|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
24.3.2010 14:23:43   
zvezdica009
mina koliko si pila klomifena? aj tamo u temi klomifen upisi. a mozda ce folikul da poraste, tek ti je 9-ti dan, bitno je da predje 15 mm, drzim pesnice! taman ce ti oko 15,16 tog dana biti oko 20 mm to je ok, ne gubi nadu!!! user posted image

< Poruku je uredio zvezdica009 -- 24.3.2010 14:28:03 >

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 901
24.3.2010 15:04:51   
cipiripi
ocito da nisi dobro odreagovala...
kakav je fsh draga?

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 902
24.3.2010 15:38:42   
mina@
To je draga cipi i moja doktorka rekla, da nisam dobro odreagovalo, a usput, dok sam pila klomifen, imala sam sve one nus pojave, povracanje, vrtoglavica....ma sve bzvz. FSH je proslog meseca bio: folikulna faza-7.5 (3-12), sredina ciklusa 4.5 (8-22), lutealna faza 5.1(2-12), tako da je i to dokaz da nemam O, pa je doktorka mislila da ce klomifen to da sredi..... Pomagajte ako znate za neki alternativni ili bilo koji drugi "lek" koji ce da srede fsh,lh i estradiol-svi imaju premale vrednosti u sredini ciklusa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 903
24.3.2010 15:49:20   
cipiripi
pa jedino da uradis onaj AMH hormon da vidis rezervu jajnika...to mi prvo pada na pamet...user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 904
24.3.2010 15:55:33   
mina@

IZVORNA PORUKA: cipiripi

pa jedino da uradis onaj AMH hormon da vidis rezervu jajnika...to mi prvo pada na pamet...user posted image

Ma uradicu sve sto treba samo da krene nesto kako treba....Mene nervira to, sto sam pre spontanog i kiretaze svaki mesec imala O, i znam datum kad sam ostala user posted image i kad je bila O, jos su bile dvojke, znaci dva folikula sto je za prirodan ciklus ne bas obicno, a posle toga, evo vec godinu dana, nista, ni jedan jedini mesec nissam imala O, pa ni sada uz klomifen user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 905
24.3.2010 16:03:20   
cipiripi
nemoj draga vise da pokusavas sa klomifenom dok sve detaljno ne ispitas kad te molim...
pitaj ovde sta te god zanima, pomocicemo ti sa iskustvima...

budi jaka... user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 906
24.3.2010 18:45:01   
jance
pisala sam vec u crticama ali mi seova tema cini mozda prikladnija za to da napisem sta mi je dr rekao prosle nedelje i juce...nije to nazvao folikulometrijom ali je izmerio onaj vodeci folikul koji se juce video user posted image
no prosle nedelje nije bio vidljiv vodeci folikul, tako da nista nije ni merio, a juce je video vodeci folikul 14X13mm..sad to ga bas nisam pitala, posto mi predstoji jos puno testova i vadjenja krvi , ali dali je to dovoljno veliko?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 907
24.3.2010 18:55:43   
sumka
cao Jance...  prosla sam nekoliko puta kroz folikulometriju i svaki put mi je bilo lakse... uglavnom zato sto sam bila opustenija i znala sam sta mogu da ocekujem, bar otprilike... folikulometrija se radi uglavnom od 9 dc pa do dana ovulacije, ili neposredno do ovulacije, a to je otprilike 13-16 dc, kod svake zene drugacije. meni je prvi put O bila 13 dc, a vec drugi šput 14dc i td, nikad istog dana. zato se folikuli i mere od 9 dc i kad dostignu odredjenu velicinu (a to je nekih 20 mm) daje se horm. terapiaj za pucanje folikula (pregnyl) ili se jeeddnostavno ceka prirodno pucanje. nadam se da sam ti pomogla, a sad se opusti...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 908
24.3.2010 19:17:12   
cipiripi
Janci...a da tebi nije O pred user posted image user posted image

(odgovor članu sumka)
Direktna veza do poruke: 909
24.3.2010 19:36:34   
ksenija81
cipi ajd mali u znake trudnoce nisam videla da si pisala o tomeuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 910
24.3.2010 20:12:51   
jance

IZVORNA PORUKA: sumka

cao Jance...  prosla sam nekoliko puta kroz folikulometriju i svaki put mi je bilo lakse... uglavnom zato sto sam bila opustenija i znala sam sta mogu da ocekujem, bar otprilike... folikulometrija se radi uglavnom od 9 dc pa do dana ovulacije, ili neposredno do ovulacije, a to je otprilike 13-16 dc, kod svake zene drugacije. meni je prvi put O bila 13 dc, a vec drugi šput 14dc i td, nikad istog dana. zato se folikuli i mere od 9 dc i kad dostignu odredjenu velicinu (a to je nekih 20 mm) daje se horm. terapiaj za pucanje folikula (pregnyl) ili se jeeddnostavno ceka prirodno pucanje. nadam se da sam ti pomogla, a sad se opusti...

