Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 7.1.2010 1:20:42
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Sve bih nešto da nakuckam ali ne mogu....... steže me u grlu nešto ... kao da nemam vazduh......... samo da prođe ... samo da sve ovo prođe........ ...a bujica reči stoji. Zapušena. Bojim se poplave ako krenem. Sanjam. Sanjam svaku noć moje dete. Sanjam da me zove dok luta po mračnim hodnicima čujem joj glas svaku noć! Nikome ne pričam o tome jer se bojim da će pomisliti kako sam poludela od tuge ........ nije to moj stil , ja ne tugujem ja se smejem kad mi je najteže i neću sebe da razočaram! Gutam i ćutim ali svaku noć ležem u krevet sa mojom malom u mislima... Molim te maleno moje , oprosti mi što sam te izneverila. Naravno da ga nisi izneverila! Da si se ti pitala,sve bi sada bilo savrseno!!!!
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 7.1.2010 8:26:59
|
|
|
|
Anoniman
|
kaliopi, bre....
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 7.1.2010 8:32:35
|
|
|
|
mamanp
|
Srce mi se stegne od ovakvih postova.
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 23.1.2010 13:15:15
|
|
|
|
natty
|
o boze sta reci danas je 7 god otkad te nema najdraze moje srce mamino svaku noc lezem sa tobom u mislima svako vece prozivim sa tobom svaki dan tvog kratkog zivota ovo vreme nece izbrisati ni ublaziti. godinama skupljam snagu da se nekom otvorim ali ne mogu nemem snage da pricam o tebi a tako je trebalo sve lepo da bude. dosla su i druga deca posle tebe ali nijedno nemoze da te zameni u mom srcu volim te najvise na svetu ljubavi mamina tata evo osam godina sam i bez tebe otisao si tako rano i iznenada ako mozes da me cujes cuvaj mog andjela vas dvojica mi najvise u zivotu nedostajete
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 23.1.2010 13:16:26
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: natty o boze sta reci danas je 7 god otkad te nema najdraze moje srce mamino svaku noc lezem sa tobom u mislima svako vece prozivim sa tobom svaki dan tvog kratkog zivota ovo vreme nece izbrisati ni ublaziti. godinama skupljam snagu da se nekom otvorim ali ne mogu nemem snage da pricam o tebi a tako je trebalo sve lepo da bude. dosla su i druga deca posle tebe ali nijedno nemoze da te zameni u mom srcu volim te najvise na svetu ljubavi mamina tata evo osam godina sam i bez tebe otisao si tako rano i iznenada ako mozes da me cujes cuvaj mog andjela vas dvojica mi najvise u zivotu nedostajete
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 23.1.2010 18:40:43
|
|
|
|
Dora
|
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 23.1.2010 18:42:22
|
|
|
|
Ana RR
|
uhhhh
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 23.1.2010 18:42:47
|
|
|
|
gagana83
|
Natty
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 11:42:55
|
|
|
|
Mari86
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 11:44:49
|
|
|
|
bebironcic
|
sta reci posle svega ovoga...
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:15:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam svoj jastuk samo za tebe čuvala,ali shvatih da on nema ruke.... nadala se da si to ti kad osetim treptaj u stomaku, žmurela na činjenicu da sam zbog toga drugima smešna.... niko nikad neće shvatiti taj moj bol,niti iko zna da on postoji.... na onu koja me rodila biću jaka kao stena, na onog ko me je na ruke dočekao praviću se da ružno ne postoji.... ali ću svakog 10.avgusta zažmuriti,zaplakati i biti ja....moja iluzijo,oprosti mi....
