Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:28:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille IZVORNA PORUKA: kaliopi odlična kolekcija! koliko košta taj šampon? (znam da cene nisu baš niske...) Draga ne znam, ja ga dobila na poklon, i to ono veliko pakovanje od 750ml, i traje mi vec godinu dana. Mislim da se isplati koligo god da kosta uh, blago tebi... Ta kolekcija se koristi u malo boljim salonima.. sećam se da sam jednom sebe častila pooošteno i otišla u NS u jaaako dobar i skup salon.. elem, htela sam da ispravim maximalno kosu i nije mi bilo žao para za tu priliku! (jedan užasno važan sudar!posle se onesvestio kad je skapirao da sam prirodno kovrdžava.... ) naprska me riba baš sa neki tim sprejom, roza drečava bočica čini mi se neki zeleni čep, pumpica? ma sve su im boje ludačke.... ženo , kako je to bilo dobro urađeno! feniranje kao feniranje, nego je to čudo doprinelo da budem 7 dana ravna ! (bilo mi žao da perem kosu jbt! ) posle sam se raspitala za cene, oko 800 din u proseku su proizvodi...) hmmm, ne znam gde ima da se kupe....
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:33:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR IZVORNA PORUKA: Zoka81 Svasta sam probala, nema koji sampon nisam ali trenutno koristim ovaj I ja trenutno koristim ovaj. i ja ali nekada davno goldwell preparate nisam htela ni za zivu glavu da menjam, ali se bre isfusarise...il se meni kosa zasitila.....
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:35:45
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam to vidjala samo po salonima. Sve i da je ovaj sampon 1000 dinara vredi ga kupovati, stvarno je dobar, i sto je najvaznije malo se trosi jer jako peni.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:42:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Zille jel ovaj?
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 17:02:44
|
|
|
|
Anoniman
|
2390 din. sitnica......... a ja se naložila..... kažu, ima u Železničkoj ulici u NS da se kupe... ah.........
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 17:06:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Zille jel ovaj? E bas taj! Lele , bas je skup A ja ga trosim kao luda, ccc...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:40:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Svasta sam probala al imam problem jer mi se pri korenu brzo masti a krajevi suvi pa uzimam za suvu..a sta s korenom ... Fructis repair and shine .. sam sam na elseve jer kazu nije los... pa videcemo!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:44:27
|
|
|
|
cicko
|
I ja trenutno koristim ovaj, ali nisam sigurna da mi se dopada kosa svaki put kad je operem. Nekad mi deluje super bujna, teska, jaka, a opet ponekad nekako bljak, opustena, bezivotna...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:48:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicko I ja trenutno koristim ovaj, ali nisam sigurna da mi se dopada kosa svaki put kad je operem. Nekad mi deluje super bujna, teska, jaka, a opet ponekad nekako bljak, opustena, bezivotna... cicko isto i ja.....i isti utisak...frizerka mi kaže da je mnogo jak,pa se kosa nekad zasiti, a kad je isušim ona je extra od njega... meni je npr.panten zakon....uzeću ga kad iscedim syoss...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:50:47
|
|
|
|
cicko
|
Moguce... Mozda bi trebalo prati naizmenicno, jednom sa jednim, sledeci put sa nekim drugim... Tako nesto sam cula i za paste za zube.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:53:38
|
|
|
|
2002m
|
u zadnja dva meseca koristim ovaj
< Poruku je uredio 2002m -- 21.1.2010 10:54:17 >
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:54:40
|
|
|
|
bebironcic
|
Dobar je syoss,mada je meni Garnier Fructis za suvu kosu nekako bolji,navikla sam na njega,a to za pastu za zube nisam cula,za sampon jesam
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:58:39
|
|
|
|
Lu
|
2002,jel taj fitoval protiv ispadanja kose ili za jačanje korijena Ja sam koristila protiv ispadanja i super je,nisam potrošila ni jednu kutijicu do kraja a već se super rezultati vidjeli. Jel to neka nova ambalaža
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:59:26
|
|
|
|
2002m
|
idem da procitam?
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 11:01:21
|
|
|
|
2002m
|
Protiv opadanja,ispadanja(kako ti kazes).
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 11:02:28
|
|
|
|
2002m
|
ja sam isto zadovoljna, prestala je da mi opada kosa i imam dosta novih vlasi koje su izrsle
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 11:04:24
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Protiv opadanja,ispadanja(kako ti kazes). Na mom je pisalo protiv ispadanja svejedno
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 12:10:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja trenutno koristim onaj medicinski, za koji je Neli dala recept u temi Opadanje kose
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 12:55:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Negde sam cula da treba menajti sampone s vremena na vreme..kao kosa se navikne malo mi bzvz ali ko ce mu znati!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 13:36:57
|
|
|
|
Anoniman
|
...koristim Syoss (za negu farbane kose)već neko vreme i odličan je!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.1.2010 11:13:03
|
|
|
|
Anitaaa
|
I ja koristim taj sada i odličan je,baš sam zadovoljna.Samo ja se ne farbam pa koristim onaj drugi
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.1.2010 16:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa I ja koristim taj sada i odličan je,baš sam zadovoljna.Samo ja se ne farbam pa koristim onaj drugi ..koji, draga? onaj što piše samo SHINE?
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.1.2010 18:32:54
|
|
|
|
Anitaaa
|
piše repair therapy za suvu i oštećenu kosu mada mi nije oštećena kose he he.Svejedno,dopada mi se kako izgleda posle pranja pošto se ne feniram
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.1.2010 23:37:42
|
|
|
|
Veca77
|
Ja imam prilicno tanku kosu! Uz to je jos i farbam! Probala sam dosta sampona! Trenutno mi odgovara ali sam bila prezadovoljna i Niveom za volumen!!! Od regeneratora koristim Loreal Elseve, ili garnier u spreju za negu (bez ispiranja)
< Poruku je uredio Veca77 -- 22.1.2010 23:39:35 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?