|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proja
18.3.2009 14:40:57   
NadaR
Proja, projica, kuruza, kukuruza, kukuruzni hleb, kukuruzna pogačica.. Ako neko zna još neke nazive... ja ne znam.. Mislim da je to to otprilike...

Mi u kukuruzu stavljamo samo kukuruzno brasno zuto ili jos ljepse od bijelih kukuruza ,nisam cula da stavlja projinouser posted image

_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Proja
18.3.2009 14:43:15   
eugenija
E onda ja proju nisam nikad ni jelauser posted image ... Nema druge Modessty, nego da i ja napravim po tvom receptu, pa da probamo i to.. A koji kečap, koja majoneza, jel Polimarkuser posted image user posted image user posted image user posted image Hehe, šalim seuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Proja
18.3.2009 14:43:33   
Lilly*
IZVORNA PORUKA: eugenija

IZVORNA PORUKA: lilly.79

E Modessty, da znas da ta bosanska "kuruza" uopste nije "dosadna" bez sira, ona se pravi od posebne vrste kukuruza, i dan ranije se zamesi i bude slatka, ja sam se odusevila kada sam je probala..


Slatka, slatka, mljaccccuser posted image U kom delu Bosne si je njapala lilly?


Relativno blizu tebe, kod Sanskog mosta user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Proja
18.3.2009 14:44:21   
Lu
Moja mama zna praviti kukuruzu i ja volim više od bijelog kukuruza,bude slatka.
Najbolje paše s jogurtom i mileramom mmm,a tek kako je to zdravo za probavuuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Proja
18.3.2009 14:44:45   
eugenija
Lilly, onda znam koju si njapala! Stvarno je super! MmmMmmmuser posted image

< Poruku je uredio eugenija -- 18.3.2009 14:45:14 >


_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Proja
18.3.2009 14:45:54   
Modessty
Projano brašno je od kukuruza tzv. „provejanog staklarca“

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Proja
18.3.2009 14:46:31   
Lilly*
Jeste, bas je mmm, mmmm user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Proja
18.3.2009 14:48:07   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Modessty

Projano brašno je od kukuruza tzv. „provejanog staklarca"


Tema se komplikuje, hahahauser posted image user posted image user posted image Nikad čula za provejani staklarac, ajmeeee..


_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Proja
18.3.2009 14:48:34   
Modessty

IZVORNA PORUKA: eugenija

E onda ja proju nisam nikad ni jelauser posted image ... Nema druge Modessty, nego da i ja napravim po tvom receptu, pa da probamo i to.. A koji kečap, koja majoneza, jel Polimarkuser posted image user posted image user posted image user posted image Hehe, šalim seuser posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image
Obožavam majonez i ako smem da ovde napišem obožavam Tomi user posted image
ja i u musaku stavljam majonez user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Proja
18.3.2009 14:50:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: eugenija


Tema se komplikuje, hahahauser posted image user posted image user posted image Nikad čula za provejani staklarac, ajmeeee..



Ja sam uzela papir i olovku... prepisujem šta treba da tražim u radnji... user posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 35
   RE: Proja
18.3.2009 14:50:45   
Lu
IZVORNA PORUKA: Modessty

Projano brašno je od kukuruza tzv. „provejanog staklarca"


Auuu al se ja provali koja vrsta žitarice je projauser posted image
Mada mi je sad tek malo jasnije,neka vrsta kukuruza "staklarac" se propuše na vjetru,hauser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Proja
18.3.2009 14:51:11   
eugenija
Jeste, Tomi ima svoj šmek onaj, grrr.. A nije baš zdravo, majonez baš deblja, ali da ne skrećem s teme.... Uglavnom, primećujem veliko interesovanje forumašica za Projuuser posted image user posted image user posted image Zadnjih pola sata, najviše nas je na ovoj temiuser posted image


