|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
18.4.2010 8:39:39   
andjelak
nisam trudna....stigla user posted image jutros user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1251
18.4.2010 10:12:55   
Anoniman
Bas mi je zao andjelceuser posted image ...Ali biceuser posted image user posted image user posted image user posted image Glavu gore..

(odgovor članu andjelak)
  Direktna veza do poruke: 1252
18.4.2010 14:16:39   
andjelak
iskreno se nadam...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1253
22.4.2010 20:31:08   
Njakica
Citam,citam i nikako da stignem do onog sto mi treba. Kako izgleda ono krvarenje kad se desi implatacija embriona? Kao spoting ili kao slabija menstruacija? Molim one koje imaju iskustva sa tim da mi pomognu. user posted image

(odgovor članu andjelak)
Direktna veza do poruke: 1254
22.4.2010 20:32:33   
guppy RR
Kažu neke nemaju ništa, neke imaju samo flekice, neke rozasti iscedak, a neke kao laganu menstruaciju... a opet NEKE dobiju menstruaciju normalno, a zatrudne :)

E sad... se snađi user posted image

(odgovor članu Njakica)
Direktna veza do poruke: 1255
22.4.2010 20:36:58   
Njakica

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Kažu neke nemaju ništa, neke imaju samo flekice, neke rozasti iscedak, a neke kao laganu menstruaciju... a opet NEKE dobiju menstruaciju normalno, a zatrudne :)

E sad... se snađi user posted image

user posted image U svakom slucaju hvala! I jos jedna stvar,posto sam slovakinja,neznam kakva je to sedefasta boja? Ako neko zna da objasni,da primer,bila bih mu zahvalna. user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 1256
22.4.2010 20:39:16   
guppy RR
Sedefasta narukvica user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Njakica)
Direktna veza do poruke: 1257
22.4.2010 20:40:31   
Njakica

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Sedefasta narukvica user posted image user posted image

user posted image

user posted image Dobar primer. user posted image Verovatno znas zasto pitam.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 1258
22.4.2010 20:44:10   
guppy RR
Sve jasno user posted image
Nisam ni ja znala koja je to boja, ali Google sve zna :)

(odgovor članu Njakica)
Direktna veza do poruke: 1259
22.4.2010 23:53:15   
tatjan@
Sedefasto je ustvari kad se boja preliva, kao unutrasnjost skoljke.. Moze biti bilo koja boja u pitanju( ovde konkretno se trazi modro sedefasta ;) ), znaci samo treba da je nesto kao svetlucavo, sjajno..
Njakice i ja sam slovakinja :)
Verovatno si cula za sedefasti lak za nokte i znas razliku u odnosu na klasican.. e sad sam ga objasnila hehe :)

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 1260
23.4.2010 0:02:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tatjan@

Sedefasto je ustvari kad se boja preliva, kao unutrasnjost skoljke.. Moze biti bilo koja boja u pitanju( ovde konkretno se trazi modro sedefasta ;) ), znaci samo treba da je nesto kao svetlucavo, sjajno..
Njakice i ja sam slovakinja :)
Verovatno si cula za sedefasti lak za nokte i znas razliku u odnosu na klasican.. e sad sam ga objasnila hehe :)

super si objasnila user posted image

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 1261
23.4.2010 0:10:00   
Njakica
Super si objasnila,sad znam u cemu je fora. user posted image Sapni mi na PP ako zelis odakle si?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1262
23.4.2010 8:25:58   
ljubilica
POMOC!!! trebala sam da dobijem 21,22.04. Nemam simptome kao preduser posted image , ponekad me poput toga zaboli u predelu materice, ali nista kao inace. Ni grudi mi nisu toliko otekle, ali ipak primecujem da su malcice ocvrsle i ono oko bradavica mi je oteklo. Osecam i nadutost u stomaku. Zadnje dve veceri me je napala gorusticauser posted image . Jutros sam radila test na trudnocu i negativan je. Da li sam mozda poranila sa njim? Tako bih volela da samuser posted image . Ako iko zna ista o ovome, molila bih za pomoc. Uzasno sam nestrpljiva

(odgovor članu Njakica)
Direktna veza do poruke: 1263
23.4.2010 8:27:12   
zvezdica009
navijam da si user posted image  user posted image  

(odgovor članu ljubilica)
Direktna veza do poruke: 1264
23.4.2010 8:34:20   
ljubilica
Hvalauser posted image I ja navijam, ali ubi me ova neizvesnost. Sta je to sa testovima. Radila sam Gramen plus, da li je moguce da sam poranila?
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

navijam da si user posted image  user posted image  

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1265
23.4.2010 8:43:52   
zvezdica009
mozda je rano, ima slucajeva user posted image  

