Dora
|
Evo kad već pričam o stanu, imala sam situaciju... Mm je doveo molera koji nam je krečio i gletovao lokal. Dečko nam okreči stan, super, i ponudi se da radi gipsani zidić koji pregrađuje kuhinju i trpezariju. pitam ja njega da li zna to da radi, kaže on da zna... Ajde, ok, radi. Dođe on prvi dan bez alata, da osmotri. Pola dana me smarao, sedeo, pričao...jedva je otišao kući. Dođe drugi dan, doneo sve sem bušilice, isto tako ostao pola dana, ja već... ...tako par dana se mrcvario i dođe jedan dan da radi. Vidim ja radi on to prvi put. Doneo neku malu bušilicu, ne može ni kroz parket da probuši...pa jbt, to treba da drži teret! Došao mm, gleda, kaže ok. Ja ga zovem na stranu, reko, ovaj nema pojma, prvi put to radi. Kaže mm -Kako ti to znaš? Pa jbt, nisam glupa, vidim, provodim s njim već dve nedelje Pita majstor nas u čemu je problem, što se domunđavamo, i ja ga lepo pitam dal je to radio nekad... Neće on da prizna, zabunio se... Ja popi*dela, pošaljem ga kući i da sutra dovede majstora za gips, a mm oteram do đavola s majstorom! Dođe on sutra s drugarom, drugar baš gipsar. Kaže: Doveo sam druga da mi pomogne Odradio dečko to sam za sat vremena, profesionalno... Ja zezam ovog, reko- Baš ti dobar drug što je došao da ti "pomogne"... Tako se završilo to sve sa zidićem, u stvari nije. To je bilo pre 2 meseca, ostalo je da se postavi radna ploča (mačiji kašalj) i to je mm rekao da će on. Evo, već 2 meseca ništa od radne ploče. Sve sam majstor do majstora...
|