|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   "Sex i grad"
19.4.2010 23:07:54   
Anoniman
Znam da postoji tema Omiljena serija, ali ovo se odnosi i na film i na seriju, a i s obzirom na popularnost iste medju ovom populacijom, mislim da ''Sex i grad'' zavredjuje da ima posebnu temu.

Ako se moderatori ne slazu, neka je zakljucaju ili premeste negde user posted image
Hvala

Direktna veza do poruke: 1
   RE: "Sex i grad"
19.4.2010 23:10:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jance
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Na ovoj temi smo jako srecne sve do jedne jer seriju ''''Sex i grad'''' gledamo na pravi nacin, znam mnogo njih koji od svega izvuku samo zakljucak - da je super biti single.
Shvatile ste me user posted image

shvatila! user posted image i podrzavam

i naravno, jako mi je drago (kad smo vec spomenule) da neko konta tu seriju na isti nacin kao i ja user posted image

IZVORNA PORUKA: verolino

Kad smo vec kod "Sex i grad"- kad je premijera, u maju ili junu???Jedva cekam da vidim kako ce se Keri izboriti sa Zverkinim bankrotomuser posted image user posted image user posted image .....Cula sam da ce biti extra...Jeeeeeeeeedva cekamuser posted image user posted image user posted image

Ja je obozavam, isla sam sa mm na premijeru prvog dela, a bogami i sada cemo verovatno, 27.maja je
I nikada je nisam kapirala kao ribe kojima sluzi za utehu, cak i kada sam bila sama, a pri tom mi Sarlot nikako nije favorit user posted image  

IZVORNA PORUKA: Tinana

I ja!Obozavam tu seriju.Citala sam da ce glumuti i Penelopa Kruz koja ce u filmu pokusavati da zavede Zverku.
Jedva cekam filmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2
19.4.2010 23:12:46   
Anoniman
Samanta.

Ah.....Ta žena zna da živi ..polemiše se o  načinu na koji je dočekala svoj 50. rođus.. tj. razlozi zbog kojih je ostala sama ....
A ja zlim jezicima poručujem      Samanta nikad nije sama ... user posted image

user posted image

< Poruku je uredio kaliopi -- 19.4.2010 23:15:08 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 3
19.4.2010 23:14:04   
Anoniman
Ja sam volela da gledam tu seriju... i film... i jedva cekam drugi deo!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 4
19.4.2010 23:14:13   
Anoniman
Trailer za ''SEX AND THE CITY 2'' ovde

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 5
19.4.2010 23:15:18   
Anoniman
Ja trenutno gledam svaki dan na HBO-u sve iz pocetka, a vec par puta su pustali i film, prvi deo... uhhh user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 6
19.4.2010 23:16:18   
Anoniman
Ja nemam HBO user posted image Al verovatno je ima serija na onim sajtovima za online gledanje...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 7
19.4.2010 23:17:27   
Anoniman

Ja trenutno gledam svaki dan na HBO-u sve iz pocetka, a vec par puta su pustali i film, prvi deo... uhhh user posted image

Pih... znam napamet ...Neeego, u koliko sati se daju ? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 8
19.4.2010 23:17:42   
Ellenica
Eee  fuc* ja nemam HBO.
davali su na B92 jedno vreme

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 9
19.4.2010 23:22:06   
Ellenica
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ja nemam HBO user posted image Al verovatno je ima serija na onim sajtovima za online gledanje...

E ali nije isto kad gledaš online ili na cd-u i kada moraš tačno u to-i-to vreme da se nacrtaš isprad tv-a.

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 10
19.4.2010 23:25:18   
Anoniman
Samanta je sex bomba...kako zena izgleda to je neverovatno!!!Wowuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 11
19.4.2010 23:26:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ellenica

E ali nije isto kad gledaš online ili na cd-u i kada moraš tačno u to-i-to vreme da se nacrtaš isprad tv-a.

