|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
11.3.2010 20:50:12   
Mari86
i ja imam jaku glavobolju...user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 1026
11.3.2010 20:56:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

da tako nesto, GRGOLJANJE je mozda pravi izraz user posted image samo sto sam ubedjena da je to znak nadolazece user posted image a jesi ti to osetila kad si zatrudnela ili kao znak pms-a ?

meni se to desilo nekoliko puta i to kao znak pms-a...

(odgovor članu zvezdica009)
  Direktna veza do poruke: 1027
12.3.2010 17:48:51   
sirena
Drage, mislim da su me moji znaci malo zeznuli, i jako me boli stomak danas, a dan da dobijem user posted image mi je ili danas ili sutra, pih!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1028
12.3.2010 17:54:40   
Anoniman
sirena,to nista ne moraa da znaci....meni je boleo stomak uzasno,i cekala sam user posted image a srecom dole su mi user posted imageuser posted image  user posted image

(odgovor članu sirena)
  Direktna veza do poruke: 1029
12.3.2010 18:00:18   
sirena
Opa! Pa, sad si me oraspolozila! Onda cekam... pa, javljam, do tada user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1030
12.3.2010 18:05:18   
Maxin
IZVORNA PORUKA: janajana

IZVORNA PORUKA: Maxin

Razbi me glava. Pojacao se bol i sad vise ne mogu da izdrzim.
A jos uvek se dvoumim da li da popijem tabletu za glavu. user posted image
Veliki sam protivnik lekova

Mene je koleginica prosli mesec (dok sam cekala da uradim test) naterala da popijem kombinovani prasak za glavobolju jer je bila nepodnosljiva. Kako je ona mama dvoje dece, poslusala sam je, jer ne valja ni predugo trpeti glavobolju, pogotovu ako postaje intezivnija.
Ja se osecam naduveno, nervozna da bi mogla da ujedam, ne mogu normalno da sedim jer ako sedim nepravilno osecam stezanje i nelagodnost u stomaku da moram da se ispravim.. nadam se da ne umisljam... ah da, i pocela sam da se znojim sto mi se nikada ne desava, pogotovu ne kad je hladnije vreme... negde sa procitala da i to moze da bude neki znak.. user posted image

Kad nisam pila lek za glavu par dana izdrzacu jos malo, nije to neka jaka glavobolja, ali je stalno prisutna, nekad se pojaca ali sreca ne traje dugo. Najgore je sto se ja probudim sa glavoboljom 

Jana, sto se preznojavanja tice moguce, kako mi je neko napisao o predhodnim postovima: 'svako doda neki svoj znak za trudnocu" user posted image

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 1031
12.3.2010 18:26:30   
janajana
Ja kad imam glavobolje one znaju da traju satima, i kako traje duze bol se pojacava, onda nema sanse da ne popijem nesto... jer ja imam takodje i probleme sa sinusima user posted image

Od koleginice sam cula da kad je stomak u predelu jajnika tvrd da je i to znak user posted image

Inace, vec danima pokusavam da se setim simptoma koje sam imala u tudnoci pre nekoliko godina, koja nazalost nije izneta do kraja, pa samim tim sve u vezi te trudnoce sam potisnula. Dakle, simptomi koje sam ja tada imala su: uvecanje grudi i tvrde, mucnine koje su se javljale u podne i trajale do veceri, naglo sam se gojila (kod mene sve to islo nezamislivo brzo - za nedelju dana sam nagurala skoro 5kg), uzasan umor... a definitvno sam bila sigurna kad mi je bilo muka od mog omiljenog sladoleda user posted image ... i naravno klasicni znakovi pred user posted image

(odgovor članu Maxin)
Direktna veza do poruke: 1032
12.3.2010 18:42:12   
dacica
sigurni znaci-bolne grudi,umor,bol u glavi...ako to imate...user posted image

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 1033
12.3.2010 18:44:01   
Sonreir
Moji znaci trudnoće (pre nego što sam trebala da dobijem) su bili spavanje non stop, ona blaga i dosadna glavobolja. Onda je svakim danom kašnjenja M stizalo sve više simptoma: prestala sam da pijem kafu, osećala sve veći umor i malaksalost, sve više mučnina koje traju od podneva pa do uveče, zatvor, smetaju mi mirisi, gadi mi se sve za jelo i piće, blagi bolovi u dnu stomaka, bolne bradavice. Dodaću još kad se setim. Devojke, držim vam palčeve user posted image

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 1034
12.3.2010 18:45:41   
Sonreir

Ja kad imam glavobolje one znaju da traju satima, i kako traje duze bol se pojacava, onda nema sanse da ne popijem nesto... jer ja imam takodje i probleme sa sinusima user posted image

Od koleginice sam cula da kad je stomak u predelu jajnika tvrd da je i to znak user posted image

Inace, vec danima pokusavam da se setim simptoma koje sam imala u tudnoci pre nekoliko godina, koja nazalost nije izneta do kraja, pa samim tim sve u vezi te trudnoce sam potisnula. Dakle, simptomi koje sam ja tada imala su: uvecanje grudi i tvrde, mucnine koje su se javljale u podne i trajale do veceri, naglo sam se gojila (kod mene sve to islo nezamislivo brzo - za nedelju dana sam nagurala skoro 5kg), uzasan umor... a definitvno sam bila sigurna kad mi je bilo muka od mog omiljenog sladoleda user posted image ... i naravno klasicni znakovi pred user posted image

Ne znam da li je to siguran znak, ali meni je donji deo stomaka tvrd od samog početka user posted image

