za zdravlje nas zena, ljub

Moj deda je bio bolnicar i krenuo je sa radom na ginekologiji,on mi je rekao da je hajducka trava mnogo dobra za zene! 

(odgovor članu Mimče)
  Direktna veza do poruke: 293
14.5.2010 13:10:57   
jeca81
Od danas krecem sa virkom!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
30.5.2010 11:19:38   
mima140186
http://lekovitobilje.org/proizvod.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=84&category_id=2&vmcchk=1

Da li je neko koristio ovo? Ukolko tema ne odgovara slobodno nek je neko od moderatora premesti :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 295
3.6.2010 19:09:37   
sanjaa
Da,i kod mene su za broj vece sigurno,bas lepo user posted image bolne kao pred ovulaciju...

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 296
3.6.2010 19:12:49   
anuksunamun
meni su grudi porasle od virka nakon cetiri dana pijenjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanjaa)
Direktna veza do poruke: 297
3.6.2010 19:14:41   
Pipi duga carapa
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

meni su grudi porasle od virka nakon cetiri dana pijenjauser posted image user posted image user posted image
Zato si ti meni preporucila virakuser posted image user posted image user posted image ,ja se osecam super i pijem ga redovnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 298
3.6.2010 19:16:43   
anuksunamun
virak je super...ja sam ga ovde preporucila gomili zena...podelila sam po kesu dvema indijkama (josif pancic caja):):):):):)obe su prezadovoljne ...ovde se viirak zove ladies minth-tako nesto...ja sam skontala da je to "gospin plast"

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 299
3.6.2010 19:20:10   
pepino
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Razmisljala sam da li da ga pocnem piti,ali poslije ovoga no,no,hvala vi!user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here