|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Evrovizija
29.5.2010 0:19:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking RR

Mada, nije baš da nam se poklapaju mišljenja, pošto je meni ovo drugo veče bilo mnogo bolje nego prvo i pomislila sam u sebi "Dobro je da smo nastupali u utorak, večeras ne bismo prošli"

Najveći promašaj ubedljivo Holandija (zvuči kao Brajton '87.), Švajcarska (zabraviš pesmu dok još traje, toliko je dosadna) i Slovenija (zvuči kao loša montaža, užasni su prelazi sa narodne na "rok", kao da se traka zapetljala...)

Eto, to je moja analiza user posted image  

I ja je potpisujem so velika slovauser posted image user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 301
29.5.2010 0:29:10   
Delijagirl
Cg ove godine nije ucestvovala zbog toga sto kazu da im je preveliki trosak ...

Ali meni je bila najvecja ironija slovenije to sto su fakticki odlicno odpevali bez toga je je pesma totalno bezvezna ... kao sto sam vec jednom rekla eto meni se je svidjala ona sto je bila druga po redu u sloveniji ... Nina Puslar - Dez (Kisa)

A sto se Holandjana tice: STA SU ONI MISLILI DA MI JE SAMO ZNATI...
Isto bi rekla i za Svedjane posto sam pratila njihov predizbor istu gresku koju su napravili 2004 napravili su i ove godine i to je da nisu poslali Alcazar. Znaci nikako da ih izuci...

< Poruku je uredio Delijagirl -- 29.5.2010 0:30:50 >

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 302
29.5.2010 0:47:52   
Delijagirl
Red za Finale :

1. Azerbaijan
2. Spanija
3. Noreska
4. Moldavija
5. Kipar
6. Bosna in Hercegovina
7. Belgija
8. Srbija
9. Belorusija
10. Irska
11. Grcka
12. Velika Britanija
13. Gruzija
14. Turska
15. Albanija
16. Island
17. Ukrajina
18 Francuska
19. Romunija
20. Rusija
21. Jermenija
22. Nemacka
23. Portugal
24. Izrael
25. Danska

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 303
29.5.2010 8:48:45   
Urbana
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

user posted image

Ma nisu uopste nista mislili. Oni vec godinama uopste ne misle kako na evroviziju, tako i svoje kandidate. Nakon izbora kandidatkinje prva se javila nasa Tatjana Simic ( koja je bila i clan zirija ) i rekla da mala ( 19 godina ) izgleda kao da ima cetrdeset, da je pesma isuvise narodna i totalna glupost....Kasnije je bilo jako puno negativnih komentara.
Juce su se pitali zasto ne ide neko poznat i afirmisan, ali ti jednostavno niti prate, a jos manje zele da ucestvuju.
Kod njih ko valja ne trebe mu Evrovizija. Na pr. Waylon je pevao na ovom sad legendarnom koncertu falsiranja u Londonu Whitney Houston.

A i ja da ne zivim u Holandiji mislila bi na osnovu ove, a i pesme prethodnih godina kako oni nemaju pojma sa muzikom i kako ne prate trendove i da su totalno out.

Pesma je zaista najveca glupost ove Evrovizije.

Inace moj favorit je Nemica, ubedljivo najbolja stvaruser posted image

Zdravo zivi, puno radi, ne zavidi i ne kradi.

Direktna veza do poruke: 304
29.5.2010 11:14:18   
Delijagirl
Ona zena sto je pevala za holandiju ima 19 godina? Ma daj? :O O boze...

Inace imali su i nekih pesma dobrih konkretno sada secam se 2005 valda glennis grace sa my impossible dreams i bila je 2007 jos jedna crkninja sa pesmom on top of the world... Bar mi se cini da sam ih dobro raporedila...

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Urbana)
Direktna veza do poruke: 305
29.5.2010 16:43:16   
lanajelena

Tako je i kod nas (mada vazi samo za finale, ne i za polufinalne večeri) imamo istu evrovizijsku ekipu koja već godinama dolazi kod nas da gledamo i navijamo, pa je to već postala tradicija. J**e nam se za Evroviziju, ali se stvarno uvek super zezamo i trujemo, ja napravim neku klopicu, uvek ima svašta nešto za piće i baš bude veselo.
Posebno volimo da gledamo prenos na HRT-u pošto se oni uvek nešto bune, ceo svet im je kriv za to što su ispali, svi su preko veze samo njih niko ne voli i tako.

IZVORNA PORUKA: LillyT

Ja volim da gledam Evroviziju, jer to podrazumeva gajbu piva i nas par koji se urokamo (mislim da gore treba da stoji podrazumevalo) i onda kometiramo pevace. Na kraju gledamo glasanje i navijamo, posle idemo u grad pa nastavimo po pivu...

viking ja isto obozavam da sve te manifestacije pratim na hrvatima jer se uvek slatko nasmejem...sad su posle polufinala prokomentarisali da je nasa pesma na nacionalnoj osnovi zbog tri prsta,tako da od njih sigurno nemamo 12 poena

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 306
29.5.2010 17:04:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Urbana

user posted image

Ma nisu uopste nista mislili. Oni vec godinama uopste ne misle kako na evroviziju, tako i svoje kandidate. Nakon izbora kandidatkinje prva se javila nasa Tatjana Simic ( koja je bila i clan zirija ) i rekla da mala ( 19 godina ) izgleda kao da ima cetrdeset, da je pesma isuvise narodna i totalna glupost....

