*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Nocas sam sanjala da radim u firmi u kojoj sam dobila otkaz. Nema nikoga od trgovaca a radnja puna zena. Svi se guraju uzimaju robu ne znaju kome da plate. Smeju se i govore Rasprodaja. Nista neobicno normalan san. Dok nisam primetila da idem iza same sebe i sapucem toj MENI ispred - JA CU TI POMOCI, Kakvo sam ja olaksanje oset_ila ne mogu vam opisati, a kada sam se probudila jos mi je bio blagi osmeh na licu. Cesto sanjam. Nekad ne znam da li je san u boji ili crno beli. Uvek zapamtim sata sam sanjala. Imam i sanovnik. Kako i sta vi sanjate i verujete li u snove? IZVORNA PORUKA: Anoniman Nekad ne znam da li je san u boji ili crno beli. e o ovome nisam nikad mislila ... sad me zadevera IZVORNA PORUKA: bebać e draga moja sanjam i ja,skoro svakog sna se sjećam...ima i onih ružnih...ali kad sanjam jedan lijep san(što je povezano sa stvarnošću,pa se vjerovatno opteretim)sutradan mi osmjeh titra na licu čitav dan,ali i tuga...da baš je sve povezano sa stvarnošću,i što je najgore/najbolje ti snovi zaista budu kao stvarnost...i to su samo moji snovi ma kakvi bili IZVORNA PORUKA: guppy RR sanjam u bojama, sećam se svojih snova... lepih, ružnih, srećnih, tužnih ... IZVORNA PORUKA: prase Ja imam po nekoliko snova u noći i variraju od običnih do strašno neobičnih. Često sanjam da letim, kažu da je to znak da nisam još odrasla u duši i baš me briga da nikada ne odrastem Pričam u snu, uglavnom to što kažu da pričam nema ni blage veze sa onim što se sećam da sam sanjala - jedino objašnjenje je da mojih snova ima još više nego što pamtim Neko mi je rekao da samo mali procenat ljudi sanja u boji i da je to vezano na neki način sa inteligencijom. Ja sam 100% sigurna da sanjam u boji, uvek je sve šareno oko mene... Nekada me san toliko uplaši, da sam ceo dan prestravljena, a nekada toliko razneži, da se probudim sa suzama. Kažu i da se smejem u snu, mm ne može da me natera da se smejem, ali zato može da se smešim kada spavam i to stalno radi jer mu je simpatično. Sećam se gomile snova iz perioda kada sam bila dete... Ukratko rečeno, meni je spavanje i snovi koji idu sa njim veoma važno. Nikada nije bilo problema da legnem da spavam jer sam jedva čekala da vidim šta ću sanjati, a kada sam skroz bila mala bila sam ubeđena da mogu da prenesem nešto iz sna na javu (neku igračku ili čarobni štapić ili tako nešto...). Po mojim snovima se vidi koliko ja zaista prihvatam neke okolnosti, na primer nisam sanjala da sam zaposlena prvih 2 godine, u snu sam još uvek bila student. Uroša nisam sanjala prvih 3 meseca od kada se rodio, a sebe trudnu nisam sanjala nikada (osim kada nisam ni bila trudna, ali to se ne računa). IZVORNA PORUKA: gagi ja sam jednom sanjala da sam dozivjela orgazam u snu ne znam jel se to vama desavalo IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Cesto sanjam ali se vrlo malo detalja sjecam... Zadrzim samo onaj osjecaj koji je dominirao u snu... ?Npr ako sam sanjala nesto ruzno, imam onaj osjecaj straha... nidje veze IZVORNA PORUKA: guppy RR prase, mogla bi tvoj post kopirati u svoj i dole se potpisati IZVORNA PORUKA: eugenija Moji snovi su uglavnom realistični... Ako me nešto optereti, to naveče i sanjam.. Ako sam u nekom super raspoloženju, sanjam jako lepe snove... Uglavnom mi se dešava ukoliko je neki problem ispred mene, da ga sanjam u 897 puta gorem mogućem ishodu, pa mi dođe lakše kad se probudim.. U fazonu.. Uhh, moglo je i ovako biti, šta bi onda Od nekih strašnih snova, najčešće sam sanjala zmije, u svim veličinama, bojama, male, debele, tanke, u klupku, pojedinačno, na putu, ispod kreveta, pod tepihom.. Nema gde ih nisam sanjala i kako ih nisam sanjala. Postoje dva tumačenja za ove zmije: 1. označava neprijatelje ili prepreke (narodsko verovanje) 2. seksualne asocijacije gde zmija predstavlja