|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nova rubrika "Porođajne priče"
31.12.2009 20:17:29   
Lu
Rivana...šta da kažem,nek ste živi i zdravi ti i tvoj sinčićuser posted image user posted image
A ovo ...ne ponovilo se nikomeuser posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 251
1.1.2010 12:51:12   
mihi
Joj i ja sam se rasplakala, dobro se sećam tih dana da sam dobila pp gde me Ivana pita za nekog dobrog urologa, ja sam poslala odgovor a onda je jedno vreme nije bilo. Kada sam joj napisala sledeću pp da pitam kako je ona mi je napisala da je sada sve u redu i od tada je redovno sa nama. Ali do danas nisam znala da je ovakav pakao prošla. Draga Ivana ti si jedna hrabra mama i pored svega ružnog što si prošla nemoj da odustaješ od bar još jedne bebe. Posavetuj se sa nekom dobrim lekarom i za još neko vreme  podari Luki brata ili sestru.

< Poruku je uredio mihi -- 1.1.2010 12:53:35 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 252
3.1.2010 2:48:41   
Tatamata
Gagina porodjajna prica je bila poslata na pogresan mail, ali je sada, nakon ponavljanja pred nama:

user posted image user posted image user posted image

"Osjetim dole nesto mi izlazi zovem sestru, ona dolazi kaže ova se sama porađa i smiju se. Probuše mi vodenjak nekom velikom iglom. Ja se napinjem sestra mi legla na stomak gubim dah ne mogu disati... Napnem se jos jedanput i Ana moja izlazi sunce moje drago kada sam je vidjela nisam prestajala plakati od dragosti... Odnose Anu na kupanje na mjerenje... meni vade posteljicu i odoše popiti kavu meni se rana ohladila i nakon deset minuta me šiju bez anestezije... mene boli užas jedan."

Pročitajte više…

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 253
   [Obrisana poruka]
3.1.2010 9:08:45   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Tatamata)
  Direktna veza do poruke: 254
4.1.2010 5:46:34   
Anoniman
u bre gagi..

nije mi jasno zasto puste da se rana ohladi pa onda usivaju? zar im je toliko tesko da to urade odmah i olaksaju majci????

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 255
4.1.2010 10:14:11   
Rivana

IZVORNA PORUKA: mihi

Joj i ja sam se rasplakala, dobro se sećam tih dana da sam dobila pp gde me Ivana pita za nekog dobrog urologa, ja sam poslala odgovor a onda je jedno vreme nije bilo. Kada sam joj napisala sledeću pp da pitam kako je ona mi je napisala da je sada sve u redu i od tada je redovno sa nama. Ali do danas nisam znala da je ovakav pakao prošla. Draga Ivana ti si jedna hrabra mama i pored svega ružnog što si prošla nemoj da odustaješ od bar još jedne bebe. Posavetuj se sa nekom dobrim lekarom i za još neko vreme  podari Luki brata ili sestru.

Jeste mihi ti si bila prva sa kojom sam komunicirala. nabasala sam na RR dok sam trazila resenje za moj problem bila sam ocajna tih meseci user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 256
7.1.2010 0:36:47   
Tatamata
Rozi je sa nama podelila svoje tragično iskustvo.

U Porođajnim pričama smo već objavili nekoliko priča koje su zbog problema kroz koje su porodilje i bebe prolazile izazvale kod čitalaca reakcije sa osećajem teskobe, saosećanja i tuge. Ove priče su uprkos mukama na kraju imale srećne završetke, jer su i porodilje i bebe, nakon svega preživeljnog danas ipak žive i zdrave.  

Na žalost, u životu sve priče nemaju srećan kraj... Pred nama je zastrašujuća priča, krik bola, koji bez obzira na svo naše pređašnje ljudsko iskustvo izaziva osećaj krajnje bespomoćnosti i neutešive tuge. Rozi je sa nama podelila svoje tragično iskustvo koje ne smemo od vas da sakrijemo zato što je život nekada i neshvatljivo tužan. Ipak, preporučujemo svima koji su bili jako uznemireni pređašnjim pričama koje opisuju teške povrede i gubitke, a naročito trudnicama, da ipak ne čitaju opis, ili da ga pročitaju tek kada ovaj ranjiv period života bude iza njih, a one spremne da se suoče sa ovom tragedijom.  

Priča na žalost ne pruža nadu, sadrži samo tračak utehe u Rozinoj završnoj poruci čitaocima:

„Možda je bitno da majke i očevi, bake i deke znaju, da nije bitno kog je pola zaista dete, i da veruju koliko je sreća lepa a tuga jaka i uvek se sa strahom spaja i množi. Želim da neko čuje mene i da pogleda u svoje dete i da kaže "baš sam srećan” ili da kaže nismo jedini."