Je l' ti to mene zezas????Holandjanka ima 19 godina????Ja sam isto mislila da ima 40user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urbana)
  Direktna veza do poruke: 307
29.5.2010 18:08:26   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Tako je i kod nas (mada vazi samo za finale, ne i za polufinalne večeri) imamo istu evrovizijsku ekipu koja već godinama dolazi kod nas da gledamo i navijamo, pa je to već postala tradicija. J**e nam se za Evroviziju, ali se stvarno uvek super zezamo i trujemo, ja napravim neku klopicu, uvek ima svašta nešto za piće i baš bude veselo.
Posebno volimo da gledamo prenos na HRT-u pošto se oni uvek nešto bune, ceo svet im je kriv za to što su ispali, svi su preko veze samo njih niko ne voli i tako.

IZVORNA PORUKA: LillyT

Ja volim da gledam Evroviziju, jer to podrazumeva gajbu piva i nas par koji se urokamo (mislim da gore treba da stoji podrazumevalo) i onda kometiramo pevace. Na kraju gledamo glasanje i navijamo, posle idemo u grad pa nastavimo po pivu...

viking ja isto obozavam da sve te manifestacije pratim na hrvatima jer se uvek slatko nasmejem...sad su posle polufinala prokomentarisali da je nasa pesma na nacionalnoj osnovi zbog tri prsta,tako da od njih sigurno nemamo 12 poena

Kojih 3 prsta??

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 308
29.5.2010 18:14:31   
afrodita
Veceras ce neko da pobedi.
Ja se nadam da ce medju prvih 6 biti
Greceuser posted image

Direktna veza do poruke: 309
29.5.2010 18:17:47   
lence

Kojih 3 prsta??

Pa palac, kaziprst i srednji!!! user posted image user posted image user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

Direktna veza do poruke: 310
29.5.2010 18:18:28   
viking
LEEEENCEEEEEEEEEEE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 311
29.5.2010 18:19:34   
afrodita
IZVORNA PORUKA: lence

Kojih 3 prsta??

Pa palac, kaziprst i srednji!!! user posted image user posted image user posted image

khm khm

< Poruku je uredio afrodita -- 29.5.2010 18:20:04 >

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 312
29.5.2010 18:23:06   
Delijagirl
Po nekom mom misljenju medju prva tri ce biti nemacka, azerbejdzan i jermenija ... Ne hitno po tom redu...

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 313
29.5.2010 18:26:42   
Delijagirl

Kojih 3 prsta??

LENCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gde si ti zeno????

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 314
29.5.2010 18:30:29   
lence

Gde si ti zeno????

Svratila sam da odgovorim na pp pa vidim da je jednoj od mojih omiljenih devojaka potrebno razjasnjenje.

user posted image  DG user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

Direktna veza do poruke: 315
29.5.2010 18:30:57   
buhla
Lenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

Direktna veza do poruke: 316
29.5.2010 18:35:36   
Delijagirl

Gde si ti zeno????

Svratila sam da odgovorim na pp pa vidim da je jednoj od mojih omiljenih devojaka potrebno razjasnjenje.

user posted image  DG user posted image

Ej pa nemoj vise da ides za tako dugo nedostajala si mi mnogo user posted image

Inace sad sam gledala nastup i tip pokaze tri prsta ali peva tri puta po naski je ako je to hrvatskim komentatiroma pesma na nacionalnom osnovu pa dobro nek im bude ... Ljubi ih Stella tri puta i pozdravlja  user posted image user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 317
29.5.2010 20:30:42   
*Alexx*
Lenčeeee!!! Eto, dozvali smo Lenče - ni manje ni više, nego u Evroviziji user posted image
Dobro ste me podsetile da gledam finale večeras - ovaj put sa malo jačim tonom, nadam se da se Andrej neće probuditi user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

Direktna veza do poruke: 318
29.5.2010 20:32:14   
gagana83
Moram i ja

LEEEENCEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 319
29.5.2010 20:37:54   
afrodita
Samo da vas opomenem kad bude Grcka
da se setite Afroditinog favoritauser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 320
29.5.2010 20:39:11   
gagana83
Seticemo se ali nas neces ubediti da glasamo za njega user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 321
29.5.2010 20:46:46   
afrodita
Samo recite: evo ga Afroditin nesudjeniuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 322
29.5.2010 21:02:48   
afrodita
Pocela je evrovizija!!!!!!
Ja sad odoh da gledam i navijam.
Mozda i otputujem...user posted image

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 323
29.5.2010 21:04:25   
anuksunamun
evrovizija-festival kica, sunda i u najblazoj varijanti festival loseg ukusauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 324
29.5.2010 21:06:08   
*Alexx*
Ova prošlogodišnja pobednička pesma je baš slatka user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Труднице и ЦОВИД
пеперутка16

Труднице, да ли сте вакцинисани против ЦОВИД-а?

Да. (33%)

Не. (67%)

Ukupan broj glasova: 3

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here