Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 0:24:22
|
|
|
|
Yell
|
a ja tek sad vidim ovo sve.. i sad bih i ja rado. vi se već odavno družite! a ja kakva sam po prirodi sva "usukana" kad su u pitanju sklapanja novih poznanstava, sad kuckam ovo i imam tremu..no comment u svakom slučaju rado bih vam se pridružila pa vi kad se iskombinujete...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 8:50:10
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Mislim da treba da obratimo paznju na broj dece. Strand je super ideja, ali necemo li vijati decu svuda. Imaju prostora.... Mozda sa druge strane mosta, tamo uglavnm nije guzva?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 11:12:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja i dalje mislim da je igraonica bolja varijanta, iako je lepo vreme. Izuješ dete, i pustiš unutra, i znaš da je unutra. Ili je to samo moje mišljenje jer je moje dete neposlušno.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 11:53:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je potpuno svejedno, ali dobro kažeš Taške, biće baš puno klinaca...al nešto mi je ružno ono iskusvo sa igraonicom u Bazaru, baš su bili neorganizovani, a ovaj put će nas biti još više. ja ne znam nijednu igraonicu u gradu, tako da, šta odlučite,meni je ok.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 11:55:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma, u teoriji je i meni svejedno. Ako odlučite nešto za šta ja smatram da ne mogu da obuzdam dete ako ga ne vežem za nogu od stola, neću ga povesti.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 11:58:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja Nešu nigde ne mogu da obuzdam, zato i kažem da mi je svejedno, jer ga svakako neću voditi.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 11:59:34
|
|
|
|
gagins
|
Slazem se sa Tashom,mislim da je igraonica odlicna varijanta,pustis decu,znas gde su i da nekog ima tu da ih vija,a mi mame na miru pijuckamo kaficu.Ja jesam za strand,ali mislim da nijedna mama nece biti skoncentrisana na kafu nego jurenjem svog deteta,a jos mi i sa bebama....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 14:22:17
|
|
|
|
diamond
|
A šta kažete na Index na keju, ima dosta sadržaja za decu....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 17:45:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam nikada bila. A šta ima za decu? Kog je tipa?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 19:39:11
|
|
|
|
tixy1
|
Kad smislite gde cete, javite mi, ja sam bez deteta pa mogu gde hocete
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 20:10:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni licno taj datum mozda nece odgovarati,ali ajd'.A posto moj Stefan biva u kolicima ili rukama svejedno mi je ako budemo dolazili !I jos plus sto su najavili lose vreme,mislim da je dobra ideja nase Tashke,za igraonicu.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 20:34:43
|
|
|
|
Ellenica
|
Kakvo vreme su najavili?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 21:08:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Kisa i hladno cele nedelje sledece...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 21:42:24
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Nisam nikada bila. A šta ima za decu? Kog je tipa? pa ima više nivoa...mislim na kafić, na otvorenom je, svugde je trava, a za decu ima dva mini parkića, jedan sa toboganima, vrteškama...i jedan sa ljuljaškama, klackalicama...., otvoren je prostor i uvek su ti deca na vidiku...to je samo predlog, mi tamo uvek idemo sa kumovima, jer je jako lepo, a i njihovom dečkiću od 3 god je super....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 21:44:18
|
|
|
|
Ellenica
|
da ali na indexu bi nas bilo previše, a još ako bude bilo hlkadno i padala kiša
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 21:44:27
|
|
|
|
diamond
|
Mislim da je predviđen kafić baš za takva druženja, druženja sa decom... Ajde još neko ko zna za Index neka kaže nešto....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 21:46:38
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica da ali na indexu bi nas bilo previše, a još ako bude bilo hlkadno i padala kiša Previše misliš zbog mesta? Ako bude kiše, bolje nam je da odložimo....deca u zatvorenom....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 23:19:27
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06 Još da dogovorimo gde i u koliko sati Ellenica Nedja simke Jos malo pa mamica dunja gagins lanajelena jance Mari86 ksenija81 New Mom Novosadjanka T. Tashke Nella79 viking Dora Lilly T diamond Ana cicko Maya21 Yell tixy1 Hajde žene da čujem predloge u koliko sati i gde?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 23:23:03
|
|
|
|
cicko
|
Gledam nesto prognozu... kazu prohladno i kisovito cele nedelje. Ne znam za vikend... Mozda da bude ipak negde u zatvorenom...nemam pojma nisam pametna- ako vreme bude lepo, a mi unutra, pojescu se ziva. 16-17h?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 23:25:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Cicko,upravo sam i ja to rekla...zato treba jednu opciju za lose vreme i jednu za lepo pa da se bas na dan polaska dogovorimo o mestu...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 23:25:07
|
|
|
|
simke
|
S obzirom da najavljuju kišu,najbolje je da izaberemo mesto gde ima igraonica Kakva je igraonica u Merkatoru Gde još ima(osim u Bazaru) To sam i ja rekla treba nam i rezervna varijanta Što se mene tiče mesto mi nije bitno,a vreme između 16-17h mi odgovara
< Poruku je uredio simke -- 28.5.2010 23:27:09 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 23:25:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke opustite se imamo još 7 dana, procenićemo za koji dan kada budemo znali prognozu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 23:25:44
|
|
|
|
Anoniman
|
U Merkatoru ima jako malo mesta za nas puno,ako se svi skupimo.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 23:36:13
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: dunja Devojke opustite se imamo još 7 dana, procenićemo za koji dan kada budemo znali prognozu da ali ipak moramo imati neku predstavu gde bi mogli da se naguramo sa sve klincima. Nek svako da predlog 1. za lepo vreme 2. za loše vreme i eventualnu kišu.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 28.5.2010 23:36:53
|
|
|
|
cicko
|
Ajd smislicemo nesto...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?