Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.11.2009 15:02:20
|
|
|
|
Anoniman
|
pa pokušaj ...ne košta te ništa ... možda bolje neku molbu ... ne znam ...ipak pisana riječ je malo drugačija , a ne bi bilo loše da ih možda prvo nazoveš i pitaš na koji način bi mogla doći do tražene osobe
|
|
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.11.2009 15:15:06
|
|
|
|
sanji
|
DG , ne mogu da ti pomognem ali samo da ti kažem da sam uz tebe! Nadam se da ćeš uspeti!
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 7.11.2009 16:09:14
|
|
|
|
marince1
|
Delijo drzim ti palceve da nadjes svog oca uskoro!
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 7.11.2009 21:36:50
|
|
|
|
oliveradj
|
Joj kakva potresna tema zelim ti puno srece i da nadjes to sto trazis
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 7.11.2009 22:36:48
|
|
|
|
mihi
|
Delija probaj preko emisije Sve za ljubav .
|
|
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 8.11.2009 1:21:04
|
|
|
|
Delijagirl
|
Hvala svima mnogo mi znaci zaista vasa podrska pa ja neznam sta bi bez vas Mihi prvo da prodje 48sati svadba postacu inventar u emotionu :) Salim se vec sam im pisala prosle godine inace. A i u emisiji je pomenuto da trazim oca i napravili smo kao jedan poziv za njega ili njegovu porodnicu da mi se jave... A da vam kazem ja nebudi lenj odo na google potrazim bihac izbaci mi tu brdo stvari nadjem njihovu najslusaniju radio stanicu i njima sam pisala ako mogu da mi pomogneju i nadjem i forum i tamo sam otvorila temu, tamo se mi je javilo dosta ljudi sa idejama i pitanjima tako da cu sutra da skeniram kevinu sliku iz mladih dana pa da je ubacim na forum a takodje mi se javio jedan lik na pp kaze da zna mnogo knezevica i da ce se raspitati a na meni je da ostanem optimisticna i da sirim vest dalje
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 8.11.2009 10:16:30
|
|
|
|
gagana83
|
Delijo,ima na B92 emisija koja se zove potraga,sto ne probas tu?
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 8.11.2009 10:24:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Delijo,ima na B92 emisija koja se zove potraga,sto ne probas tu? ali zar nije ta emisija u stvari potraga za nestalim licima( mozdra gresim -ne gledam), ...delijin otac nije nestao, ona samo ne zna ko je tacno( jer mama nece da kaze), verovatno kada bi znala mogla bi ga naci.......
|
|
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 8.11.2009 10:29:23
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: gagana83 Delijo,ima na B92 emisija koja se zove potraga,sto ne probas tu? ali zar nije ta emisija u stvari potraga za nestalim licima( mozdra gresim -ne gledam), ...delijin otac nije nestao, ona samo ne zna ko je tacno( jer mama nece da kaze), verovatno kada bi znala mogla bi ga naci....... Uglavnom da ali je bilo i slucajeva gde se rodjaci nisu videli godinama i slicno...