Direktna veza do poruke: 1266
23.4.2010 9:16:44   
ljubilica
Zamislite! Sinoc sam u snu jasno videlauser posted image i kako ih pokazujem mm...Bila sam ubedjena da cu ih jutros i ugledatiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1267
23.4.2010 9:34:45   
zvezdica009
IZVORNA PORUKA: ljubilica

Zamislite! Sinoc sam u snu jasno videlauser posted image i kako ih pokazujem mm...Bila sam ubedjena da cu ih jutros i ugledatiuser posted image

ako si ih ugledala u snu ugledaces ih uskoro i na javi! samo veruj u to i ostvarice se, to je tako u zivotu, videces user posted image

Direktna veza do poruke: 1268
23.4.2010 9:47:51   
ksenija81

E draga moja, koliko sam ih puta sanjala ne bih mogla ni da nabrojim. Nadam se da ce nam se svima uskoro ostvariti taj san!

Direktna veza do poruke: 1269
23.4.2010 9:50:03   
ksenija81

POMOC!!! trebala sam da dobijem 21,22.04. Nemam simptome kao preduser posted image , ponekad me poput toga zaboli u predelu materice, ali nista kao inace. Ni grudi mi nisu toliko otekle, ali ipak primecujem da su malcice ocvrsle i ono oko bradavica mi je oteklo. Osecam i nadutost u stomaku. Zadnje dve veceri me je napala gorusticauser posted image . Jutros sam radila test na trudnocu i negativan je. Da li sam mozda poranila sa njim? Tako bih volela da samuser posted image . Ako iko zna ista o ovome, molila bih za pomoc. Uzasno sam nestrpljiva

pa ako si imala kasnije O onda je moguce da je jos negativan. Uradi betu ili sacekaj jos koji dan za drugi test. Pisale su devojke da im je bio prvo neg pa posle par dana poz.

Direktna veza do poruke: 1270
23.4.2010 12:31:07   
ljubilica
Drage moje, prvo veliko HVALA na podrsci! Nadam se da ce mo svi uskoro ugledatiuser posted image .
E, a ja malo pre klisnula sa posla da uradim betuuser posted image , u tri stizu rezultatiuser posted image . Valjda ce biti povoljno, osobito sto sam puka zadnjih 1000 din na nalaz.

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 1271
23.4.2010 12:55:38   
tatjan@
E drago mi je da vam se svidja moj opis, sad samo da neko ugleda sedefastu boju i prijavi user posted image pa je stavljamo u sigurne simptome! :)

Njakice polala sam ti pp :)

Ljubilice ja navijam za user posted image obavezno javi rezultat bete!user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

Direktna veza do poruke: 1272
26.4.2010 10:29:02   
zvezdica009
jede mi se, jede mi se, jede mi se user posted image na nervnoj bazi pretpostavljam user posted image  

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1273
26.4.2010 16:58:29   
Natalie018
Pozdrav svima! Evo i mene!

Borim se sa samom sobom svaki dan, da izdrzim da jos ne uradim test. user posted image Kasni mi jedan dan, i svesna sam da je to ipak rano za kucni test, jer se i nisu pokazali bas toliko pouzdani, pogotovo ako se urade pre 18-20. dana od moguceg zaceca. Ovog meseca mi je ovulacija pracena UZ sondom, tako da sam sigurna kad je bio potencijalni dan D.
Inace su mi ciklusi uvek tacno na 28 dana. Ono sto mi je cudno je sto su ovog meseca pocele grudi da me bole i da se uvecavaju vec nakon dva dana od dana ovulacije. user posted image Zatim se ubrzo javila povisena temperatura 37.1-37.3, koju imam svaki dan, pa i danas. Pre 3-4 dana sam imala blaze probadajuce bolove bas u predelu materice (nekoliko puta u toku 3 dana). Sve vreme se preispitujem da li je to sto osecam i primecujem umisljeno.. Danas su pocele bradavice da me peckaju i osecam blagi pritisak u ledjima.. Znam da je najjednostavnije da odem i uradim hcg iz krvi, ali mi je glupo pred mm da vec dizem frku.. Pogotovo sto sam odmah nakon ovulacije pocela da uzimam utrogestan (po preporuci mog ginekologa, kako bi se na taj nacin, ako je doslo do zaceca, potpomogla implantacija). Sad sam totalno sludjena jer vise ne znam da li je ovo sto osecam pms, ili su prvi znaci trudnoce, ili me to utrogestan zavarava. Da li je neka od vas imala slicnu situaciju.. da uzimala utrogestan jos pre nego da je saznala da je u drugom stanju, i da li je imala produzen ciklus od utrogestana?

Direktna veza do poruke: 1274
27.4.2010 0:55:00   
Tinana
To su ti sve potencijalni znaci trudnoce.Ako ti kasni mogla bi da uradis testic,mislim da nije rano!
Navijam za user posted image !!!!

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Natalie018)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here