_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Proja
18.3.2009 14:52:12   
Modessty
e pa onda izvolte u Niš na proju!!!user posted image Ako je šaljem poštom neće baš da bude ukusnauser posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Proja
18.3.2009 14:54:46   
eugenija
Ako budem prolazila, da znaš da ću navratiti. Nisam bila u Nišu nikada, ali si me sa projom namamilauser posted image

_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Proja
18.3.2009 14:57:37   
Modessty
Samo izvolte! user posted image Za goste smo uvek raspoloženi!user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Proja
18.3.2009 15:01:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Modessty

A veličina tepsije je oko recimooo 30-35cm u prečniku.

kad počne da se odvaja od tepsije onda je gotovo. user posted image



Još samo dva pitanja imam. user posted image

1. Tepsija ti je okrugla, ili joj je dijagonala 30-35cm?
2. Koliko otprilike traje proces pečenja? 10min, 20, 30, 40? Otprilike? I jel stavljam u već vruću rernu?

Jel vi vidite koliko ja nemam pojma da kuvam (pečem)? user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 41
   RE: Proja
18.3.2009 15:03:17   
eugenija
Pa, ok su ti pitanja Tasho.. Samo tepsija jel okrugla ili kockasta, to je samo radi oblika, nije uopšte važno.. A za vreme pečenja da... I ja sam se baš pitala koliko? Možda oko pola sata?

_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Proja
18.3.2009 15:05:58   
Anoniman
Jako je bitno eugi, jer kako ja da znam kolika je okrugla tepsija prečnika 35cm kada je pretvorim u pravougaonu tepsiju? user posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 43
   RE: Proja
18.3.2009 15:09:01   
eugenija
Ahaa, nisam videla ono za prečnik... Ma nisam ni ja neka kuharica, ali tu nam je Modessty.. Baš je lepo znati tako neke cake u kuhinji... Što se mene tiče, jela bih po restoranima ceo život, da se ima para..

_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Proja
18.3.2009 15:14:15   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Jako je bitno eugi, jer kako ja da znam kolika je okrugla tepsija prečnika 35cm kada je pretvorim u pravougaonu tepsiju? user posted image


To ti je viša matematika,stavi vodu u ovu okruglu i onda presipaj u sve pravougaone koje imaš i vidiš u koju može stati ista količina vode.
Eto vrlo jednostavnog rješenjauser posted image
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lu -- 18.3.2009 15:16:02 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Proja
18.3.2009 15:18:20   
Anoniman
user posted image  user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 46
   RE: Proja
18.3.2009 15:19:43   
eugenija
IZVORNA PORUKA: lu

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Jako je bitno eugi, jer kako ja da znam kolika je okrugla tepsija prečnika 35cm kada je pretvorim u pravougaonu tepsiju? user posted image


To ti je viša matematika,stavi vodu u ovu okruglu i onda presipaj u sve pravougaone koje imaš i vidiš u koju može stati ista količina vode.
Eto vrlo jednostavnog rješenjauser posted image
user posted image user posted image user posted image


Đurine male kućne čarolije user posted image


_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Proja
18.3.2009 15:22:08   
Jeca*
Ma uzmi neku pravougaonu dužine 30ak cm i to je otprilike to. Bitno je, kad sipas testo da ne bude deblje od 3-4 cm (vidi sliku), pa ako vidis da ne valja prespi u drugi pleh manji ili veci. U kuhinji je sve na otprilike, a vremenom se uhodas.

lu, a što bi onda presipala u pravougaoni, ako već ima idealnu kružni pleh user posted image user posted image

< Poruku je uredio Jeca RR -- 18.3.2009 15:23:21 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Proja
18.3.2009 15:23:51   
Anoniman
Pa nisam znala dal naraste dok se peče, zato sam pitala koliku tepsiju... user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 49
   RE: Proja
18.3.2009 15:28:28   
Lu
IZVORNA PORUKA: Jeca RR


lu, a što bi onda presipala u pravougaoni, ako već ima idealnu kružni pleh user posted image user posted image


Ma ja sam joj samo predložila jednostavno rješenjeuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here