Pročitajte više…

< Poruku je uredio Tatamata -- 7.1.2010 0:41:03 >

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 257
7.1.2010 0:44:24   
marince1
Rozi neznam sta da kazem user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 258
7.1.2010 0:45:10   
Anoniman
Kakva tuga, stvarno ne znam sta da kazem...zelim ti svako dobrouser posted image

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 259
7.1.2010 0:45:22   
gagana83
Bolje da nisam ovo procitalauser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 260
7.1.2010 0:47:56   
cipiripi
Retko placem a sad jesam...
Rozi, jako jako teska situacija i svaka ti cast na snazi da ovo izadje iz tebe i da podelis sa nama.. user posted image
Ne daj Boze nikome user posted image

Jako mi je zao .. jako... user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 261
7.1.2010 0:49:54   
Anoniman
............ ja sam samo prekrila rukom usta dok sam čitala jer sam imala utisak da ću da vrisnem. Znam Rozi , sve znam draga...........samo vreme i ništa drugo... posle ovoga , niko ti ništa ne može ne mogu da te povrede a ni da te razvesele.
Ne znam u kakvoj situaciji si sada, da li si trudna ponovo (ja ti od srca to želim i znam da ćeš jedino novom trudnoćom moći bar donekle da se oporaviš..).... u svakom slučaju, samo hrabro i ne odustaj  n i k a d!

Veliki pozdrav

p.s . Nisi jedina....

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 262
7.1.2010 0:50:52   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Tatamata

„Možda je bitno da majke i očevi, bake i deke znaju, da nije bitno kog je pola zaista dete, i da veruju koliko je sreća lepa a tuga jaka i uvek se sa strahom spaja i množi. Želim da neko čuje mene i da pogleda u svoje dete i da kaže "baš sam srećan” ili da kaže nismo jedini."

Treba puno snage i plemenitosti za ovakve reči!

ROZI....... VELIKA SI!!!

Tuga nam je večeras zajedničko osećanje, svima nama koji smo pod utiskom tvoje priče............................................................................

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 263
7.1.2010 0:56:28   
gagana83
IZVORNA PORUKA: kaliopi

............ ja sam samo prekrila rukom usta dok sam čitala jer sam imala utisak da ću da vrisnem. Znam Rozi , sve znam draga...........samo vreme i ništa drugo... posle ovoga , niko ti ništa ne može ne mogu da te povrede a ni da te razvesele.
Ne znam u kakvoj situaciji si sada, da li si trudna ponovo (ja ti od srca to želim i znam da ćeš jedino novom trudnoćom moći bar donekle da se oporaviš..).... u svakom slučaju, samo hrabro i ne odustaj  n i k a d!

Veliki pozdrav

p.s . Nisi jedina....

Kaliopi dragauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
7.1.2010 1:00:45   
Anoniman
..gagana moja  user posted image  
uf, MA *ebem ti i život i sve ...........

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 265
7.1.2010 1:07:51   
gagana83
Ja na ovakve stvari jednostavno ostanem bez teksta!Glupo mi je bilo sta da kazem jer samo onaj ko to dozivi zna kakva je to trauma.Meni je traumaticno i sto citam o tome! Boze zdravlja zelim ti vec ove godine da zabebis i rodis zivu i zdravu bebicu!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
7.1.2010 7:07:55   
guppy RR
Rozi, sa tobom smo u mislima, ti si jedna hrabra žena.
Puno ti hvala na svim rečima koje smo izmenili mailom, zaista si svima nama otvorila oči svojom pričom.

Jeca / guppy

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 267
7.1.2010 9:46:01   
*Alexx*
Rozi, ti si jako hrabra što si podelila ovo sa nama. Svi mi ti želimo zdravu bebicu što pre!
Hvala ti user posted image

< Poruku je uredio Alexx RR -- 7.1.2010 9:47:40 >

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 268
7.1.2010 10:34:47   
Trcosava
ja se isplakah na same komentare ovde... da li da idem da čitam?user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 269
7.1.2010 10:36:10   
cipiripi
samim citanjem shvatices koliko su zene u stvari jaka bica!

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 270
7.1.2010 10:40:44   
sneza24
Rivana,Rozi stvarno ste jake zene.Neznam odakle vam snage da to izdrzite.Divim vam se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 271
7.1.2010 10:41:52   
Dudu25
Rivana draga, sad sam citala sve ovo, i plakala bi do ujutro toliko mi je zao sto si morala da prodjes kroz sve ovo...

ali hvala dragom Bogu da si sad dobro, i da je sve to proslo i daj Boze da se to nikad vise ne desi

samo bi da te zagrlim i da ti kazem da si najhrabrija zena sto postoji

user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 272
7.1.2010 12:01:36   
Rivana
Rozi user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 273
7.1.2010 12:02:04   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Dudu25

Rivana draga, sad sam citala sve ovo, i plakala bi do ujutro toliko mi je zao sto si morala da prodjes kroz sve ovo...

ali hvala dragom Bogu da si sad dobro, i da je sve to proslo i daj Boze da se to nikad vise ne desi

samo bi da te zagrlim i da ti kazem da si najhrabrija zena sto postoji

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 274
7.1.2010 17:07:38   
lelaigor
Rozi, stvarno ne znam šta da kažem... user posted image user posted image user posted image user posted image
Užas živi. Ali, biće bolje. Želim ti da ti vreme i tvoji najbliži pomognu da se oporaviš od tog bola što pre i da uskoro ponovo zatrudniš i da sve bude u redu. Moliću se za to!user posted image user posted image user posted image
Hvala ti što si to podelila sa nama, sigurno ti nije bilo lako da pišeš o tome. Ti si najhrabrija žena za koju znam. Tu smo za tebe.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here