Ivanderka
|
ljuuudii, kako dobra tema! Kako je divno čitati sve vaše , a u isto vreme i moje probleme! sva vaša razmišljanja, koja duboko u sebi svaka od nas drži!ali kad se stavi na ringeraja, olakšava nam svakodnevnicu!živeo RR Svaki sam post pročitala, moram da naglasim da "Unica" mora da nastavi sa pisanjem, kao i Nena81 sa savetima-ženske, mnogo nam to znači! a ono "nisam dobra majka" - e za to sam se zalepila kad sam pročitala! Jer sam se potpuno isto osećala, plakala dan i noć. sa mm sam bila na ivici da zovem neki SOS telefon jednu noć, jer je on mislio da ona mora da "izvrišti" da bi prestala noću da se budi, pa ju je uzeo jednu noć i 2,5 sata je vrišta- BUKVALNO, ja sam se tresla. Rekla sam mu ujutru, da ako se ponovi, da ću zvati policuju, na šta se dragi nasmejao. Naravno nije se ponovilo, ali sve je to ustvari vezano sa preteranom brigom mojom! Jer kad god mu ostavim dete(i bilo kome drugom) ja samo o tome mislim, kako li je njoj sada.. i potpuno sigurna da joj nije dobro! i da samo i isključivo ja mogu da je smirim i volim, tata ne postoji, baba ne postoji, tetka ne postoji... a nudili su se,kad god su mogli Moja beki sad je da kažem devojčica, od 15 meseci, i od rodjenja do danas nije prespavala noć. Svaku je noć budna, nekad sat, nekad dva, nekad joj dajem mleko, nekad je samo ljuškam...a ona.... najbolje je tad raspoložena(žali Bože što je noć) divno bismo se igrali Mi oboje radimo, beksi u vrtić, kao uhodali smo se, ali iscrpljenost ne prestaje! Svaku, ali baš svaku noć se pomolim i prekrstim i kažem sebi- možda ću noćas spavati i kao sumanuta ne odustajem od ideje- ma proći će... Ali eto, još uvek je sve po starom, osim svadja sa mužem koje su prestale, jer sam upravo razgovorom neke stvari shvatila, i počela manje da besnim i bljujem vatru na njega ČIM ga vidim,a i on je počeo više da se trudi i mnogo više oko bekija da radi(jer sam se ja opustila i oslobodila im prostor), pa sad šmugnem kad god mogu iz kuće, naravno da se vratim pre 9, inače ću zaspati u kafiću, kod frizera, kod prijatelja... što se kuće tiče-kad mi mama dodje, ona mi pomogne, ili kad beki spava nešto malo uradim, ali se TAKO ne opterećujem.. da sam sama sebi smešna! eto , ženice drage, ljubim vas sve i neću reći "sve će proći", već udovoljite sebi kad god možete- to je moj lek (neka je i najmanja glupost)
|