Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 11.5.2010 21:23:17
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:03:58
|
|
|
|
micketta
|
kevo, dvojka si hi hi hi hi
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:12:20
|
|
|
|
NadaR
|
evo da vidite moju vrednicu ..
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:19:28
|
|
|
|
micketta
|
hahaha, super!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:21:53
|
|
|
|
LillyT
|
Nado, od malih nogu ucis dete da bude radno i vredno (mm ce se oduseviti kada mu pokazem ovu sliku)
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:23:06
|
|
|
|
NadaR
|
Ma to ja lovim potencijalnu snajku ... hihihi .. gladna biti nece .. Bastu smo zasadili
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:25:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Atena...predivna slika!!!! Unica, ..pa ona je andjeo jedan...a snalica u kosi..ne verujem! Brano, mali je presladak!!! jos malo pa mamice...sta reci stvarno??? magde, ti si prelepa...Divni ste.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 9:50:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Magde za tebe ,a za tvoju lepoticu ! Brano,nado,micketta,unice,atena...ma sve...divna su decica! A Tea...hm,dolazite li vi skoro za NS ?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:35:24
|
|
|
|
micketta
|
sad ste svi na
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:39:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Micketta, to je mali borac!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:40:04
|
|
|
|
micketta
|
nasa Borka
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:48:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: micketta sad ste svi na a ovo je taj mali sto nas je malo brinuo...cccc... pa oko moje lepo...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:50:19
|
|
|
|
micketta
|
teta OTI, ali ja sam curica
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:56:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ej a osmeh je onaj koji prkosi svemu - optimizan sija iz nje!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 21:59:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: micketta teta OTI, ali ja sam curica joj... teta oti poludela, sta da ti kazem e jesam se sad nasmejala...luda zena izvini mila moja
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:01:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Micketta,bas je opasnica A moj smizlov je bas smizlov
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:05:19
|
|
|
|
micketta
|
... sto me podseti (potseti? kako je pravilno?)... odveli mi danicu prvi put u savetovaliste, skinemo je, kad tamo se vrzma deckic star mozda 3, 4 god, dosao sa mamom i malim batom kom dr upravo zavrsava pregled, vidi danicu pa kaze: 'jooooooj, kako mala beba!! teto, a gde je njemu pisha?' (izvin'te za off )
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:07:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: micketta ... sto me podseti (potseti? kako je pravilno?)... odveli mi danicu prvi put u savetovaliste, skinemo je, kad tamo se vrzma deckic star mozda 3, 4 god, dosao sa mamom i malim batom kom dr upravo zavrsava pregled, vidi danicu pa kaze: 'jooooooj, kako mala beba!! teto, a gde je njemu pisha?' (izvin'te za off ) isto je off ali...na prvoj kontroli tea bila u plavom a sestra kaze: jao sto je sladak decko... ja kazem: to je devojcica \a ona: pa onda mora da ima starijeg brata zbog plavog zeke
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:21:22
|
|
|
|
engimengi
|
Danilo Filip
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:25:45
|
|
|
|
pepino
|
Joj Engi kao med su,slike su kao razglednice!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:28:06
|
|
|
|
Anoniman
|
joj engi kako su medeni.. ma sasvim su drugaciji.,.. ne znam za karaktere ali likom..sasvim drugaciji...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 12.5.2010 22:43:40
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: OTI joj engi kako su medeni.. ma sasvim su drugaciji.,.. ne znam za karaktere ali likom..sasvim drugaciji... Ma i karakteri skroz drugaciji,Danilo je ozbiljniji,prava je beba,jede,spava..a ovaj mali smeško je veseljak,radi sve samo da ga drzis u rukama! Hvala devojke
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 13.5.2010 10:23:16
|
|
|
|
Markovicka
|
Evo nista, pravim rusvaj po krevecu i tako...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 13.5.2010 11:13:00
|
|
|
|
AtenA
|
joj secerlema mala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 13.5.2010 12:41:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je slatka Elena
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici MAME KAŽU: Pomoć kod tvrde i neredovne sto...ISILAX sirup je mnogim roditeljima pomogao u situacijama opstipacije i tvrdih i neredovnih stolica kod njihovih mališana...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....