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:42:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi hvala, devojke. ne mogu da vam opišem taj bol... ja te razumem
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:44:40
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: banini ja sam svoj jastuk samo za tebe čuvala,ali shvatih da on nema ruke.... nadala se da si to ti kad osetim treptaj u stomaku, žmurela na činjenicu da sam zbog toga drugima smešna.... niko nikad neće shvatiti taj moj bol,niti iko zna da on postoji.... na onu koja me rodila biću jaka kao stena, na onog ko me je na ruke dočekao praviću se da ružno ne postoji.... ali ću svakog 10.avgusta zažmuriti,zaplakati i biti ja....moja iluzijo,oprosti mi.... Ne znam sta je mila...aliii zao mi je
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:45:46
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: banini ja sam svoj jastuk samo za tebe čuvala,ali shvatih da on nema ruke.... nadala se da si to ti kad osetim treptaj u stomaku, žmurela na činjenicu da sam zbog toga drugima smešna.... niko nikad neće shvatiti taj moj bol,niti iko zna da on postoji.... na onu koja me rodila biću jaka kao stena, na onog ko me je na ruke dočekao praviću se da ružno ne postoji.... ali ću svakog 10.avgusta zažmuriti,zaplakati i biti ja....moja iluzijo,oprosti mi....
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:47:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Ne znam sta je mila...aliii zao mi je jednog dana...uz kafu....
< Poruku je uredio banini -- 8.2.2010 12:49:57 >
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:49:05
|
|
|
|
kleopatra*
|
Joj drage moje
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:49:34
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: banini ja sam svoj jastuk samo za tebe čuvala,ali shvatih da on nema ruke.... nadala se da si to ti kad osetim treptaj u stomaku, žmurela na činjenicu da sam zbog toga drugima smešna.... niko nikad neće shvatiti taj moj bol,niti iko zna da on postoji.... na onu koja me rodila biću jaka kao stena, na onog ko me je na ruke dočekao praviću se da ružno ne postoji.... ali ću svakog 10.avgusta zažmuriti,zaplakati i biti ja....moja iluzijo,oprosti mi.... dirljivo i tuzno...ali stvarno ne mogu da skontam na sta mislis draga
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:50:33
|
|
|
|
Anitaaa
|
joj bre žene kaliopi dušo
< Poruku je uredio Anitaaa -- 8.2.2010 12:51:43 >
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:51:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic niko nikad neće shvatiti taj moj bol,niti iko zna da on postoji....
|
|
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:54:24
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: bebironcic niko nikad neće shvatiti taj moj bol,niti iko zna da on postoji.... sad si me bas bacila u bedak ....nisam sigurna ali mislim da naslucujem...mada si ti jedina ta koja zna....
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:56:32
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: bebironcic niko nikad neće shvatiti taj moj bol,niti iko zna da on postoji.... sad si me bas bacila u bedak ....nisam sigurna ali mislim da naslucujem...mada si ti jedina ta koja zna.... Joj zene moje
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 12:57:59
|
|
|
|
bebironcic
|
Zar nije sve ovo tuzno... sada sam citala i Kaliopi sta je pisala...ostadoh bez reci....eh drage moje....
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 8.2.2010 13:01:17
|
|
|
|
Anitaaa
|
But this heartache isn't going anywhere In the public eye I act like I don't care When there's no one watching me I'm crying
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 10.2.2010 20:53:25
|
|
|
|
cipiripi
|
zena,majka sedmomesecnog Lazara...ostade udovica..zena koja mi je kao sestra... borila se bas kao i ja za potomstvo..nije islo...prosla je kroz razne terpaije, stimulacije, i na svet posle 4 godinine mucenja donela malog Lazu..sad mu je 7 meseci...ali tate vise nema.. malopre je dosla vest i do mene...napad neki sta li je sam vrag zna...davali su mu 40 dana.... sta ti je zivot...strasno.... mnogo sam sjebana..mnogo...jos se pitam gde je sto se nejavlja...
|
|
RE: Nema te, a htela sam ti reci ... 10.2.2010 20:58:11
|
|
|
|
Mrvicabg
|
Uf obo je bas zalosno ,sta je zivot toliko se mucili i napokon uspeli i poceli da zive kao prava porodica i .......
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.