|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
4.2.2010 15:51:36   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: banini

četvorka je super-dvoje su se tako smuvaliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 326
4.2.2010 15:52:41   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: Mivica

Blago vama, ja to ne znam da prepoznam, pa moram da gađam dok ne ubodem.
Jbg, i ćorava koka ubode neko zrno-ja već ubola jednom user posted image .

Ja sam pre imala samo probadanje! Egg white se pojavio ne znam kako, pocela sam malo vise da obracam paznju a i pijem Virak (predpostavljam da je od njega)

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 327
4.2.2010 15:53:09   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: sunčica

ćaos, pozdrav svima

Suncice user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 328
4.2.2010 18:52:18   
cipiripi
od pojedinih cajeva hoce da se poveca plodna sluz..a O je oko tih dana kad vidis Egg user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 329
6.2.2010 23:13:47   
Rossa
Da vas pitam nešto devojke pošto prvi mesec prati sluz,što ste me vi i naučileuser posted image da li je egg white stvarno prozirna tečnost,meni je poslednja 2 dana bleda ali beličasta,rastegljiva i više je ima,a i jajnik me je malo probadao,a i bili smo vredni,pa me zanima šta mislite,jel bila ovulacija ili ne?user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 330
6.2.2010 23:19:38   
cipiripi
Tip cervikalne sluzi - Moguća plodnost

Suva - Verovatno neplodno
Lepljiva - Verovatno neplodno
Kremasta - Moguce plodno
Vodena - Plodno
Belance bela (egg white) - Najplodniji

Ja uvek imam tu providnu, pre nje je bela, kao i posle Egg... tako da draga moja radi na user posted image a ja user posted image za tebe user posted image

(odgovor članu Rossa)
Direktna veza do poruke: 331
6.2.2010 23:24:49   
Rossa
e hvala ti,ja te jurim po forumuuser posted image i ja user posted image za sve nas.Trudićemo se i dalje,još mi bazalna temperatura nije skočila,tako da treba mutiti ko što vi kažeteuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 332
6.2.2010 23:30:07   
cipiripi
ja je nikad nisam merila, niti imam nameru , to bi me dodatno opteretilo..
uvek uz bazalnu temp. gledaj jos neki znak O kao sto je na primer sluz...kad je utvrdis onda si mirna i ne trebas da se opterecujes vise sa tim..
doduse ja to shvatam kao opterecivanje..za druge neznam..al da utice na psihu "svako jutro guranje toplomera u usta" umesto poljubca drage osobe ili mazenja...ITEKAKO UTICE...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rossa)
Direktna veza do poruke: 333
6.2.2010 23:32:35   
indy_25
Ja bas nisam imala sluzi u mjesecu kad sam ostala trudna i bas sam pricala o tome i zalila se kako nemam sluzi a ja zatrudnila taj mjesec.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 334
6.2.2010 23:35:16   
cipiripi
mozda si imala onu neprimetnu vodenuuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 335
6.2.2010 23:38:43   
indy_25
Nemam pojma cipi znam da sam pomno pratila svaki dan i nista nije izlazilo i bila sam ubjedjena da nista taj mjesec od bebe nema ali eto bilo je suprise. Ali sam imala druge znake ovulacije jer mene uvjek boli jajnik kada imam ovulaciju.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 336
6.2.2010 23:39:13   
Rossa
E pa ni ja ne znam da sam imala neku baš tako providnu ikad,al ne znam nisam baš ni pratila.Ma ja merim i BT i maybe baby koristim,mada nisam s njim ni zadovoljna,pratim sve što stignemuser posted image Ne opterećuje mene cipi to,opterećuje više mog dragog,mislio je da sam luda i kad sam počela da merim BT,a ja stvrno hoću više da ubodemo,nisam više strpljiva,čekamo već više od godinu danauser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 337
6.2.2010 23:40:55   
Delijagirl
Kod mene ovaj mesec ma nista ... nit "mokrih gaca", nit prebadanja, nit egg whitea ma nista... a BT mi je smesna ko televizor...

