Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.1.2010 18:26:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni ja ne mogu noću, videlo se sinoć...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 13:50:41
|
|
|
|
Anoniman
|
ČETVRTAK, 21. januar u 18 časova (Mala sala) Miloš Jakovljević ( po motivima istoimene basne) TRI PRASETA Režija: Emilija Mrdaković Igraju: Slavica Vučetić, Slobodan Ninković, Marija Mitrović, Saša Latinović SUBOTA, 23.januar u 11 časova (Mala sala) Autor: Valeri Petrov PUK! (U POTRAZI ZA ČAROBNIM BISEROM) Režija: Emilija Mrdaković Igraju: Marija Mitrović, Slobodan Ninković, Saša Stojković/ Ivan Đurić, Sanja Tomić, Saša Latinović, Marija Todorović NEDELJA, 24. januar u 11 časova (Mala sala) Autor: Pjer Gripari ČAROBNICA IZ ULICE BONŽUR Dramatizacija i režija: Emilija Mrdaković Igraju: Slavica Vučetić, Slobodan Ninković, Saša Latinović ČETVRTAK, 28. januar u 18 časova (Mala sala) Po motivima Šarla Peroa MAČAK U ČIZMAMA Režija: Darin Petkov Igraju: Dragan Zorić, Saša Latinović,Sanja Tomić/ Marija Todorović, Emil Kurcinak SUBOTA, 30.januar u 11 časova (Mala sala) Autor: Rada Moskova KOS I LISICA Režija: Zlati Zlatev Igraju: Sanja Tomić, Jelica Gligorin, Saša Latinović NEDELJA, 31. januar u 11 časova (Mala sala) Po motivima Šarla Peroa USPAVANA LEPOTICA Adaptacija i režija: Veselin Bojdev Igraju: Emil Kurcinak, Marija Mitrović, Ivan Belošević Ja bih išla večeras! Ali garant kasnim sa rezervacijom karte. Ovo ostalo nemam pojma šta je. Sledeće je zanimljivo tek Uspavana lepotica (barem meni). Rezervacije se obavljaju na br: 521 - 826
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 13:52:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema karata za 3 prastea! Eto meni novog povoda za suze! Jel zna neko kakve su ove predstave za vikend?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 13:54:43
|
|
|
|
Mari86
|
Pa draga Taske znas Macka u cizmama to je bas fina bajka...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 13:55:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Pa draga Taske znas Macka u cizmama to je bas fina bajka... Ma, da, nego sam mislila ove sada za vikend. Mačka smo već gledale.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 13:59:08
|
|
|
|
Dora
|
Gledale smo mačka i tri praseta. Ne znam kakve su prvi put čujem za njih. Mi smo odgledali nekoliko puta ceo repertoar u Zrenjaninskom pozorištu, začudila bi se kako deca vole po sto puta da gledaju jednu istu predstavu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:00:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad ste gledale 3 prasta? Bez mene?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:01:35
|
|
|
|
Dora
|
Puk mi se čini ok. Ova čarobnica mi nešto jeziva...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:02:36
|
|
|
|
Dora
|
Ne, draga, gledala sam u Zr. bila je super, ne znam kakva je ovde.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:03:31
|
|
|
|
Dora
|
jel u SNP-u ima dečijih predstava ili samo u ovom?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:04:29
|
|
|
|
Anoniman
|
PUK je u subotu. Meni svejedno. Lilly vodi Mihajla kod bake. Pitala me je "U nedelju, misliš sutra?", malo sam se zbunila, danas je četvratk, zar ne?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:04:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora jel u SNP-u ima dečijih predstava ili samo u ovom? Moja Pipi je bila za SNP.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:10:06
|
|
|
|
Anoniman
|
žene aj kad završite sa Pozorištem, u auto i za Zr, otvorio se novi "X klub"
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:12:23
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi žene aj kad završite sa Pozorištem, u auto i za Zr, otvorio se novi "X klub" Jel to neka igraonica?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:13:52
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR PUK je u subotu. Meni svejedno. Lilly vodi Mihajla kod bake. Pitala me je "U nedelju, misliš sutra?", malo sam se zbunila, danas je četvratk, zar ne? Joj, šta ću s vama trudnjačama... Aj da vidimo šta ima u SNP...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 14:16:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: kaliopi žene aj kad završite sa Pozorištem, u auto i za Zr, otvorio se novi "X klub" Jel to neka igraonica? Odoh da jedem! Pišemo se...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 19:43:26
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR PUK je u subotu. Meni svejedno. Lilly vodi Mihajla kod bake. Pitala me je "U nedelju, misliš sutra?", malo sam se zbunila, danas je četvratk, zar ne? E jesi bezobrazna Tasho Još uvek sama sebi umirem od smeha Meni je danas subota a može biti i nedelja- nisam kuvala ručak, išla kod drugarice pa kod mojih... gde mi je kraj Slažem se za pozorište za nedelju
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 19:55:29
|
|
|
|
Dora
|
Lili, šta kažeš na subotu, meni se ona lutka u nedelju ne sviđa baš, a i za dečake mi je nekako ova u subotu interesantnija
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 19:56:59
|
|
|
|
Verus
|
I ja bih. Bas sam ljubomorna
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 19:59:14
|
|
|
|
Lilly*
|
Pa ok, ako se tako dogovorite. Više bi mi odgovarala nedelja, ali može i subota. A ko se ustvari dogovara ( ko još ide ) ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 20:01:18
|
|
|
|
Dora
|
Pa ko hoće. Ajde da vidimo šta misle ostali, pa da se nađemo na većini
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 20:01:56
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR I ja bih. Bas sam ljubomorna Primamo samo žene s decom i to se ne računaju deca koja su u stomaku
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 20:03:01
|
|
|
|
Verus
|
cuti! Dok su u stomaku najlakse ih je svuda voditi! Jos uvek cute i mirni su!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 21.1.2010 20:08:01
|
|
|
|
gagins
|
ja bih rado dosla,samo do sada nismo vodili curu na takva mesta pa ne bih da se obrukam,jer i ovako nema dva minuta mira,a tek kako bi odsedela celu predstavu .Tesko mi je i da zamislim!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?