Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:19:03
|
|
|
|
lothroniell
|
Ma bilo gde, moze negde u centru... Ja cu dodjem ujutru da vidim ima li jos ko pa se konacno dogovorimo!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:25:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ok, mene nema pre 9 ovde verovatno.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:27:10
|
|
|
|
lothroniell
|
Ok!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:40:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ocu i ja, al cu morati da vodim indijanca sa sobom, tako da jedino ako cemo sedeti u nekoj basti, ili vam se pridruzujem sledeci put
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:42:43
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja zelim indijanca u drustvu a ni basta nije problem!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:44:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda moze, samo da se ostale dame sloze Meni je svejedno gde cemo, svakako cu doci kolima, a Nesu cu u kolica,pa sta mi bog da
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 22:46:24
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Aj pijemo kafu sutra prepodne. Aj
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 23:03:44
|
|
|
|
Anoniman
|
jupiii, ide i Lilly Imamo li neko okvirno vreme,i mesto?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 23:09:12
|
|
|
|
lothroniell
|
Pa "ujutru"... Sutra oko 9h na RR da se dogovorimo!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 23:25:47
|
|
|
|
Lilly*
|
Samo nemojte rano
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 18.3.2010 23:28:30
|
|
|
|
lothroniell
|
Pa necemo pre 9...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:42:26
|
|
|
|
Anoniman
|
zar ti nije lakse da Nesu kontrolises u zatvorenom? :) Kazite vreme i mesto. :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:46:43
|
|
|
|
lothroniell
|
E sad smo opet samo ti i ja prisutne! Moze li oko 10:30h? A za gde nemam ideju...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:47:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i ja bih se prikljucila jer prosli put nismo isli...i ja bih dosla sa prikolicom
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:47:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell E sad smo opet samo ti i ja prisutne! Moze li oko 10:30h? A za gde nemam ideju... Jel moze centar?Bilo gde?Nadjemo se kod Jove ili tako nesto???
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:50:44
|
|
|
|
lothroniell
|
Naravno da moze centar...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:51:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Naravno da moze centar... Jupiiiiiiiiii...ja bih onda zamolila Tashu ili Nedju da mi jave putem sms vreme i mesto jer imam sad kojesta da radim pa necu biti uz komp...jedva cekam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:52:22
|
|
|
|
Anoniman
|
A imam jos jednu ideju za mesto-cekam te kod kolima
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:53:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mogu s njim u zatvorenom zbog cigareta...a ne verujem ni da cu moci u 10 i 30, posto ce on sad da spava, pa necemo biti spremni pre 11, 11 i 30
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:54:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ne mogu s njim u zatvorenom zbog cigareta...a ne verujem ni da cu moci u 10 i 30, posto ce on sad da spava, pa necemo biti spremni pre 11, 11 i 30 Mislim da ni mi necemo moci pre...I ja sam za bastu takodje zbrog cigareta...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 8:57:13
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja cu jos malo biti ovde... Ja u 11:30h imam zubara pa ako bude tada, kada zavrsim provericu da li ste jos negde ako ne drugi put!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 9:01:25
|
|
|
|
Lilly*
|
I, šta ste se dogovorile
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 9:22:23
|
|
|
|
lothroniell
|
Nista ko svet!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 9:36:17
|
|
|
|
Lilly*
|
Evo Tasha "presekla", kada mi ne možemo Nađemo se oko 10:15 kod Jove
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 9:41:33
|
|
|
|
lothroniell
|
Hmmm... Malo cu zakasniti zbog busa ali pusticu sms da vidim gde ste se smestile!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?