Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 12:18:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun A pidzamice tj zeke...za spavanje? U cemu vam bebe spavaju, jel ste odmah kupile ili kasnije? i ja sam htela ovo da pitam!!! U cemu bebe spavaju? a drugo... da li je rano da sredinom februara operem i opeglam sav bebin ves (posteljina, odeca, peskiri) pa da ga spakujem ako mi je termin sredina marta??? ili da cekam jos... IZVORNA PORUKA: mejvis Oti, ja mislim da nije rano, možeš i da ga zaštitiš nečim od prašine, iako ona ne pada toliko u zatvorenom ormanu.... I ja sam mislila mesec dana pre termina da sve pripremim, jer ko zna, možda se porodim ranije! A učemu bebe spavaju!? Hm, nisam o tome razmišljala i??? zna li neko u cemu bebe spavaju? sta da kupujemo?>????
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 12:20:45
|
|
|
|
Mica breskvica
|
koliko znam spavaju i u zekama, a i u pidžamicama, sad šta god im kupite...ja sam kupila i pidžamicu i zeke, jer mi bilo slatko i jedno i drugo
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 12:25:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Posto ce jos biti hladno, recimo bodi dugih rukava i zeka, ako ti je hladnije u stanu, ili bodi kratkih rukava i zeka ako je toplije. Ja i sad Nesi ispod svega oblacim iskljucivo bodi. Najzgodnije su mi bile zeke-raskopcas do pola, izvadis nogice i presvuces pelenu. Mada mozes i pidzame, ja sam nekako vise volela iz jednog dela, da ne budu golisava ledja i stomak.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 12:26:41
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 12:35:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da li vi to pitate u čemu će spavati u porodilištu?
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:25:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Da li vi to pitate u čemu će spavati u porodilištu? ne nego kod kuce! Devojke, u bulevaru ima KAPPA prodavnica gde sam kupila papuce za bolnicu za 360 dinara...Evo i slika! Ima crvene, zute , plave i crne ali je jedini problem sto nema manjih od 40...Ja nosim 39 ali sam kupila 40..kad sam ih obula bile su mi taman... AKo nekom treba...evo i slika
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:36:55
|
|
|
|
Modessty
|
ja kupila kod kineza za 300 dinara skroz gumene papuče, one što izgledaju ko klompe - sa zatvorenim prstima. Kad sam 2005 bila u bolnici nosila sam kožne klompe i zeznula se jer kad se pokvase treba im 100 godina da se osuše
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:40:11
|
|
|
|
engimengi
|
ja kupila kod kineza za 300 dinara skroz gumene papuče, one što izgledaju ko klompe - sa zatvorenim prstima. I ja iste takve (al za 350 )
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:40:15
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja cu da nosim dvoja papuca, jedne da nosim po bolnici i jedne japanke za kupanje, da ne bih bas gazila po bolnickoj kadi...
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:40:26
|
|
|
|
Mica breskvica
|
ja imam japanke i papuče koje leti inače nosim, samo sam ih oprala sada u mašini, doduše uvek ih tako perem....zašto bih kupovala nove za tih para dana
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:43:02
|
|
|
|
Modessty
|
ja samo japanke i imam. Ali one se baaš klizaju po mokrim pločicama pa nesmem da rizikujem. A ove što sam kupila su zatvorene pa mi neće biti hladno i kad ih bosa nosim. Engi i ove su koštale 350 ali moja mama se cenjkala pa nam dao za 300
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:44:14
|
|
|
|
engimengi
|
??? zna li neko u cemu bebe spavaju? sta da kupujemo?>???? Ja sam kupila pamucne zeke za spavanje,4 kom.Za pizamice su mi nekako mali,a ne bih volela da spavaju u plisanim zekama!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:46:27
|
|
|
|
Modessty
|
ja kupila jednu jednodelnu pižamicu. Dobila sam neke stvarčice od drugarice, a izmedju ostalog i jedne pižamice, pa sam rešila da ništa više ne kupujem dok se ne rodi. Za toliko ću valjda imati vremena da trknem preko ulice i u Zoni kupim šta mi treba
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:47:19
|
|
|
|
Modessty
|
Engi kad si već tu da te priupitam.... Jel bolnica ima Rhogam? Ne treba ja to da kupujem?
