Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:12:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: minavb Ja kazem da odemo na rostilj i pivce, u Tihu noc! mina... iju, ja ovo od tebe nisam očekivala! ti koja nas uvek kritikuješ za ishranu i njoj je pukao film
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:13:53
|
|
|
|
minavb
|
Vise salceta se gomila tim kafama sa secerom i cokoladom nego cevapcicima.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:14:50
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja kazem da odemo na rostilj i pivce, u Tihu noc! Mina, sestro moja izgubljena
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:15:00
|
|
|
|
Anitaaa
|
meni odgovara he he ja obožavam ćevape
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:15:31
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: minavb Ja kazem da odemo na rostilj i pivce, u Tihu noc! mina... iju, ja ovo od tebe nisam očekivala! ti koja nas uvek kritikuješ za ishranu i njoj je pukao film Puko, jashta. Pricas ljudima o necemu o cemu si u skoli ucio , a oni te nazou hohstaplerom i optuze da se ponasas kako si popila svu pamet ovog sveta. Lilly, ja sam pre izgubljeno jagnje.
< Poruku je uredio minavb -- 28.1.2010 21:16:07 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:16:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Vise salceta se gomila tim kafama sa secerom i cokoladom nego cevapcicima. ooo, she is back... buhla, evo je nasa NUTRIMINA
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:17:21
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb Vise salceta se gomila tim kafama sa secerom i cokoladom nego cevapcicima. ooo, she is back... buhla, evo je nasa NUTRIMINA She is back, and she is bad! NUTRIMINA HOHSTAPLER ponovo jase!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:17:36
|
|
|
|
Trcosava
|
reći ću samo -
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:17:58
|
|
|
|
buhla
|
e jel se secate slike od proslog vidjenja, samo mejra i sanji su bile sa baaaš vidljivim stomacima.... sad kad se uslikamo... biće puuuno više okruglih stomaka i raznih oblina i krivina
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:18:59
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: buhla e jel se secate slike od proslog vidjenja, samo mejra i sanji su bile sa baaaš vidljivim stomacima.... sad kad se uslikamo... biće puuuno više okruglih stomaka i raznih oblina i krivina Ja sam totalno ukrivo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:19:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla e jel se secate slike od proslog vidjenja, samo mejra i sanji su bile sa baaaš vidljivim stomacima.... sad kad se uslikamo... biće puuuno više okruglih stomaka i raznih oblina i krivina ne diraj me u krivine i obline! za to sam ja zaduzena i ja to donosim!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:21:27
|
|
|
|
JULIE
|
Meni i nije tako veliki stomak,sa mikijem mi je u ovom periodu bio veci Ja cu da dodjem da zezam vas sa velikim stomacima
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:21:56
|
|
|
|
buhla
|
da se prisetimo kako to nekad beše
< Poruku je uredio buhla -- 28.1.2010 21:22:18 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:24:05
|
|
|
|
JULIE
|
buhla gde je ovo bilo?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:27:23
|
|
|
|
Anoniman
|
u COsta coffe... ali ne znam kad to bese...koji mesec bese buhla?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:30:15
|
|
|
|
Delijagirl
|
Kafa, sok, pivo, pile i ostalo u Beogradu 6. ili 7. Oti Buhla Minavb Anitaaa Julie LilyT AnaRR Viking SuperMama Jacagoga Rivana DG Ako sam nekoga zaboravila izvinite molim vas kad zavrsim smenu icicu detaljno da gledam..
< Poruku je uredio Delijagirl -- 28.1.2010 21:35:23 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:31:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Kafa, sok, pivo, pile i ostalo u Beogradu 6. ili 7. Oti Buhla Minavb Anitaaa Julie LilyT AnaRR Viking SuperMama Ako sam nekoga zaboravila izvinite molim vas kad zavrsim smenu icicu detaljno da gledam.. Sebe si zaboravila!
< Poruku je uredio OTI -- 28.1.2010 21:32:09 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:32:38
|
|
|
|
minavb
|
Hoce li ovi u Costi da se ljute ako ja ponesem peceno pile?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:35:11
|
|
|
|
JULIE
|
DG,nemojte 6 i 7 putujeeem Joj ubicu se ako vas sve ne upoznam,ne mogu da verujem koji sam ja baksuz
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:36:28
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: OTI u COsta coffe... ali ne znam kad to bese...koji mesec bese buhla? 19.10.09.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:36:57
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Izvinite sto pitam mozda glupo pitanje ali gde se nalazi Costa caffe?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:37:51
|
|
|
|
Delijagirl
|
Pa ovako ja sam okvirno napisala 6.7. a licno pre 6. ne mogu nikako jer radim svaki dan od 9 do 21 :( moze poste tog vikenda ako vam je svima lakse? Oti i jacu i rivanu sram me je
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:40:10
|
|
|
|
JULIE
|
Ma ja se salim taman posla da zbog mene jedne odlazete druzenje Samo ce mi biti jaako kzao ako ne budem prisustvovala,volela bih sve da vas upoznam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:47:01
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Hvala DG na informaciju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?