Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:43:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking Treba mi neko da mi doda kafu IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: viking Ja neću bez Alexx! Jes' kad si lenja Jbte, htela sam da obrišem ono što sam napisala, kad mi je jezik brži od pameti.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:44:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Volem i ja kaficu.... lillyt ANa, nadam se da ces uspeti.. meni je sasvim ok i 6.i 7.feb
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:44:41
|
|
|
|
jacagoga
|
Jel primate i mene
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:45:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga Jel primate i mene DAaaaa/....tebe nisam upoznalaa....ajde jacagoga! bas se radujem!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:46:15
|
|
|
|
Rivana
|
ja bih volela ali opet ne znam da li cu moci. Zavisi od Luke
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:47:20
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: LillyT Volem i ja kaficu.... lillyt ANa, nadam se da ces uspeti.. meni je sasvim ok i 6.i 7.feb OTI, ti i ja ne smemo na istu klupicu, da je ne prevrnemo koliko smo debele Sto se mene tice, moze bilo kada i bilo gde, ja sam flexi (ne radim i nemam jos malo dete) pa cu se uklopiti. Jedino bih volela da bude onako intimno kao i prosli put, znaci smo mi sa RR-a
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:48:53
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: OTI a mesto??? Greenet na bulevaru ili onaj blizu Mc-a? Greenet je malo bucan i zagusljiv, a i tesan za nas. Bolje neko drugo mesto.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:49:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni nije problem mesto, može bilo gde, ali pošto je vikend, ko zna gde ću tada biti..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:49:54
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: jacagoga Jel primate i mene DAaaaa/....tebe nisam upoznalaa....ajde jacagoga! bas se radujem! onda javite mesto i vreme i dolazim.... joj, bas bih volela da se upoznamo a i ostale
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:49:58
|
|
|
|
sanji
|
Joj i ja bih vrlo rado ali ovaj put moram da preskočim! Na proleće sa sve decom! Stavite slikice obavezno bar da gledam kako vam je bilo!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:51:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: OTI a mesto??? Greenet na bulevaru ili onaj blizu Mc-a? Greenet je malo bucan i zagusljiv, a i tesan za nas. Bolje neko drugo mesto. vazi..gde si mina ceo dan? sanji,/...dogovoreno...a onda na prolece ja necu moci zbog bebe pa cete vi meni slicice na RR da vas vidim...(a kad cemo onda ti i ja da se vidimo? ) Ana, ja mogu i radnim danima..meni sasvim svejedno...nego kako devojkama odgovara...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:54:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma jok, pa uklapaću se sa većinom, a ne većina sa mnom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:55:07
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: OTI sanji,/...dogovoreno...a onda na prolece ja necu moci zbog bebe pa cete vi meni slicice na RR da vas vidim...(a kad cemo onda ti i ja da se vidimo? ) A što nećeš moći? Meni sad samo da je lepo vreme, lako ja njih spakujem i idemo u skitnju! Ali baš po ovoj zimoći nije nam za šetnju. A na proleće idemo negde gde ima bašta pa sa sve kolicima zauzmemo ceo kafić!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:58:10
|
|
|
|
viking
|
Neka si ti nama rekla šta misliš, tako je najbolje IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: viking Treba mi neko da mi doda kafu IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: viking Ja neću bez Alexx! Jes' kad si lenja Jbte, htela sam da obrišem ono što sam napisala, kad mi je jezik brži od pameti.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 15:58:33
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ma jok, pa uklapaću se sa većinom, a ne većina sa mnom Ako vecini odgovara radni dan, moze i tako...kako god, samo da vas sto vise dodje. A mozda i vreme bude lepse.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 16:01:21
|
|
|
|
minavb
|
To je sledeci vikend, jel tako? Mislim da ce biti hlaaaaadno.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 16:04:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Do sredine februara će biti jaaaaaaakoooo hladno
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 16:04:33
|
|
|
|
LillyT
|
I prosli put je padala kisa, pa smo se skupile. Nemoj da ti to bude izgovor, radice toljaga po glavi Taman da ti donesem Dexter-a (pajserka zaboravila prosli put)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 16:06:12
|
|
|
|
minavb
|
Ma skupicemo se sigurno. Ja mislim da je najbolje da odemo negde na rostilj.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 17:03:02
|
|
|
|
gagana83
|
Bas vam zavidim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 17:08:01
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Hocu i ja hocu i ja.recitemi kada gde i u kolko sati?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 19:24:44
|
|
|
|
Anitaaa
|
jel to samo za odabrane članove ili svako može da se pridruži?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.1.2010 20:35:54
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl a costa gde smo bile prosli put tamo nema pusenja dole? Super mama Ja sam uvek za Costu. Volim njihove kafe a i kolaci su im njam njam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?