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:48:14
|
|
|
|
Jeja1975
|
IZVORNA PORUKA: Modessty ja kupila jednu jednodelnu pižamicu. Dobila sam neke stvarčice od drugarice, a izmedju ostalog i jedne pižamice, pa sam rešila da ništa više ne kupujem dok se ne rodi. Za toliko ću valjda imati vremena da trknem preko ulice i u Zoni kupim šta mi treba bravooooo za energiju
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:48:54
|
|
|
|
Shishica
|
Ma obicne pamucne zekice, stramplice... sto i ovako moze preko dana... sta fali... Mislim da.. ma ne znam.. mnogo sto sta ce nam se samo kasti kad dodju bebironi...
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:49:18
|
|
|
|
Leki 77
|
Mi smo zeke najmanje koristili, a najvise sam ih kupila jer su ih svi nahvalili. Znaci, bodic sa dugim rukavima (rodjen pocetkom marta), pa majca dugih ili kratkih rukava koja se kopca na jednom ramenu, a dole "pantalonice" sa "sapicama" Nemam pojma kako se to strucno zove. Napolje smo isli u zekama, jer su nam sve zeke bile deblje, a u nasem stanu je pretoplo. Inace, duuugo nije imao pidzamu, vec samo kucnu i odecu za napolje. I ovako kada se rode samo spavaju pa gde stalno da ga presvlacim Tek kada je krenuo da se mota po podu, dobio je i zvanicnu pidzamu. Iz porodilista je izasao : bodic dug rukav, debeli zeka, dzempercic, umotan u cebence. Bilo hladno taj dan.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 14:50:03
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Engi kad si već tu da te priupitam.... Jel bolnica ima Rhogam? Ne treba ja to da kupujem? Ima ne brini!!Samo se ti lepo porodi!!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 15:27:30
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Jeja1975 IZVORNA PORUKA: Modessty ja kupila jednu jednodelnu pižamicu. Dobila sam neke stvarčice od drugarice, a izmedju ostalog i jedne pižamice, pa sam rešila da ništa više ne kupujem dok se ne rodi. Za toliko ću valjda imati vremena da trknem preko ulice i u Zoni kupim šta mi treba bravooooo za energiju valjda ću moći to da uradim Ako ne .... tu su mm, moja mama, drugari.... uvek ima nekog ko će da prtrči u pomoć
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 15:29:28
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: engimengi IZVORNA PORUKA: Modessty Engi kad si već tu da te priupitam.... Jel bolnica ima Rhogam? Ne treba ja to da kupujem? Ima ne brini!!Samo se ti lepo porodi!! pa moram i na to da mislim Kad već ne mogu na ovog vanzemaljca da utičem da izadje već jednom!!!
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 15:31:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: engimengi IZVORNA PORUKA: Modessty Engi kad si već tu da te priupitam.... Jel bolnica ima Rhogam? Ne treba ja to da kupujem? Ima ne brini!!Samo se ti lepo porodi!! pa moram i na to da mislim Kad već ne mogu na ovog vanzemaljca da utičem da izadje već jednom!!! sta je to???Rhogam?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 15:32:38
|
|
|
|
Jeja1975
|
Strpljivo Mod iako je vreme ipak ces se iznenaditi
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 15:33:13
|
|
|
|
Modessty
|
inekcija koja se daje RH negativnim ženama. Imaš temu o tome. Mislim da se zove RH negativne majke ili tako nekako
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 15:33:50
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Jeja1975 Strpljivo Mod iako je vreme ipak ces se iznenaditi ma nek me iznenadi već jednom!!!
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 2.2.2010 15:34:10
|
|
|
|
lothroniell
|
To je injekcija koja se posle porodjaja daje majkama beba koje imaju pozitivan Rh faktor a one negativan.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?