Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 13:54:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 sa LJUBAVI i on mene i ja njega jedino kad se posvadjamo zovemo se imenima Ja onda zovem Prezimenom
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 13:57:44
|
|
|
|
lothroniell
|
Mi jako volimo snimak na kom cerka mog brata od dve i po godine peva i svaki put umesto "Ljubavi" ona kaze "Ubai" i mi par puta jedno drugom "Ubai" i tako je ostalo!
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 14:16:54
|
|
|
|
minavb
|
Praćko, Praki, Praća, Kića, Pićko, Smida, Jubavić...kad se svađamo onda je kreten kretenski
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 14:49:33
|
|
|
|
Mivica
|
Mića, a nemam pojma što, veze nema...
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 14:51:58
|
|
|
|
Anoniman
|
hmmmm... trenutno Skvrle .... kao neki veverac ! Uglavnom Ljubavi...šta me briga meni se tako sviđa, bez nekog foliranja. ...tipa sa kojim sam bila u vezi skoro 5 godina uvek sam zvala samo po imenu...
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 14:54:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad kad smo trudni sad me zove DEbela..a i on nabacio koju kilu pa smo debeljkovici!
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 15:09:38
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ja ga zovem i nadimkom, nekada honey-bunny! I ja ponekad koristim taj nadimak uz koji mi odmah ide i Medo Medeni i Tweety Pie, a u izuzetnim situacijama Naughty Boy!
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 15:10:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ja ga zovem i nadimkom, nekada honey-bunny! tako mi jestajao zabelezen u mob jedno vreme!
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 16:10:06
|
|
|
|
Dora
|
Dragog, ili "dragog"?
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 16:12:38
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
"BUCE" ili "LJUBOV", isto i on mene i jas nego.
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 16:14:27
|
|
|
|
lothroniell
|
Moj je uvek mrsav i ja pored njega ko razbijac izgledam... A sad pogotovo pa i on meni nekad kaze da sam ja njegova Debela... IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Sad kad smo trudni sad me zove DEbela..a i on nabacio koju kilu pa smo debeljkovici!
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 16:19:19
|
|
|
|
viking
|
Zaboravila sam Dada, Toplica Mekavko, Ćićko, Ljubavić, Kori Debeljački, Prasjonković Kartoška... kao što rekoh, kod nas nadimaka nikad ne nedostaje, ima ih za svaku priliku :) IZVORNA PORUKA: viking Mi od kad se znamo u svakom trenutku imamo oko 20 nadimaka koje redovno koristimo, pokušaću da se setim nekih koji su trenutno aktuleni: Đumba, Kisa, Trumpet, Krompirko, Debeli/Debela, Smeško, Mića (on mene tako zove), Kucko, Kića ili Kićko, Skituljko, Miš, Šurabaja, Snorki, Žmeliša, Sunce moje zubato, Zeka.... ima još, ne mogu da se setim sada...
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 16:21:58
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Moj je uvek mrsav i ja pored njega ko razbijac izgledam. Jel se on onda oseca ugrozen ili zasticen?
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 17:39:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
Srećo
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 18:20:55
|
|
|
|
buhla
|
Ja ga zovem: milice moja, mico, prase, mužu moj a kada sam ljuta zoviem ga po prezimenu! A on mene buhla, a sada i debelica
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 21:43:39
|
|
|
|
Anoniman
|
coko,ljubavi ili trepko(jer ima trepavice od 5 metara na kojima bi mu svaka žena pozavidela) a on mene uglavnom : EJ što me užaaaaaaaasno nervira, a njega zabavlja
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 21:45:29
|
|
|
|
dacca
|
Zivote, mico, oko moje...
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 21:48:21
|
|
|
|
sneza24
|
Medo,medice,sreco.
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 21:50:47
|
|
|
|
lothroniell
|
Ni jedno ni drugo, ali se ja uvek osecam zasticeno, posto je on uzasno zilav i jak je ko konj iako je mrsavica! IZVORNA PORUKA: lence IZVORNA PORUKA: lothroniell Moj je uvek mrsav i ja pored njega ko razbijac izgledam. Jel se on onda oseca ugrozen ili zasticen?
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 21:55:51
|
|
|
|
lence
|
Sve je to u redu doklegod se zna 'ko nosi gace u kuci!
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 21:57:48
|
|
|
|
lothroniell
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 22:00:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence Sve je to u redu doklegod se zna 'ko nosi gace u kuci! ..ova ti je dobra , sestro..........
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 22:22:03
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: viking Zaboravila sam Dada, Toplica Mekavko, Ćićko, Ljubavić, Kori Debeljački, Prasjonković Kartoška... kao što rekoh, kod nas nadimaka nikad ne nedostaje, ima ih za svaku priliku :) IZVORNA PORUKA: viking Mi od kad se znamo u svakom trenutku imamo oko 20 nadimaka koje redovno koristimo, pokušaću da se setim nekih koji su trenutno aktuleni: Đumba, Kisa, Trumpet, Krompirko, Debeli/Debela, Smeško, Mića (on mene tako zove), Kucko, Kića ili Kićko, Skituljko, Miš, Šurabaja, Snorki, Žmeliša, Sunce moje zubato, Zeka.... ima još, ne mogu da se setim sada...
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 24.1.2010 22:29:45
|
|
|
|
bonita
|
mi jedno drugo uglavnom zovemo Schatzi. Mada pored toga mazi,duso,Liebe,bejb... A kada me iznervira,zovem ga Veroljuuuuubeeeee....(sto on najvise mrzi)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?