Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.11.2008 21:47:35
|
|
|
|
Lu
|
Guppy ja nevidim razliku ili sam ćorava,jel misliš na to kako je napisano ono "klini ovdje",umjesto linka?
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.11.2008 22:17:24
|
|
|
|
Lu
|
Probala i neznam,gdje da upišem klikni ovdje u prozorčić od poruke? A gdje je svet i karika? A da nastavimo ovdje probati ili da nam otvoriš jednu za probe?
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.11.2008 22:34:05
|
|
|
|
guppy RR
|
Slobodno se igraj ovde :)) a ta ikonica je u prozoru u kojem pišeš porukicu.. pa s leve prema desnoj ima recimo B I U ... pa onda poravnaj levo, pa centar, pa desno.... pa još ikonica.. pa onda slovo A (to je za boju texta)... i desno od njega je mala zelena kugla sa nekom osmicom... to ja vidim kao svet i kariku LOL Vežbajmo zajedno jen dva ... jen dva.. :)
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.11.2008 22:40:35
|
|
|
|
Lu
|
LINKhttp://www.youtube.com/watch?v=xTUK01Qq_Aw
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.11.2008 22:43:44
|
|
|
|
guppy RR
|
E... da kad klikneš taj "svet" .. otvori se novi prozor... ako koristiš Internet Explorer ima jedan problem ... uvek napravi BLIP! i gore ti se pojavi neki žuti red koji kaže, da moraš kliknuti to, da bi mogla koristiti tu funkciju. E kad klikneš taj žuti red, onda ponovo klikni na "svet" i otvori se malo prozorče, u koje upišeš link.
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.11.2008 22:45:32
|
|
|
|
Lu
|
KLIK e sad da vidimo
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.11.2008 22:49:09
|
|
|
|
Lu
|
ma pametna sam ja samo mi treba tiput objasniti ,nije bilo ništa žuto,nego sam ja klik napisala gdje sam zalijepila link,eto da se nedesi i nekome drugom.
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.11.2008 22:50:21
|
|
|
|
Lu
|
jaooo,ja klik umjesto link
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 6.11.2008 23:17:13
|
|
|
|
guppy RR
|
Ma, ja uvek napišem KLIK, hahahhaha, možeš što se mene tiče napisati i MAČKA :)))))) Samo da bude uredan forum Super si uspela!!!
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 9:10:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne znam to da uradim Šta treba da kopiram a šta da napišem u poruku?
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 9:21:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovako sam ja to radila: Kada nađem text koji mi se sviđa, klik na link, copy pa paste u prozor za poruke u RR. I šta onda? Označim to, pa otvorim kuglicu i u novi prozor napišem MAČKA? ili u poruku napišem MAČKA, označim a link paste u novi prozor?
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 9:35:04
|
|
|
|
gracija
|
Da pokusam KLIKNI OVDE
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 9:45:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ladno sam ja glupava... Svi znaju samo ja ne.
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 10:09:16
|
|
|
|
gracija
|
Tasho šta misliš da pokušaš sa nekom drugom životinjicom? Slatka si mi skroz...
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 10:21:04
|
|
|
|
guppy RR
|
Nisam otvorila ovu temu, da nekog iznerviram Ajmo ponovo: - u tekstu napišeš tekst, koji će biti link (npr. "KLIKNI OVDE") - obeležiš taj tekst mišem da se oboji - klikneš gore na ikonicu sa kuglom i nekom karikom (desno od slova A) - otvori se NOV prozor u koji kopiraš željeni link (ako se ne otvori, čitaj OVO) - klikneš OK, pošalješ nam poruku i to je to :)
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 10:32:52
|
|
|
|
Anoniman
|
MAČKA
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 10:33:24
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 10:33:37
|
|
|
|
guppy RR
|
Ljubi te guppy I tvoju mačku takođe :)))
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 10:40:32
|
|
|
|
gracija
|
za MAČKU...
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 10:41:08
|
|
|
|
Anoniman
|
To je zbog Coca cole... otvoriću novu temu...
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 13:55:47
|
|
|
|
Lu
|
Tasha dobar MAČOR
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 7.11.2008 13:58:23
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako se napravi lep link? 28.11.2008 11:26:08
|
|
|
|
maslacak
|
PROBA
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?