Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:38:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Delijagirl a costa gde smo bile prosli put tamo nema pusenja dole? Super mama Ja sam uvek za Costu. Volim njihove kafe a i kolaci su im njam njam. ja bojkotujem Costu jer je Miskovicevo ( ) jedini put kad sam usla bilo je sa devojkama sa RR tako da mogu da podnesem opet... Gde god kazete i kad god kazete ja dolazim! Samo javite!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:43:39
|
|
|
|
minavb
|
Ali OTI, njihovi mafincici i onaj kolac sa americkim orahom, jaoj, to moras da probas!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:45:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ali OTI, njihovi mafincici i onaj kolac sa americkim orahom, jaoj, to moras da probas! probala kad sam bila sa devojkama... ja se i dalje kunem u Greenetovu MOKU i njihov kesten pire i zito! mada kolaci jesu ok u Costi idemo bre gde god kazete!!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:50:11
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb Ali OTI, njihovi mafincici i onaj kolac sa americkim orahom, jaoj, to moras da probas! probala kad sam bila sa devojkama... ja se i dalje kunem u Greenetovu MOKU i njihov kesten pire i zito! mada kolaci jesu ok u Costi idemo bre gde god kazete!!!! hihihihihi a meni je najbolja moka u coffee dream i kolači
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:54:09
|
|
|
|
viking
|
Buhla, slažem se, Coffee dream nema konkurenciju ako mene neko pita! U Costi nikad nisam popila kafu do kraja, toliko mi je loša. Greenet mi je nekada bio odličan, ali su mnogo počeli da fušerišu, na žalost. Sad su se spojili sa Point cafeima (Drakulić) pa se zovu Greenet Point.... IZVORNA PORUKA: buhla hihihihihi a meni je najbolja moka u coffee dream i kolači
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:55:24
|
|
|
|
LillyT
|
Meni i nije bitna kafa, pa to se samo tako kaze, kafenisemo. Tamo gde mozemo da se cujemo lepo i vidimo, tamo je naj. Moze i kao prosli put; ne secam se ni da li je bio CD ili Costa
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:56:21
|
|
|
|
minavb
|
Dobro, gde cemo na kraju da pijemo kafu, a da ima nepusacki deo?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:56:31
|
|
|
|
viking
|
Bila je Costa, i super je prostor za takva okupljanja!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:57:20
|
|
|
|
Mica breskvica
|
najbolje je onda da dodjete svi kod mene u kafic i resile ste problem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:04:10
|
|
|
|
buhla
|
ma meni je apsolutno svejedno gde cemo... samo sam i ja pofalila moj kafic bitno je drustvo, pice manje-vise
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:06:04
|
|
|
|
Anoniman
|
ma gde ima taj Coffee dream???bre!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:06:48
|
|
|
|
JULIE
|
jel ima i za ja jedna kafica?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:07:04
|
|
|
|
minavb
|
Ja znam za jedan malecni kod gradica Pejton,stvarno im jeste lepa kafa.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:07:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JULIE jel ima i za ja jedna kafica? daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:07:24
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: OTI ma gde ima taj Coffee dream???bre! bre, bre... ima ga na svakom ćošku! ima da te vodimo da vidiš šta je moka! ja sam toliki zaludjenik, da nedeljom se redovno u 10h nalazim sa kumom na čuburi - živim na nbgd, i pijem moku! i minimum još jednom nedeljno ispijam tamo kafu ili uzimam za poneti, na nbgd u bul.z.djindjica
< Poruku je uredio buhla -- 28.1.2010 21:09:16 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:07:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
onda me računajte
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:08:26
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: buhla ma meni je apsolutno svejedno gde cemo... samo sam i ja pofalila moj kafic bitno je drustvo, pice manje-vise Ma udarimo po alkoholu, da vidis kako su onda sve kafice dobre
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:09:16
|
|
|
|
JULIE
|
Pa ajde zene reciti gde i kad i dooooolaaaaaziiiiiim!!!!!! I cipika oce sigurno
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:09:16
|
|
|
|
minavb
|
Ja kazem da odemo na rostilj i pivce, u Tihu noc!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:10:21
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja kazem da odemo na rostilj i pivce, u Tihu noc! mina... iju, ja ovo od tebe nisam očekivala! ti koja nas uvek kritikuješ za ishranu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:11:24
|
|
|
|
minavb
|
Sto? Pilece belo sa rostilja, lukac, kupus salata i casa piva, sta ces zdravije od toga?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:11:32
|
|
|
|
JULIE
|
Joj mina,odgovara mi i rostilj i pivce,al da ne bude mnogo ladno
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:11:38
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI ma gde ima taj Coffee dream???bre! bre, bre... ima ga na svakom ćošku! ima da te vodimo da vidiš šta je moka! ja sam toliki zaludjenik, da nedeljom se redovno u 10h nalazim sa kumom na čuburi - živim na nbgd, i pijem moku! i minimum još jednom nedeljno ispijam tamo kafu ili uzimam za poneti, na nbgd u bul.z.djindjica A i onaj plazma kup (ili kako se vec zove)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 21:11:57
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja kazem da odemo na rostilj i pivce, u Tihu noc! Je ste pa da nabacimo još kila pa da nas grdiš po raznim temama
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?