Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 9:51:31
|
|
|
|
eugenija
|
Odposlala sam ti pp
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 9:56:17
|
|
|
|
jelena038
|
jooooj na sta ce taj susret da lici..
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 9:59:13
|
|
|
|
pepino
|
Zene necu moci doci,nazalost,vidimo se neki drugi put,fino mi se provedite!!!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 9:59:14
|
|
|
|
eugenija
|
Susret će da liči, da se rr s nama diči
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:00:16
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: pepino Zene necu moci doci,nazalost,vidimo se neki drugi put,fino mi se provedite!!! Ni ja nisam sigurna da li ću uspeti, evo trudim se ... Srećno sa farbanjem jaja, daboga ni jedno ne popucalo prilikom kuvanja
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:00:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
Lep provod, žemske
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:03:30
|
|
|
|
pepino
|
Hvala Eugi,cak sam ih sinoc vecinu kuvala,da bi danas stigla,ali iskrslo je jos obaveza tako da necu moci...Dodjite sad na ljeto kod mene,da se kupamo!!!???
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:05:46
|
|
|
|
eugenija
|
Ty Alexx Pepi, a gde da se kupamo?? Na Balkani?
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:06:08
|
|
|
|
pepino
|
Jesss!!!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:07:53
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Susret će da liči, da se rr s nama diči ovo se cak i rimuje. pocinjem da razumem viktora pepino, stavi nas u tefter odmah, za sledeci put, da ti ne iskrsnu opet neka jajcad
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:10:05
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: pepino Jesss!!! Uuu ja se plašim nemani iz dubina jezera, ali držaću vam peškiriće Odjavljujem se sada, čućemo se i ako Bog da videti.. Njaaa
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:11:19
|
|
|
|
pepino
|
More,more,a sto ne bi moglo!!!! Nego zemske,ajte spremajte se,zakasnicete na taj dejt!!!! Jelo dobar ti taj posao,mozes da kuckas,isti moj...
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:13:09
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: pepino Jesss!!! Uuu ja se plašim nemani iz dubina jezera, ali držaću vam peškiriće Odjavljujem se sada, čućemo se i ako Bog da videti.. Njaaa Nija duboko,kupacemo te u malom jezeru,stavicemo ti slauf da ne potones,ne brini!!! Jos cemo ti naci nekog spasioca,Mica,pa da mi te spasi ako se slucajno neman pojavi...
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:25:51
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: pepino More,more,a sto ne bi moglo!!!! Nego zemske,ajte spremajte se,zakasnicete na taj dejt!!!! Jelo dobar ti taj posao,mozes da kuckas,isti moj... boli me , ionako cekam otkaz
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 10:28:51
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: pepino More,more,a sto ne bi moglo!!!! Nego zemske,ajte spremajte se,zakasnicete na taj dejt!!!! Jelo dobar ti taj posao,mozes da kuckas,isti moj... boli me , ionako cekam otkaz Ma znam,citala sam da si rekla za to....Malo se zekim...
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:10:57
|
|
|
|
eugenija
|
Evo prve slike od danas sa rr susreta Na fotografiji: -Jelena038 -Gagi -Naadaa -Eugenija -4 čaše sa 4 gorka lista
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:13:25
|
|
|
|
eugenija
|
Susret je protekao bez incidenata, poštovali smo javni red i mir, iako smo bili najglasniji u kafani... Jelena038 i Gagi
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:14:01
|
|
|
|
pepino
|
Svaka cast,al se pilo!!!! Kako ste stigle kuci,lelujajuci???? Ajde Eugi nemoj nam udarati ceznju,vec turaj i ostale slike,moram ici dovrsiti jaja!!!!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:15:29
|
|
|
|
eugenija
|
Devojke nisu vodile klince i klinceze, jedino je Viko mafija krasio društvo; neobično mu se svidela naša Gagi sa kojom se mazio i mazio i mazio dok nije utonuo u san.
< Poruku je uredio eugenija -- 3.4.2010 15:30:02 >
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:17:31
|
|
|
|
eugenija
|
Kao i u svakoj kafani, i ovde se pilo, pilo, pilo i pušilooo...
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:22:07
|
|
|
|
pepino
|
A tebe Eugi nigdje,sigurno ces se vaditi da si bila fotograf!!!Ajde turaj sebe,ne bidi misterioze!!!! Svi ste super,a Gagi sam vec vidjela,preslatka je,a Vik mafija me ostavlja bez teksta!!!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:22:28
|
|
|
|
eugenija
|
Gagi me uspavala, a onda sam se probudio i glumio mafiju, te sam se prodao jednoj plavušiiii koja me hranila salvetom :
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:33:10
|
|
|
|
eugenija
|
A evo i Eugenije i Nadeeee i Eugenijinih prstića na Nadinom ramenu :
< Poruku je uredio eugenija -- 3.4.2010 15:36:03 >
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:38:46
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: pepino Svaka cast,al se pilo!!!! Kako ste stigle kuci,lelujajuci???? Hahaha ja sam se pridržavala za kolica Vikina, dobro sam prošla, ali me brine Jelena, ona je na biciklu
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 15:39:40
|
|
|
|
jelena038
|
ja prosto ne znam kako je moguce da se ja sa ovim zenama ne poznajem, a u istom gradu smo tolke godine gospode, izgledale smo kao sex i grad! pri tom je jedino nada izgledala umereno, a nas tri smo izgledale umereno do znatno eugi je zlato jedno, boze, kako divna osoba! treba je imati umesto lexilijuma, u blizini! gagi je skroz moj covek, arambasa, nasmejana, jedna lujka, da ti popravlja dan kad god ti zatreba! nada je jedno neisvareno stvorenje, cutljivo, nenametljivo, skromno, imam blagi osecaj da su je svi u kafani zalili i da bi joj mama istog momenta zabranila da se druzi sa nama a viktor... kad cujete ovu da kuka ybog viktora, laze, odmah da znate!!! dete se culo nije, samo je spavao i gleduckao i mazio se i... dobro, malo je i jeo papir odavno mi ovako nije prijala dnevna kafa... i odavno nisam zapalila cigaretu eto, sta RR ucini od mene!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?