Da, znam, i onda kad se desava nesto zanimljivo treba da sacekam sledecu epizodu... user posted image
A ne, to su spanske serije! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 19.4.2010 23:29:29 >

(odgovor članu Ellenica)
  Direktna veza do poruke: 12
19.4.2010 23:31:01   
Ellenica
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja
Da, znam, i onda kad se desava nesto zanimljivo treba da sacekam sledecu epizodu... user posted image
A ne, to su spanske serije! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 13
19.4.2010 23:40:31   
Anoniman
Malo cu svrnuti s teme- ubedljivo najgoru glumu (goru nego u latino sapunima) sam videla u seriji "Greh njene majke"...A tek glupog li teksta majko mila...
Citati:
Oficir:"Neda...Bas vam je lepo ime".Otkud vam?
Neda:'' Pa dobila sam ga na krstenju".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neda:''Pa vi to gospodine Bojane sedite na jakom suncu"?
Bojan:"sta cu? Moram.."
Neda:''A, pa zato ste vi tako opaljeni"user posted image user posted image user posted image

Nenad:''Ti si moja zlatna ptica..Mogli bi da legnemo"user posted image
Neda:''Zaristu ljubavi moje..."user posted image

"Sex i grad" je Keopsova piramida za ovo nase umetnicko ostvarenje...Tu bar svaka recenica ima smisao i tezinu- bilo zivotnu, bilo saljivu...

(odgovor članu Ellenica)
  Direktna veza do poruke: 14
19.4.2010 23:44:18   
Delijagirl
Ma ja sam zaljubljena u seriju i film ... Znam napamet skoro sve koliko sam puta pogledala... A dobila sam na poklon od druga sve serije na dvdju a zapakovano je u kutiju za cipele ...
Eto ovako izgleda to user posted image
user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu Ellenica)
Direktna veza do poruke: 15
19.4.2010 23:50:20   
Anoniman
Bas je slatkouser posted image

(odgovor članu Delijagirl)
  Direktna veza do poruke: 16
19.4.2010 23:53:09   
Delijagirl
Hehehe jeste a kolko sam se tek ja obradovala user posted image user posted image user posted image

I taman mi novi film izlazi 3.6. a ja cu tada biti u sloveniji pa cu moci sa drustvom da idem da ga gledam jer moj muz ga bas i ne razume user posted image

< Poruku je uredio Delijagirl -- 19.4.2010 23:54:24 >

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 17
20.4.2010 0:06:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Hehehe jeste a kolko sam se tek ja obradovala user posted image user posted image user posted image

I taman mi novi film izlazi 3.6. a ja cu tada biti u sloveniji pa cu moci sa drustvom da idem da ga gledam jer moj muz ga bas i ne razume user posted image

E sad ovo ne razumem jauser posted image ...Muz ti ne razume srpski ili ne razume film?user posted image user posted image user posted image  Malcice mi je nespavanje udarilo u glavuuser posted image  

Direktna veza do poruke: 18
20.4.2010 0:09:06   
Delijagirl
Ma ako neko u ovoj kuci ne razume srpski to sam ja :) Ovaj ne razume film nije gledao seriju pa mu je glupo valda ... 

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 19
20.4.2010 0:10:58   
diamond

user posted image

Ista naša VECA77

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 20
20.4.2010 0:17:40   
dunja RR
Za stil glavnih dama opet se pobrinula ikona američkog stila Patricija Fild, koja je u svoj tim pozvala i jednu Srpkinju. Ivana Sert, nekad Smiljković, kreatorka je kupaćeg kostima za glumicu Kim Katral i ogrtača za sve četiri junakinje, koje njene modele nose na filmskom odmoru u Marakešu.

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 21
20.4.2010 0:22:02   
dunja RR

a evo Ivane sa Kim Katral na snimanju
user posted image

ne mogu da nađem sliku kupaćeg koji je Ivana kreirala za Kim, odličan je!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 22
20.4.2010 0:23:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Ma ako neko u ovoj kuci ne razume srpski to sam ja :) Ovaj ne razume film nije gledao seriju pa mu je glupo valda ... 

user posted image user posted image user posted image  Careeeeeee......

Direktna veza do poruke: 23
20.4.2010 9:22:31   
Anoniman
Ako uhvatim Sex&City na TV, pogledam, naravno, ako mm nije kod kuće, jer on ne može to da gleda, baš kao ni Kućanice. Da sam fascinirana, oduševljena, omamljena - nisam. Serija za odmaranje mozga, što mi često prija.
Film mi se nije dopao, išla sam da ga gledam sa dve drugarice, sve tri smo se pred kraj uzvrtele, jedna od nas je već i prokomentarisala "Hoće li više kraj?". Serija mi se dopada mnogo više od filma.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 24
20.4.2010 9:32:13   
Rivana
Ne gledam tu seriju glupa mi je, jednom sam naletela, i vidim neke tri zene kojima je najveci problem u zivotu a li su dozivele orgazam user posted image americka glupost pretocena u seriju

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here