muški polni organ (tumačenje Zigmunda Frojda, psihoanaliza nesvesnog) I na kraju, da.. uvek sanjam u koloritu.. IZVORNA PORUKA: afrodita A da li vam se desi da sanjate isti san vise puta? Ili da ste svesni da sanjate, moja sestra kaze da je sanjala jednom nesto i da je rekla u snu ZNAM DA OVO SANJAM. Covek moze da sanja svakave gluposti, koji su vasi GLUPI snovi? Ja sam jednom sanjala nekog klovna na stepenicama da me zasmejava, bilo mi je toliko smesno da sam decu probudila koliko sam se smejala i jedva sam uspela od smeha da im ispricam san. Nije im bio smesan klovn nego ja koja sam plakala od smeha i jedva dolazila do reci IZVORNA PORUKA: gagi da ja znam sanjati svasta i san da mi se ponavlja inace sanjam da me neko juri uz stepenice IZVORNA PORUKA: Sneža Ja uvek sanjam,čak i ako je to dremka po danu od par minuta,i nekad mi to zna biti opterećujuće ako je san recimo bio loš,pa sve čekam šta li će mi se loše desiti.Nikad nisam sanjala u crno-belom koloru,hihi,baš bih volela da vidim kako to izgleda. IZVORNA PORUKA: Dora Često sanjam da sam u velikoj filmskoj ljubavi sa nepoznatim muškarcem, a često i sa poznatim, i to je obično neki dobar prijatelj mog muža... Posle ponekad to ispričam mm a uglavnom ne, jer je san baš neprijatan...tj. lep i emotivan ali on bi ga mogao pogrešno protumačiti... Bude me blam kad sretnem muškarca kog sam sanjala, i uvek mi se učini da on zna šta je bilo u snu jer nešto, izraz lica ili pogled bude čudan... Ne znam šta to znači i sa mm imam sve što mi treba... ali ja ipak sanjam i što je najgore, ne osećam se ni malo loše zbog toga IZVORNA PORUKA: Sneža joj Dora mogu misliti kako ti bude neprijatno kada se posle susretneš sa dotičnim IZVORNA PORUKA: Ptičica Godinama nisam ništa sanjala. Zaista, kao u filmu. Možda i jesam, ali se nikada nisam sećala svojih snova. Takođe, spavala sam loše i uvek sam se budila na svaki šum. Od kad sam se udala i od kad spavam pored mojeg muža, najboljeg na svetu, sanjam skoro svake noći i imam čvrst san. Muž mi kaže da često pričam u snu. jednom sam i nešto pevušila. IZVORNA PORUKA: Ana RR Sanjam uvek, u boji, i uvek sanjam kao da gledam kroz svoje oči, nikada ne vidim sebe u snu. Kada sam psihički nešto rastrojena, kada me nešto muči onda su mi i snovi takvi, i uglavnom sanjam ono što mi se u životu dešava samo što je u snu sve nekako iskrivljeno.. Kao dete sam uvek sanjala kako sam u autobusu sa mamom i kako ona izlazi a mene gužva uvuče u bus, zatvaraju se vrata i bus kreće a ja vrištim zalepljena za staklo i gledam kako mama odlazi. Užas. IZVORNA PORUKA: Dora Ja možda pričam u snu ali mm čvrsto spava. Ne daj bože da me čuje ako nešto pričam... Možda sam već pisala negde o mom uskršnjem snu, pre par dana. Da ponovim- sanjam da sam za uskrs dobila tri bela zeca. Prava. Dva nestanu negde a treći se pretvori u prelepog mladog momka. To je bio moj momak... Proveli smo stvarno prelepe trenutke zajedno...u snu. Za uskrs moja deca dobiju pravog belog zeca. Uveče ostanem ja sa zecom sama, krenula da ga nahranim, pa mislim- nemoj da bi se slučajno pretvorio u nešto drugo, ostani zec... Totalno sam luda IZVORNA PORUKA: Ptičica hahahahahahaaa!!!! Dora, suuuper!!! Zeka, zeka... Je l'' ostao zeka? IZVORNA PORUKA: Dora Na sreću jeste... Ali sam ga obećala drugarici, ona nema dečka, živi sama... IZVORNA PORUKA: Ptičica Hahahahahaaa! Samo da ne završi jadni zecov u paprikašu...mljac! IZVORNA PORUKA: Dora Mnogo je korisniji u snu ali ni paprikaš nije loša opcija IZVORNA PORUKA: afrodita Ni mm nikad ne sanja. Ni kako se ozenio. Mozda ja nisam ona prava njegova pored koje moze da sanja IZVORNA PORUKA: ljubičica Moraću da vidim sutra kad se probudim... Nije mi ni palo na pamet da li sanjam u boji ili ne. IZVORNA PORUKA: ljubičica Sad sam se set_ila da sanjam u boji IZVORNA PORUKA: bebać U zadnje vreme sve više