|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
4.5.2010 12:38:11   
cipiripi
ne trebas to da radis.. ne opterecuj se kilazom...
ja sam cak i smrsala u postupku vto..
mislim da su to samo price i opravdanja "tovarenja hranom" zbog nervoze i depresije u koju se upada svog cele situacije..
idi u taj postupak hladne glave..
nema razloga da se nagojis..goje se ljudi koji se bombarduju sintetickim hormonima pored svojih-postojecih hormona..ove ti se radi reg down-obaranje tvoj depoa, i uz pomoc stimulacije oni ti prave balans koji njima odgovara...
uostalom mislim da par kg gore je mala cena da dobijes bebu...to nek te ne brine jer je to zadnja stavka.. user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 4.5.2010 12:39:23 >

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 2226
4.5.2010 13:02:42   
Odri Hepbern
Ja se nikada nisam nesto preterano opterecivala kilazom, ali sam se malo uplasila kada sam u ponedeljak videla u Spebu nekoliko zena koje su cekale na transfer a bile su ko mali ' tenkovi '! Znam ja da nekoliko kilograma viska nije nista naspram onoga sto dobijas , ali mi nije bilo svejedno kada sam ih videla.
Pozzzz ! user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2227
4.5.2010 13:16:40   
cipiripi
ima mnogo zena koje u sam proces VTO udju gojazne...prvenstveno zbog toga imaju problema sa zacecem...
niko se od 20 dana stimulacije nemoze ugojiti kao prasence..nemoj da te lazu za to user posted image user posted image

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 2228
4.5.2010 13:20:22   
Pipi duga carapa
IZVORNA PORUKA: cipiripi

ima mnogo zena koje u sam proces VTO udju gojazne...prvenstveno zbog toga imaju problema sa zacecem...
niko se od 20 dana stimulacije nemoze ugojiti kao prasence..nemoj da te lazu za to user posted image user posted image

Mozes da nabacis par kilograma,kasnije zbog mirovanja,a i to zavisi od metabolizma,ja sve to brzo skinem,kad ustanem i vidim kakva mi je kuca,jer mm tad kuva,cisti...user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2229
4.5.2010 13:24:52   
cipiripi
mirovanje je nesto drugo...ali sami hormoni..tih 20 dana.. nemogu te naciniti prasicom koliko sama mozes da utices na to tako sto jedes vise nego inace na nervnoj bazi user posted image

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 2230
5.5.2010 10:22:34   
Mari86
mnogo mi znaci ovo sto ste pisale...pitam sve ovo da bih bila spremna...ipak je lakse kada
ima neko da mi isprica kako i sta user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2231
5.5.2010 10:24:32   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: cipiripi

mirovanje je nesto drugo...ali sami hormoni..tih 20 dana.. nemogu te naciniti prasicom koliko sama mozes da utices na to tako sto jedes vise nego inace na nervnoj bazi user posted image

slazem se!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2232
5.5.2010 23:03:19   
Mejsi
Mari,

Sad cu da ti ispricam kako sam ja prosla. Moja koleginica je isla par puta na vto, i kada sam razgovarala sa njom pre moje prve vto, ona mi je ispricala kako se ugojila u toku stimulacije, a to je bilo pre par godina i jos uvek nije skinula kilograme.
Ja se tu onako zamislim , pa jedno dva meseca pre vto pocnem manje da jedem kao da malo omrsam i ako se ugojim u toku stimulacije to ce biti ok, necu biti debela.
I ja zaista i omrsam, kad ono u toku stimulacije se ne zalepi ni gram, a posle neuspele vto dodatno smrsam.
Tako da nemoj da verujes da ces se ugojiti u toku postupka, znaci nema sanse ukoliko i dalje normalno jedes kao i pre user posted image

pozdrav

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 2233
6.5.2010 10:36:14   
bebironcic
Ja sam pre 6 god bila na VTO dva puta i jesam se ugojila,ali posle toga sam smrsala a da nisam ni gladovala ni drzala dijetu!Mislim da to sve zavisi od organizma!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mejsi)
Direktna veza do poruke: 2234
6.5.2010 10:57:46   
Mari86
Mislim devojke vi ste divne..mnogo mi znaci kada ovo citam user posted image user posted image user posted image

