Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 1:30:00
|
|
|
|
sneza24
|
Predidra? Dok smo se zabavljali imali smo vremena koliko hoces pa uopste nismo pocinjali bez predigre,Iako sam ja ostajala kod njega do 1 posle ponoci a morala sam da ustajem u 4:30 da bih isla na posao nije mi bilo tesko.Dok sam bila trudna isto sa predigrom.Sad od kad sam se porodila sve to nekako radimo po dogovoru : mogli bi sada.Za predigru i nemamo mnogo vremena.
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 1:50:13
|
|
|
|
cipiripi
|
ja zivim brzo, mnogo radim, i trenutno nemam dece, ali imamo predigru uvek..nekad traje krace nekad duze.. (tu nije ukljucen sex na brzaka)
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 6:14:23
|
|
|
|
BabyG
|
Realno, nijedna veza ne može da uspe bez DOBROG sexa, a kamo li da to može brak! A sex na brzaka je dobar, ali ako se konzumira retko.. Mislim da je i m i ž potrebna predigra i da više 'znači' nego sam čin. Sve što je fast se može naći na ulici, a kući treba da je ono najbolje..
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 16:15:48
|
|
|
|
afrodita
|
namam
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 16:18:52
|
|
|
|
Anoniman
|
99 % slucajeva imam......a i da nemam ne bih se bunila, s obzirom da sam nimfomanka po mom muzu cesto smo razdvojeni,i kad se vidimo s vrata prelazimo na stvar,ali po redu i lagano
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 23:47:25
|
|
|
|
buhla
|
imam .... IZVORNA PORUKA: banini 99 % slucajeva imam......a i da nemam ne bih se bunila, s obzirom da sam nimfomanka po mom muzu cesto smo razdvojeni,i kad se vidimo s vrata prelazimo na stvar,ali po redu i lagano takodje
< Poruku je uredio buhla -- 9.1.2010 23:48:27 >
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 23:49:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako predigra podrazumeva tusiranje i brijanje, onda imam edit:zaboravih da ubacim " onda uglavnom imam"
< Poruku je uredio Nedja -- 9.1.2010 23:51:40 >
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 9.1.2010 23:50:56
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.1.2010 13:27:10
|
|
|
|
Maza82
|
Ufff predigra... Pa kako kad, nekad je sve objedinjeno 3 u 1, a nekad se baš igramo
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.1.2010 13:37:57
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: banini cesto smo razdvojeni,i kad se vidimo s vrata prelazimo na stvar,ali po redu i lagano Ali brzo,brzo
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 29.5.2012 10:31:05
|
|
|
|
peca
|
Nekad samo za to i imam vremena
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 29.5.2012 10:56:32
|
|
|
|
hocukusurnecuzvaku
|
Uvek nadjemo vremena za predigru,desi se i brzinski sex,ali nikad i iz brzinskog sexa ne izadjem nezadovoljena,to je vazno i mm i meni,da udovoljimo jedno drugom. Od prvog dana od kad smo zajedno imamo parolu poverenje+tolerancija+savrsen sex=idealna veza(brak)
Mozda nam je potrebno da idemo pogresnim putem zivota,da bi pravi put upoznali... Mozda treba prvo ici ulicom suza,da bi smo pronasli nas osmeh.. Mozda moramo tugu i bol podneti,da bi smo na kraju upoznali sta je SRECA!
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 20.8.2012 21:08:15
|
|
|
|
nenuska12
|
obozavam, ali nema uvek
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 1.9.2012 1:19:15
|
|
|
|
Celeste
|
Ja ne mogu da zamislim igru bez predigre, sad kako ce biti kad jednog dana dodje dete... mislim da cemo otkriti neke nove cari
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 5.9.2012 8:25:23
|
|
|
|
foursome
|
Ako dete dozvoli... :)
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 5.9.2012 9:32:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ja sam lako zapaljiva vrsta, pa iz tog razloga često prelazim na glavno jelo.. Takodje ponekad se bavimo predigrom ...kad je se uzelimo
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 13.11.2012 14:55:58
|
|
|
|
maksima3
|
Bogami uvek je sa predigru samo od ujutru nam je brzinski
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:20:57
|
|
|
|
lesica
|
Periodično, zavisi od situacije i od toga koje je doba dana.
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:25:16
|
|
|
|
isidora88
|
preko dana nemamo, uvece imamo ihahaj
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:31:16
|
|
|
|
Shishica
|
Meni bas nedostaje ta predigra.. ako je i ima jako je kratka, jako. Mozda zato nekad i izgubim volju.. Znam samo da ce sada period koji je najgori za tu vrstu povezanosti.. sve dok beba sisa.. a od sad vec, trudnoce.. Deprimirajuce..
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:37:11
|
|
|
|
Torbica
|
Kako kad! Klinci nisu ometajuci faktor, svi spavaju od 20h pa nadalje, vise je do nas, da li smo umorni ili ne.. Kako god, i sa ovog aspekta mm je savrsen za mene!
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:40:00
|
|
|
|
Olga75
|
hm , pa uglavnom neka vremena za predigru cesto je ili - ili ali desi se pa bude i kao nekog zavodjenja i tako stajaznam i tako
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:43:02
|
|
|
|
ceca111
|
volimo oboje predigru alli uvecini slucajeva nemamo vremena ili smo previse umorni,nedostaju mi ti dani kada samo imali vremena za to
|
|
|
|
RE: Imate li vremena za predigru? 11.3.2013 10:43:08
|
|
|
|
NadaR
|
Kako kad . Sto neko gore rece ,zavisi koje doba dana . Obozavam kada smo odsutni po cijeli dan pa piskaramo gluposti na whatsapp . Imam osjecaj da predigra traje cijeli dan . Jedva cekam kad cu kuci.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?