Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:47:58
|
|
|
|
maja27
|
svi mi pusaci mozemo da se popnemo gore pa popusimo onu jednuuser posted image A ja sam kao prestala da pusim i nosim cigarete u torbi, cccc....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:48:02
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Mimče ej suncico jel hoces da se i ja nađem sa tobom i banini kod meka i koje je konačno vreme mitinga 16.45. ili ranije. banini Moze kako je tebi lakse! Onda 16:45 ispred Meka! Wazi?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:49:55
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? Kad vidis jednu divu znaj to sam ja Salim se imas i kod mene u albumu fotkice pa vidis kako izgledam a narucicu tamo da vas sve salju dole samo pitajte ...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:50:19
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? pa na primer ja sam kao tenk!!! Ali to je lepo! Lep tenk sala
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:53:35
|
|
|
|
LillyT
|
Ja dolazim za 17h, ali znajuci sebe, verovatno cu biti vec tamo oko pola pet.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:54:08
|
|
|
|
Suncicabg
|
Vidimo se Lily
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:54:27
|
|
|
|
minavb
|
Hocu i jaaaaaaa!!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:56:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb Hocu i jaaaaaaa!!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:57:22
|
|
|
|
Trcosava
|
ja ću do daljnjeg da blokiram ovu temu - da je ne gledam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:58:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: minavb Hocu i jaaaaaaa!!!! Joj Mina pa jel ti bolje? Jel moze nekako muz da te doveze?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:59:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: minavb Hocu i jaaaaaaa!!!! Joj Mina pa jel ti bolje? Jel moze nekako muz da te doveze? DAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:04:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja cu da pijem milk shake ispred Meka
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:08:22
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? Ja izgledam ovako nekako, samo sto ne nosim mindjuse
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:12:05
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? Ja izgledam ovako nekako, samo sto ne nosim mindjuse Luda si skroz!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:13:43
|
|
|
|
Mimče
|
Lilit , pa lepa si, imas nesto najlepše na svetu u sebi
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:24:21
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? Ja izgledam ovako nekako, samo sto ne nosim mindjuse O luda zeno!!! Mogao bi mm bas da me doveze tamo,dici cu nogu na sto.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 18:59:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sta ces ti da njupas da te prepoznam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 19:04:20
|
|
|
|
dakana
|
Jao sto mi pravite zazubice sa tim sutrasnjim druzenjem. Mislite na mene i lepo se provedite. U ponedeljak hocu izvestaj . A mogle bi i neku slikicu da nakacite...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 19:10:59
|
|
|
|
Suncicabg
|
Dakanice odakle si ti?Zasto nam se ne pridruzis?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 9:07:58
|
|
|
|
Anoniman
|
ne bih da pitam partybreaker ali... da li bi trebalo da pomerimo kafu zbog ovog leda i snega? nisam pohvatala da li nam neko dolazi sa decom ili detetom i to?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 9:16:26
|
|
|
|
Anitaaa
|
Uf ja gledam sada,gadno vreme,ali ako dolazite i dalje eto mene. Ja ne vodim malog,mm će ipak moći da ga čuva
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 9:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Uf ja gledam sada,gadno vreme,ali ako dolazite i dalje eto mene. Ja ne vodim malog,mm će ipak moći da ga čuva ma naravno, dolazim i ja... nego se razmisljam nesto...ja zivim blizu terazija pa cu moci da se dogegam ali mi zbog trudnica i mama koje ce mozda sa detetom doci...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 9:22:26
|
|
|
|
Anitaaa
|
Pa kome je problem valjda neće doći kucnuće nam ovde sigurno. N a kraju ima samo ti,Delija i ja da se gledamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 11:12:51
|
|
|
|
LillyT
|
Nece me spreciti ni ova alaudza da dodjem. Vidimo se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?