Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 15:05:02
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Jeja1975 Molim bez sminke planiram da vuuuucem za nosice, pa da vam slucajno ne skinem puder
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 16:49:43
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Jeja1975 Molim bez sminke planiram da vuuuucem za nosice, pa da vam slucajno ne skinem puder
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 18:51:11
|
|
|
|
dunja RR
|
evo da se prijavim, naravno da hoću i ja da budem sa Vama
< Poruku je uredio dunja -- 2.2.2010 18:52:35 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 19:36:34
|
|
|
|
Delijagirl
|
Kafa @ CostaCoffe Terazije subota 06.02.09 u 17h Oti Buhla Minavb Anitaaa Julie LilyT AnaRR Dunja SuperMama Jacagoga Rivana Suncica Mihi Jeja1975 Baninin Maja27 Jeca RR Iva DG Ako sam nekoga zaboravila to ne znači da nije dobrodošao nego da sam ja čorava stoga nek digne ruku i javi se Pored ovih koje ste rekle da niste sigurne napisala sam
< Poruku je uredio Delijagirl -- 2.2.2010 19:37:41 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 20:14:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: dunja evo da se prijavim, naravno da hoću i ja da budem sa Vama taman sam tela da te smaram na fbju sto nes da se druzis sa nama očekivala sam pa rekoh aj da te preduhitrim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 20:16:56
|
|
|
|
dunja RR
|
hoće li možda neko poneti foto-aparat?
< Poruku je uredio dunja -- 2.2.2010 20:17:26 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 20:22:10
|
|
|
|
dunja RR
|
pa nemam u tome je stvar, pa reko da podsetim devojke koje imaju, ljubim vas ponesite....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 20:24:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja hoće li možda neko poneti foto-aparat? Ja nosim!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 22:18:55
|
|
|
|
Anitaaa
|
I ja ću poneti,meni slike uvek super ispadanu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 22:21:03
|
|
|
|
anuksunamun
|
joj blago vama...rado bih se pridruzila...zelim vam super provod
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 22:21:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ljubomorna sam!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 22:24:38
|
|
|
|
cipiripi
|
zene, a gde cete da stanete u tom broju? da zakupite igraonicu u meku na terazijama?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 22:24:56
|
|
|
|
Anoniman
|
ih,doselicu se ja jednog dana u taj Bg videcete vi,ahaaaaaaaa... Da je 4. mozda bih dosla posto mm dolazi u Bg na testiranje!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 22:25:37
|
|
|
|
2002m
|
stavas je, blago vama
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 22:25:55
|
|
|
|
anuksunamun
|
ja sam 8 sati vremenske razlike od bg-a 12 sati leta avionom
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 22:27:46
|
|
|
|
eugenija
|
Jel to ovde? Pa oookrečite Beeeoooograd
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 22:29:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jesmo se dogovorile?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.2.2010 1:54:12
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi zene, a gde cete da stanete u tom broju? da zakupite igraonicu u meku na terazijama? a ti draga jel dolaziš?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.2.2010 9:11:40
|
|
|
|
Veca77
|
Devojke, ja bih vam se rado pridruzila, ali za vikend putujem sa mm u SD (kod njegovih) Lepo mi se provedite i posle okacite slike da mogu lepo da vas vidim!!! Ljubim vas
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.2.2010 11:59:36
|
|
|
|
viking
|
Veliki je grad, nemamo toliko boje... IZVORNA PORUKA: eugenija Jel to ovde? Pa oookrečite Beeeoooograd
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.2.2010 22:15:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Delija, mene skini sa spiska, neću moći da dođem.. Lepo se isćaskajte
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.2.2010 22:16:20 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?