|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike sa UZ
15.3.2010 22:18:42   
Lilly*
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja pričam u muškom rodu, a Lilly u ženskom! 

Primetila sam tvoj muški rod, ali sam išla na onu varijantu TA beba pa sam pisala u ženskom rodu, a da ne kažem da sam pored toga i pristrasna user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 926
15.3.2010 22:19:29   
bebuska
Tasho user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za bebana

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 927
15.3.2010 22:22:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja pričam u muškom rodu, a Lilly u ženskom! 

Primetila sam tvoj muški rod, ali sam išla na onu varijantu TA beba pa sam pisala u ženskom rodu, a da ne kažem da sam pored toga i pristrasna user posted image user posted image

Nisam više sigurna šta želim. Jako sam lepo prihvatila činjenicu da je dečak, čak neobično lepo. user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 928
15.3.2010 23:03:20   
magnetic
Ma nek'' ti je zivo i zdravouser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 929
16.3.2010 6:42:34   
Lu
Haha,e da čujem i da se klitoris vidi na UZuser posted image
Ajde nek bude šta bude...a bolje da bude klitorisuser posted image user posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 930
16.3.2010 7:45:46   
buhla
Tasho user posted image joooooooooooj kad pre XIV nedelja.... vreme leti... i ja navijam da bude cica devocica user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 931
16.3.2010 7:47:29   
*Alexx*
Jao, Tasha... user posted image user posted image user posted image Već 14 nedelja, pu pu pu pu pu! Pol neću da komentarišem, čekam sledeći UZ za potvrdu user posted image Jao, kako slatko!

< Poruku je uredio Alexx RR -- 16.3.2010 7:49:37 >

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 932
16.3.2010 8:17:04   
Anoniman
Tashke masAllah bebetine user posted image user posted image

samo ako Bog da nek je zivo zdravo i pravo, i nek je cura user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 933
16.3.2010 12:22:42   
Anoniman
Kako ste mi smešne... "Nek je živo i zdravo... i žensko" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 934
16.3.2010 12:25:57   
Mari86
jao taske mnogo je lepa da znas samo...user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 935
16.3.2010 12:27:06   
Anoniman
Evo i nje sa ženskim rodom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 936
16.3.2010 16:18:03   
dakana
Tasha, slicice su prelepe. Prva mi je najbolja.... Koja promena od proslog UZ, covece da ne verujes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 937
17.3.2010 11:39:48   
Zoka81
Evo mog bebana, slike od ponedeljka...
user posted image

ovo na zadnjoj slici nam se vidi pisonja, dokaz da smo deckouser posted image user posted image

(odgovor članu dakana)
Direktna veza do poruke: 938
17.3.2010 11:41:17   
Veca77
Zoko, super ti je bebica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa u kojoj si ti to nedelji? meni sve nešto mnogo brzo prošlo!!!

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 939
17.3.2010 11:42:40   
Zoka81
user posted image

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 940
17.3.2010 11:44:15   
Zoka81
Pokusavam da malo uvecam sliku al ne ide nesto, ovako se nista ne vidi.
Sada sam u 21 nedelji.....

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 941
17.3.2010 11:55:03   
Daca88
Tashouser posted image Zokouser posted image
Zoko,bas je velik,kako se lepo ceo vidiuser posted image .Meni su zadnja dva puta slikali samo glavicuuser posted image kazu da vise ne mogu da mi ga slikaju celog jer ne stane sve u slicicuuser posted image Sada ga dobijam u delovima,dr.slika glavu,pa stomak ili ledja zavisi kako je okrenut,i na kraju guzu sa nogicamauser posted image
Tvoj bas lepo pozira,uziva kod mameuser posted image Da li si pocela da ga osecas?

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 942
17.3.2010 12:00:43   
Zoka81

IZVORNA PORUKA: Daca88

Zoko,bas je velik,kako se lepo ceo vidiuser posted image .Meni su zadnja dva puta slikali samo glavicuuser posted image kazu da vise ne mogu da mi ga slikaju celog jer ne stane sve u slicicuuser posted image Sada ga dobijam u delovima,dr.slika glavu,pa stomak ili ledja zavisi kako je okrenut,i na kraju guzu sa nogicamauser posted image
Tvoj bas lepo pozira,uziva kod mameuser posted image Da li si pocela da ga osecas?

Nista ja jos ne osecam a bas je aktivan kaze doktor. Placenta mi je napred tako sam razumela i zato cu malo manje osecati pokrete u pocetku rekao je.
Kako si ti Daco, jel sutira tebe tvoj beban?

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 943
17.3.2010 12:18:15   
Daca88

IZVORNA PORUKA: Zoka81

IZVORNA PORUKA: Daca88

Nista ja jos ne osecam a bas je aktivan kaze doktor. Placenta mi je napred tako sam razumela i zato cu malo manje osecati pokrete u pocetku rekao je.
Kako si ti Daco, jel sutira tebe tvoj beban?

Da,sutirauser posted image Ja mog osecam od 18 nedelje,i cesto se meskolji,rita,premesta.Ceo stomak mi poskakuje.Sinoc je pravio zurku u stomku cela dva sata me je bez prestanka nonstop sutirao,lupkao.Onda se samo primirio,valda mu je nestalo energije za akrobacije.A od jutra opet lupka.Moja posteljica je na zadnjem zidu,ako vec to ima veze sa osecanjem bebe.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 944
17.3.2010 12:56:34   
Nensi*
Tasho,Zoko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 945
22.3.2010 18:00:21   
dakana
Evo i nas od pre neki dan. 12 nedelja + 3dana

user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 946
22.3.2010 18:02:50   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu dakana)
  Direktna veza do poruke: 947
22.3.2010 18:45:11   
MASHKA
Dakana prelepo!  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 948
22.3.2010 18:48:36   
Lilly*
Lepe slikice user posted image Oduševljavaju me te slikice kada se već vide i trba i glava i ruke i noge user posted image user posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 949
22.3.2010 18:52:59   
pepino
Sve su slikice super,preslatke,mali bebuskici,i ja cuvam od moje bebane,iz 12-13 nedelje,sve se vidi,beba je slikana iz profila,ali eto....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here