sumka hvala na strpljenju i objasnjenju... ovo sa folikulima je kanda jos jedna nova stvar o kojoj cu morati malo da se obrazujem , jer me kanda i to hvata......
valjda ce biti neke hormonske terapije, ali kontam da ce to biti tek za mesec ili dva, posto treba sledeci mesec da radim hormone pa tek kad dobijem sve rezlutate onda idem kod dr...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu sumka)
Direktna veza do poruke: 911
24.3.2010 20:14:35   
jance

Janci...a da tebi nije O pred user posted image user posted image

cipi to je i moja teorija, ali nemogu bas da je potvrdim posto sam tek ovaj mesec pocela da pratim sve znakove ovulacije, pa cu i to verovatno videti za mesec dana...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 912
24.3.2010 20:19:41   
cipiripi
po hormonima tesko da mozes to da zakljucis...jedino je resenje da odes na UZ dva dana pred user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 913
24.3.2010 20:27:58   
jance

po hormonima tesko da mozes to da zakljucis...jedino je resenje da odes na UZ dva dana pred user posted image user posted image

pa da.ili to :) videcu sa mojim dr. sledeci put kad se vidimo da mozda to utvrdimo pa da onda znam barem okvirno kada je O

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 914
24.3.2010 20:33:58   
cipiripi
ma da zeno...nek sex ima efekat kao boj na Kosovu ... sta ima veze user posted image user posted image user posted image
bitno je da se utvrdi user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 915
24.3.2010 20:45:26   
jance

ma da zeno...nek sex ima efekat kao boj na Kosovu ... sta ima veze user posted image user posted image user posted image
bitno je da se utvrdi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e da znas samo kako si mi sada povratila osmeh na lice...
hvala ti, puno mi znaci

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 916
24.3.2010 20:52:50   
cipiripi
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 917
24.3.2010 22:56:24   
Suncicabg
Evo ja prijavljujem moj folikulcic od 18,5 mm user posted image
Od ujutru krecu radoviuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 918
24.3.2010 23:01:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Evo ja prijavljujem moj folikulcic od 18,5 mm user posted image
Od ujutru krecu radoviuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image samo napred

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 919
24.3.2010 23:10:19   
dzenysa
Ehhh,ovako............folikulometriju sam radila 8 dc i folikulici su bili:
L 11mm,D12mm,a endometrij jakooooo tanak......4mm.
Pa sam ponovo 12 dc radila folikul. L16mm,D17mm,a
endometrij 6 mm,21 dc primila Pregnyl i akcijaaaaaaaaauser posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 920
24.3.2010 23:11:25   
Suncicabg
user posted image

(odgovor članu dzenysa)
Direktna veza do poruke: 921
24.3.2010 23:25:10   
Tulija
Suncice    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad ti predsoje SAMO radovi....

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 922
25.3.2010 7:15:49   
zvezdica009

IZVORNA PORUKA: zvezdica009

bila sam imam dva jedan na levom od 17 mm i jedan na desnom od 15 mm ima jos nekih manjih od 12 i 9 i 8. ona misli da je ovaj od 17 "taj" pa mi rekla da mutimo user posted image videcemo user posted image

i ja sam bila juce, onaj koji je bio 17 taj je puko, a onaj sto je bio 15 sad je 18. kad pucaju ti folikuli, jel svi pucaju kad dostignu 20 ili moze da se desi da puknu i sa 19? meni moja dr rekla da pucaju kad su izmedju 19 i 21 zavisi kako kome, jesu tako i vama rekli ?

Direktna veza do poruke: 923
25.3.2010 12:35:35   
sunčica

bila sam imam dva jedan na levom od 17 mm i jedan na desnom od 15 mm ima jos nekih manjih od 12 i 9 i 8. ona misli da je ovaj od 17 "taj" pa mi rekla da mutimo user posted image videcemo user posted image

i ja sam bila juce, onaj koji je bio 17 taj je puko, a onaj sto je bio 15 sad je 18. kad pucaju ti folikuli, jel svi pucaju kad dostignu 20 ili moze da se desi da puknu i sa 19? meni moja dr rekla da pucaju kad su izmedju 19 i 21 zavisi kako kome, jesu tako i vama rekli ?

i mene to interesuje

Direktna veza do poruke: 924
25.3.2010 12:42:11   
Suncicabg
Meni je rekla od 19-22. Mislim da je to individualno

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here