nije meni toliko bitno neka se ugojim par kilograma,nego cisto pitam da znam sta da ocekujem da budem spremna user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 2235
8.5.2010 20:23:34   
Mari86
Devojke imam pitanje kada se krene sa inekcijama da li se one dobijaju uvek u isto vreme svaki dan??user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 2236
8.5.2010 20:26:57   
cipiripi
da...user posted image posla sata gore/dole user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 2237
10.5.2010 22:20:37   
dr boba
Drage moje devojke, evo i mene sa svojim prvim, stresnim ali na kraju pozitivnim iskustvom sa VTO... Nisam do sada puno pisala, ali sam citala vecinu postova na raznim temama koji su mi jako pomogli...user posted image
Elem....ja endometriozu(operisana pre god. i po, jajovodi prohodni), mm oligoastenospermiju, bez nekih rezulata lecenja. Kazu-nema cekanja, samo vto...
Radjen je ICSI, 13.aprila uradjen embriotransfer, ubacena jedna blastocista....cekanje...posle 15 dana uradim betu, a ona 0, tj. manje od 0,1!!! Necu vam pisati o tome kako sam se osecala iako sam znala kakve su sanse... Sa klinike kazu da prekinem sa terapijom i dodjem posle menstruacije na kontrolu... Ja prekinem i nastavim zivot sasvim normalno, u smislu nekih fizickih aktivnosti, ali tuzna, pretuzna, nocima ne spavajuci...Poucena Cipiripikinim iskustvom, vec planiram imunoloske analize, za svaki slucaj...
Menstruacija....nikako da dodje. Nakon 10 dana odem na ultrazvuk i dr ima sta da vidi!!! JA TRUDNA devojke, 6 nedelja i 2 dana, sve ok!!! To je bilo pre dva dana, ja sam jos uvek u soku....pozitivnom naravnouser posted image
I ne znam sta da mislim posle svega, zahvaljujem Bogu da je sve u redu za sada, moj dr kaze da smo imali ogromnu srecu da se plod odrzao bez ikakve podrske progesteronom.... Ne znam sta bi uradila da nije tako...Mm bi sigurno bacio bombu na laboratorijuuser posted image

Mozda ce moje iskustvo pomoci nekoj od vas, mozda ipak treba svakako uraditi betu i drugi put nakon dva dana bez obzira na prvi rezultat....Svima se izgleda desava da grese, ali nekada je cena prevelikauser posted image .
Sve trudilice vucem za nosice, jako!!!!user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 2238
10.5.2010 22:27:14   
Pipi duga carapa
IZVORNA PORUKA: dr boba

Drage moje devojke, evo i mene sa svojim prvim, stresnim ali na kraju pozitivnim iskustvom sa VTO... Nisam do sada puno pisala, ali sam citala vecinu postova na raznim temama koji su mi jako pomogli...user posted image
Elem....ja endometriozu(operisana pre god. i po, jajovodi prohodni), mm oligoastenospermiju, bez nekih rezulata lecenja. Kazu-nema cekanja, samo vto...
Radjen je ICSI, 13.aprila uradjen embriotransfer, ubacena jedna blastocista....cekanje...posle 15 dana uradim betu, a ona 0, tj. manje od 0,1!!! Necu vam pisati o tome kako sam se osecala iako sam znala kakve su sanse... Sa klinike kazu da prekinem sa terapijom i dodjem posle menstruacije na kontrolu... Ja prekinem i nastavim zivot sasvim normalno, u smislu nekih fizickih aktivnosti, ali tuzna, pretuzna, nocima ne spavajuci...Poucena Cipiripikinim iskustvom, vec planiram imunoloske analize, za svaki slucaj...
Menstruacija....nikako da dodje. Nakon 10 dana odem na ultrazvuk i dr ima sta da vidi!!! JA TRUDNA devojke, 6 nedelja i 2 dana, sve ok!!! To je bilo pre dva dana, ja sam jos uvek u soku....pozitivnom naravnouser posted image
I ne znam sta da mislim posle svega, zahvaljujem Bogu da je sve u redu za sada, moj dr kaze da smo imali ogromnu srecu da se plod odrzao bez ikakve podrske progesteronom.... Ne znam sta bi uradila da nije tako...Mm bi sigurno bacio bombu na laboratorijuuser posted image

Mozda ce moje iskustvo pomoci nekoj od vas, mozda ipak treba svakako uraditi betu i drugi put nakon dva dana bez obzira na prvi rezultat....Svima se izgleda desava da grese, ali nekada je cena prevelikauser posted image .
Sve trudilice vucem za nosice, jako!!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dr boba)
Direktna veza do poruke: 2239
10.5.2010 22:33:49   
dr boba
Pipi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 2240
10.5.2010 22:45:20   
cipiripi
Jaoooooooooo Boze dragiiiiiiiiiiiii Bobooooooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO, BRAVO, BRAVOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iMA bOGA.. IMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuvaj malenog andjela, nek te sreca prati i .. ma sta "i" user posted image user posted image znam da sve znas... user posted image

Ljubi te Cipi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dr boba)
Direktna veza do poruke: 2241
10.5.2010 22:47:04   
bluka
dr boba, svaka čast!
čestitam!!!

(odgovor članu dr boba)
Direktna veza do poruke: 2242
10.5.2010 22:55:57   
Lilly*
Čestitam dr boba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 2243
11.5.2010 7:32:02   
zvezdica009
bobic cestitam ti i ovde i sve najbolje vam zelim! ljubim te puno,puno,puno!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 2244
11.5.2010 9:19:36   
pepino
Dr boba cestitam,bas mi je drago!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 2245
11.5.2010 9:57:26   
bebironcic
Dr boba cestitam!user posted image user posted image Ih,kakav je zivot,kakva prica....

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 2246
11.5.2010 11:51:25   
kleopatra*
Dr,boba cestitamuser posted image user posted image user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 2247
11.5.2010 12:36:34   
dunja RR

Bravooooo dr Boba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 2248
11.5.2010 12:42:10   
Mari86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo,bravoooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2249
11.5.2010 12:52:17   
Cvetana
Svaka cast Dr Boba !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here