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 338
6.2.2010 23:42:44   
cipiripi
pa i probadanje jajnika, kao i bolne grudi su znaci O user posted image
nikome nije isto...meni pulsira jajnik i imam sluz...grudi mi ne rastu niti me bole..mozda zato sto ih nemam user posted image user posted image user posted image

Rossa a da probas sa LH trakama za utvrdjivanje O ?

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 339
6.2.2010 23:43:03   
indy_25
Pa to sve jeste opterecenje i ta BT i maybe baby i CS. hajde ok mozes pratiti par mjeseci da ustanovis da imas ovulaciju i da odes na pretrage da vidis jeli sve u redu a ako je sve ok sex svaki drugi dan i morace se nekako ubosti.

(odgovor članu Rossa)
Direktna veza do poruke: 340
6.2.2010 23:43:49   
cipiripi
Rossa jel ste krenuli sa nekim pretragama ili jos necete da idete u tom pravcu? user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 341
6.2.2010 23:44:48   
Delijagirl
Meni ova Bt nije ni vise opterecenje nego se slatko nasmejem svaki dan kad je izmerim i vidim kolika je ... Zar je moguce da sam bas bas redovno pocela da je merim bas na mesec kad nema ovulacije user posted image user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 342
6.2.2010 23:45:56   
Rossa
A razmišljala sam i o tome,a ko će sve živo više polaćati.Sad kad spominješ bolne grudi,meni se uvek dešavalo,u ovulatornom ciklusu da tačno 14 dana pre user posted image počnu da me bole,jedino tako i znam kad ću da dobijem jer mi je svaki ciklus priča za sebeuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 343
6.2.2010 23:48:50   
Rossa
kako ste vi ovde brze,koliko kasnim za vamauser posted image Krenula sam ja,pa sam malo puzirala,to je meni bilo opterećenje.Meni je dijagnoza pco na levom jajniku i cista žutog tela na desnom,pa sad ne znam,nemam više ni jedan simptom vezan za pco.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 344
6.2.2010 23:50:21   
indy_25
pa kreni od osnovnih pretraga i pregledaj hormone to ti je vazno valjda se to ne placa u drzavnim zdravstvenim institucijama i sto kaze cipi uzmi lh trakice da dokazes da imas ovulaciju i onda kad sve to odradis opusti se i uzivaj s muzem cesto i nemisli na bebu i desi ce se.

(odgovor članu Rossa)
Direktna veza do poruke: 345
6.2.2010 23:52:38   
cipiripi
da da user posted image Indy user posted image
prvo hormoncice...da mirne glave mozes dalje.. :)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 346
6.2.2010 23:55:51   
Rossa
Hormone sam radila,Dr je bio zadovoljan,malo mi je LH bio veći od FSH,,a cista žutog tela je uvek značila da sam imala ovulaciju,samo što je tu nešto malo poremećeno,problem je što u mom gradu nema dobrih lekara,i teško mi je da dobijem uput za NS da idem kod tog dobrog Dr-a,a i sve se nadam ubošćemo i ovako.user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 347
7.2.2010 0:09:09   
cipiripi
aj pisi tvoje rez hormona ako ih imas u "pretrage i hormonska terapija" user posted image bas me zanima.. :)

(odgovor članu Rossa)
Direktna veza do poruke: 348
7.2.2010 0:10:00   
Rossa
ej čekaj onda da nađem rezultateuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 349
7.2.2010 16:03:13   
Rossa
e da ti kažem cipi,još jednom si bila u pravu,danas je vodenkasta sluz,a valjda će biti i egg white,nije bitno da potrefimo ovaj mesec ali bitna je ovulacija,jer prošli mesec mi se sve nešto poremetilo,kasnilo mi 3 nedelje,a od O ni traga ni glasa,a BT mi je kao što Deliagirl kaže bila smešna ko televizoruser posted image Gde mogu da pišem o dimenzijama jajnika i materce,čini mi se da su mi i jajnici malo uvećani po nalazima,pa da mi i to protumačite?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here