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 1035
12.3.2010 18:57:40   
Maxin

Ja sam onda godinama trudna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 1036
12.3.2010 18:58:59   
Anoniman
ni ja se ne bih slozila za taj znak-tvrd stomak user posted image
meni je uvek bio pred user posted image

(odgovor članu Maxin)
  Direktna veza do poruke: 1037
13.3.2010 10:43:04   
Mari86
Jutros kada sam ustala pocela je da mi curi krv iz nosa,nije je bilo mnogo i brzo je prestalo,ali
ja se bukvalno ne secam kada mi je isla krv iz nosa,mozda kada sam bila mala..user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1038
13.3.2010 11:20:00   
janajana
Ja uopste ne mogu da budem dugo u sedecem polozaju... user posted image Sinoc sam otisla na neki rodjendan, i celo vece se vrtela u stolici kako bi se namestila 

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1039
13.3.2010 18:54:31   
jelena038
meni treba mala pomoc, izvinite ako ste vec pisale o tome, ali stvarno nisam u stanju da iscitavam sve ispocetka, jer kako na koji simptom naidjem, nesto me strecne i malo mi je tesko.. imam taj ukus u ustima, metalni, dobro ga znam, imala sa ga u trudnoci, oba puta, i u uspesnoj, i u neuspesnoj, ali je prerano, tek mi je 8. DPO, ne znam je li ga neka od vas osetila ovako rano. drugo, odakle je mozda i taj ukus, jesu preosetljive desni, NIODCEGA, od juce ujutru, kao da sam kamenje jela i izranjavila usta, a nema krvarenja, vise je osecaj kao infekcija, a ne znam ni ona odakle mi... ima li to sve mozda neke veze? mooolim vas, napisite mi bilo sta, poludecu.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1040
13.3.2010 20:58:02   
bebuska
Ja bi ti napisala al nemam pojma. Evo trudna sam a ne znam ni kakv je to metalni ukus...Ja nisam imala bas nikakve simptome osim kad su krenule mucnine al tad sam bila 7. nedelja trudnoce. Ako vec prepoznajes te prve simptome trudnoce onda s razlogom mozes da se nadas.user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1041
19.3.2010 17:28:57   
nolinica
Kad se javljaju prvi simptomi trudnoće?

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1042
19.3.2010 18:04:28   
Lilly*
Meni su u prvoj trudnoći krenuli tek oko 5 nedelje, već kada mi je dobro kasnila i dr potvrdio trudnoću, a u ovoj trudnoći, čini mi se već nakon O da mi se naduvao stomak i imala sam blage kontrakcije, tako da je to vrlo individualno, a može varirati i od trudnoće do trudnoće user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 1043
19.3.2010 18:18:39   
sunce ***
ne znam uopste da li je ovo prava tema za moje  pitanje ali evo danas mi je 21 dc pojavio mi se zuckasti sekret koji prvo nije smetao ali sada nekako svrbi i lici mi na kandidu e a juce i danas imam kratke zigove u jajnicima a tek ne treba da dobijem 29-tog zna li neko nesto o tome?user posted image inace O mi je bila ako sam u pravu 15-tog dc da dodam samo da nemam nikakve znake trudnoce

< Poruku je uredio sunce *** -- 19.3.2010 18:19:53 >

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 1044
19.3.2010 18:25:31   
jelena038
IZVORNA PORUKA: nolinica

one kojima je to prvi put, negde u vreme ocekivane menstruacije, ili malo kasnije; one koje su vec bile trudne, posto im m se vec desavalo, prepoznaju i oset_e cak i malo ranije. a one koje to jako zele oset_e odmah, pa i onda kad nisu trudne user posted image (ja to iz licnog iskustva. bila sam u sve tri kategorije user posted image )

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 1045
19.3.2010 18:26:58   
Lilly*
Pa ti tu imaš pitanje "3 u 1" user posted image Taj sekret je najverovatnije neka bakterija dok je žućkast, jer kod kandide je beo i sirast, uradi bris pa vidi šta je u pitanju. To žiganje je najverovatnije pred user posted image a može biti i znak user posted image

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 1046
19.3.2010 18:42:31   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Pa ti tu imaš pitanje "3 u 1" user posted image Taj sekret je najverovatnije neka bakterija dok je žućkast, jer kod kandide je beo i sirast, uradi bris pa vidi šta je u pitanju. To žiganje je najverovatnije pred user posted image a može biti i znak user posted image

hvala lilly,znam imala sam kadidu ali nije tako sirast vise suv i zuckast,pa da ovo ziganje lici na user posted image ali je rano da dodje nikada me nije tako trenutno zguckao i ovako rano e jedino sto sam primetia je i otezano disanje zadnja dva dana prosto ne mogu da dodjem do vazduha na trenutak.

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 1047
19.3.2010 19:04:26   
sunce ***

ja mislim da je to individualno mada meni se javljao taj metalni ukus i mucnina jako rano negde oko cetvrte nedeljeuser posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 1048
19.3.2010 19:17:02   
nolinica
Sve shvatila, znači nema šanse da su moji simptomi, simptomi trudnoće. Meni je 3dpo, ali oset_im nešto što nisam nikad. Ma, tako sam i mislila. Da to nije moguće tako rano.

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 1049
19.3.2010 19:32:55   
sunce ***

Sve shvatila, znači nema šanse da su moji simptomi, simptomi trudnoće. Meni je 3dpo, ali oset__im nešto što nisam nikad. Ma, tako sam i mislila. Da to nije moguće tako rano.

naravno da je moguce kazem sve je individualnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nolinica)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here