Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 21:57:05
|
|
|
|
simke
|
Ko nema u glavi,ima u nogama
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:00:58
|
|
|
|
Anoniman
|
u svaku corbu moras da budes mirodjija.
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:01:27
|
|
|
|
dacca
|
Volim i ja nerandze, no TRRRPIIMMM!!!!
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:06:26
|
|
|
|
guppy RR
|
Ispeci pa reci :)
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:06:42
|
|
|
|
eni26
|
ko se zadnji smeje,najsladje se smeje.......
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:07:00
|
|
|
|
usamljena
|
Ooooooooooo ima jedna jako prosta: Je*o bi se a da mu ne udje Ako je previse prosta znate sta vam je ciniti
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:07:05
|
|
|
|
simke
|
Kuvarice manje zbori,da ti ručak ne zagori
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:08:12
|
|
|
|
dacca
|
Kad kucka zalaje i kucici za njom
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:08:49
|
|
|
|
dacca
|
Ko o cemu .urva o postenju
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:10:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nije za svinju dinja. Nije žvaka za seljaka.
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:13:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi o vuku, a vuk na vrata daleko od ociju, daleko od srca
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:15:28
|
|
|
|
lenaa
|
ne soli mi mozak
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:16:21
|
|
|
|
lenaa
|
Kad macka nije kod kuce misevi kolo vode
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:18:31
|
|
|
|
simke
|
Ko drugome jamu kopa,sam u nju upada.
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:21:58
|
|
|
|
eni26
|
nije obraz djon .... pas bio ko slagao...
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:26:50
|
|
|
|
lothroniell
|
Ne znma da li je bilo... Ali evo je: Pijan k'o majka!
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 22:36:54
|
|
|
|
eni26
|
nije ti tata staklar... (kad neko nekome zaklanja pogled).... kad je neko ruzan kazu: i smrt je lepsa... NEMOJ DA SI PESAK,IDES MI U OCI.....
< Poruku je uredio eni26 -- 9.4.2010 22:37:49 >
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 23:07:55
|
|
|
|
lothroniell
|
Kovaceva kobila nikad nije potkovana?
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 23:18:04
|
|
|
|
engimengi
|
Svako čudo za tri dana! Umiljato jagnje dve ovce sisa!!
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 9.4.2010 23:25:56
|
|
|
|
ljubičica
|
Jede kao stambena komisija... Pije kao suva građa... Ograničen je kao kliker ...
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 10.4.2010 3:58:17
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. evo saznah za Cocu (cocin bubanj) ... znači banjalučanke javite se COCO bio telal u Banjoj Luci i imao je veliki bubanj, u koji je udarao kada je narodu obznanjivao vijesti- nekad davno valjda Znači - javljamo se Sve pohvale za temu! Svaka čast za info o Coci! Mali doprinos temi: - Kud svi Turci, tu i mali Mujo! - Vrana vrani oči ne vadi. - Bolje vrabac u ruci, nego soko na grani. Udomaćena u mom društvu: Ova ga cuca ko baba narandžu
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 10.4.2010 4:34:45
|
|
|
|
eugenija
|
Uništio ga kao Bugarin skupštinu! Širok Dunav - ravan Srem. Kom opanci, kom obojci. Pao s Marsa. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Za ženu mi je najjača: Ljuta ko rakija! (Ne čudi me što je većina drugih alkoholnih pića muškog roda - viski, liker, štok, konjak.......) Najsmešnije mi dve na svetu: Sere ko foka i usro se ko grlica A naj naj naj tragi-komičnija i samim tim najsmešnija: U situaciji kada ugledate mnogo drago biće kako vam ide nešto tužno u susret i kažete mu: Šta si se preklopio ko lovačka puška hahaahahhahahahahaha Smeje se ko pi*ka na nove gaće. Digo mu se ko ustanak 1804. A ovo ne znam gde da stavim, nije baš izreka, ali je nešto mnogo nebulozno... Kad dođe neka mama kući s posla i kaže: Pala sam s nogu Kako se može pasti sa nogu? Kao da smo mi nasađeni na neke noge, imamo samo trup i glavu i ruke, a noge nam služe da bi se na njih stavili nekako i da sa njih možemo spasti.. Ili : Ne mogu me noge više nositi... Kao da smo mi odvojeni od njih... Svašta . Moj profesor je često znao reći: Došlo vreme da je bolje imati nego ne imati. O ovoj sam mnogo razmišljala, moram priznati. Zanimljiv info da se dosta narodnih izreka koje svakodnevno upotrebljavamo, nalazi u Bibliji, recimo ovde citirana "Ko drugom jamu kopa, sam u nju pada." Joj toliko mi je simpa tema... Njaaa Samo međed ide po sredini! Izreka takođe udomaćena u mom društvu, nastala davno iz ogorčenih usta mog drugara koji je penio na neku utakmicu dok je gledao na nekog igrača koji je forsirao sredinu terena. Autentično, to je izgledalo ovako: "KUD ĆEŠ PO SREEEDINI?? (diže se sa stolice, kao da ga nešto ubode) SAMO MEĐED IDE PO SREDINI! (izrazito ljutito, kao da ga ovaj čuje)" Meni je to međed jooooj, ma da je bilo koja druga životinja, ili da je rekao medved, ali međed,... ljduuudi moji aaaaaaaaaahahahhaahaha, međed... I kad neko nešto uje*be, pa mu se uputi oštra opaska: Međede jedan! Ili: E jesi stoka! (meni to često kažu, verovali ili ne - to kad preteram u šprdnji nekoj na tuđi račun - da me ne shvatite pogrešno, šalim se ja i na svoj )
< Poruku je uredio eugenija -- 10.4.2010 4:44:22 >
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 10.4.2010 8:14:43
|
|
|
|
jelena038
|
joj, jevgenija pisi knjigu meni je ona: sva sam k'o kuvana noga.. setim se onih odvratnih pilecih, iz supe... najgore od svega je sto vecina ljudi tako i izgleda dok to govori
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.