Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.1.2010 14:40:14
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ako sam dobro pretrcala temu, dogovarate se od oktobra?? A joj, i dalje sam za!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 9:59:19
|
|
|
|
LillyT
|
Vidim da nema predloga, da li hocete onda u subotu u 17h? Ja opet napominjem da mi je svejedno, ali svi to pricaju, pa reko da predlozim.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 10:05:25
|
|
|
|
LillyT
|
Onda da oglasimo, pa da glasamo. Za sada smo nas dve tu, valjda ce jos neko videti ovu temu. Nego, hoces li ti opet preuzeti na sebe da rezervises? Koliko se secam, dogovrile smo isto mesto ili?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 10:13:13
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sad u subotu? 06.02.? I gde ste bile prosli put?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 10:17:04
|
|
|
|
Suncicabg
|
Lepo mesto! Izvini sto ispitujem ali koliko vas je bilo? Kako ste se provele i kako ste se uopste prepoznale?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 10:23:17
|
|
|
|
LillyT
|
Suncice, lako smo se prepoznale, ja nesrecnica stigla prva, pa startovala par riba misleci da su sa RR. Posle mi stigla i Buhla, odmah smo se prepoznale, jer smo se pogledale i nasmejale. Nema brige, ja cu verovatno opet stici tamo medju prvima, a sada me ne mozes promasiti.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 10:27:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
He he, ma super mi je to sve! Ali ja se bas bojim da nikog necu prepoznati! Znam nosicu crveni karanfil Vama je lakse - poznajete se, ali nacicu vas ja
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 10:35:00
|
|
|
|
buhla
|
jooooj žene, ja sam pod znakom pitanja za ovaj vikend, pošto mi dolazi muž jedino ako on ne bude kod mojih pa gledao fudbal sa burazerima, pa dodjem na kratko! javiću u svakom slučaju razvoj situacije!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 10:58:16
|
|
|
|
Suncicabg
|
Htedoh da predlozim da pozovemo jos devojaka iz crtica na primer, jer sam i ja sama slucajno naletela na ovu temu, a verujem da bi mnoge dosle. Sta mislite? Organizatorko DG?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 11:04:04
|
|
|
|
LillyT
|
Suncice, pa ovo je okupljanje nas sa RR-a, nismo sve trudne (prosli put smo bile nas 4 trudnice), ko god zeli da dodje, dobrodosao je
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 11:07:59
|
|
|
|
viking
|
Drage moje, ja neću moći, na bolovanju sam, pijem doksiciklin... sve vam je jasno. Lep provod želim, jedva čekam da vidim slike!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 11:09:00
|
|
|
|
Delijagirl
|
Suncice absolutno mislim pozvane su sve nebitno trudnice, trudalice, mamike ja bih sve sto vas ne poznam da ponovo upoznam a ostale da vas vidim kolko ste porasle
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 11:09:43
|
|
|
|
Suncicabg
|
Izbacicu link u crticama
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 11:09:56
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: viking Drage moje, ja neću moći, na bolovanju sam, pijem doksiciklin... sve vam je jasno. Lep provod želim, jedva čekam da vidim slike! E bas do Nadam se da ces sto pre ozdraviti Dunjice vidim te ... a ti hoces da dodjes?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 11:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
DELIJO , AKO BUDEM DOŠLA DO BG-A ETO I MENE SAMO KOJA KAFANA JE U PITANJU?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 11:13:50
|
|
|
|
Delijagirl
|
U pitanju je CostaCoffe na terazijama i bilo bi mi drago da dodjes ali nemoj da pises velikim slovima ima moderator da te bije po prsticima jer je to protiv pravila
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 11:15:42
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: viking Drage moje, ja neću moći, na bolovanju sam, pijem doksiciklin... sve vam je jasno. Lep provod želim, jedva čekam da vidim slike! do
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.2.2010 11:47:30
|
|
|
|
maja27
|
A kada se pije kafa?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?