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 8.11.2009 14:40:15
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl A da vam kazem ja nebudi lenj odo na google potrazim bihac izbaci mi tu brdo stvari nadjem njihovu najslusaniju radio stanicu i njima sam pisala ako mogu da mi pomogneju i nadjem i forum i tamo sam otvorila temu, tamo se mi je javilo dosta ljudi sa idejama i pitanjima tako da cu sutra da skeniram kevinu sliku iz mladih dana pa da je ubacim na forum a takodje mi se javio jedan lik na pp kaze da zna mnogo knezevica i da ce se raspitati a na meni je da ostanem optimisticna i da sirim vest dalje Pa ti si DG pravi Sherlock Holmes,bravo,bravo Sigurna sam da ćeš uspjeti
|
|
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 10.11.2009 1:26:34
|
|
|
|
Delijagirl
|
Eto da vam izvestavam u te sitne sate em sto sam danas obvozila pola srbije sa babom em sto sam do sad radila ali eto nasao se je jedan decko ciji ujak je poginuo u ratu ali ima cerku koja se zove barbara bas kao i moja majka i bio je vojno lice i u ljubljani i svasta... sada cekam na odgovor koliko ta barbara njegova sestra zapravo ima godina... ako je mladja od mene vec je decko ponudio da nam posalje uzorak dnk a ako je starija od mene mislim da nema nesto smisla al odkud ja znam... i eto ja nervozna i cekam vesti iz bihaca... i ti iz foruma biscani su me preusmerili i na druge forume tipa forum jna gde se skuplja mnogo tih pa valda ce se neko naci ko zna tu moju kevu pogotovo ako se je muljala oko vojnika prepoznati i tacije me usmeriti... Jednostavno tolko sam zaprepascena odzivom ljudi da ni ne stizem sve da pratim i citam ... nadam se da cete mi oprostiti sto nisam bila sa vama u poslednjih par dana... a moguce nebitno ali odkako sam ozbiljno pocela da tragam za ocem sex sa mm je fenomenalan i ja ne skidam osmeh sa lica... Nesto ima tu Ljubim vas sve i hvala sto mi dajete snagu i podrsku
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 10.11.2009 11:41:13
|
|
|
|
Lu
|
DG draga,držim ti fige i radujem se sa tobom
|
|
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 10.11.2009 11:49:13
|
|
|
|
mihi
|
DG navijam za tebe da uspeš.
|
|
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 10.11.2009 11:52:26
|
|
|
|
lence
|
Bas mi je drago DG, izgleda da si na dobrom putu ne samo da nadjes svoje korene, vec i da dobijes potomstvo!
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.1.2010 13:38:29
|
|
|
|
Flame
|
Delijagirl, ne znam dokle si došla u svojoj potrazi za ocem, ali bih ti preporučila da probaš i putem ovog sajta : http://www.trazimo.info/topic.asp?kat=1 Srećno!!!
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.1.2010 18:28:00
|
|
|
|
Delijagirl
|
Hvala flame neko me vec ubacio na tu stranicu mada neznam ko... mislim bas mi je bilo smesno kada sam dobila mail... inace nasli smo jednog ko odgovara svim kriterijuma imam i njegov broj znam de zivi i sve i moram da ga zovem ali malo mi je frka... mislim nezelim coveku da pravim probleme jer ima porodnicu odnosno ima zenu i malog sincica... a sad su i praznici i nebih da mu unistim to...
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.1.2010 21:18:46
|
|
|
|
Lu
|
DG,ti si baš pažljiva i draga,misliš na tuđe osjećaje,ja mislim da ti nikoga ne možeš povrijediti šta god da odlučiš da učiniš povodom ovoga Ne znam kako možeš da budeš u neizvjesnosti sada kada skoro znaš, ok možda je malo prisutan i strah od svega ili uzbuđenje...kako se osjećaš?
|
|
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.1.2010 21:25:06
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ma znas kako je ipak ako je moj otac mozda nije ni znao ili je znao pa nije reko zeni pa tu je jos jedno neduzno dete koje nije nista nit krivo nit duzno pa zbog svega toga ja sam pazljiva. Svekako ne zelim da povredim nikoga pa ni da napravim nekome probleme pogotovo sto mi je ovaj decko koji mi je pomogo reko da je zaista super covek i da mrava nebi zgazio... a poslao mi je slike njegovog sina posto je samo tu jednu imao i klinac je plunuti ja kad sam bila njegovih godina... Mislim da ne poverujes da je to uopste moguce... A inace da se plasim ... ufffff nemate pojma tresem se samo kad pomislim na to...
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.1.2010 21:26:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao ja sam po prirodi mnogo nestrpljiva i da mogu sve bih sada i odmah! Svaka cast DG,ja ne bih izdrzala!
|
|
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.1.2010 21:30:20
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ih pcelice i ja sam ali eto vidis sad ko neka usrane pi A samo da vam kazem jos nesto sto je ono pa dobro dokle vise taj covek i njegova zena su se godina borili sa neplodnoscom ....
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.1.2010 21:31:03
|
|
|
|
Lu
|
Ma normalno prvo ćeš razgovarati s njim nasamo a uostalom,nećeš ti tom djetetu ukrasti oca,ako ti je otac i tvoj je otac kao i njegov i nećeš ti sad ići živjeti sa njima ili im raditi probleme...predivno bi bilo da to saznaš 100%,da ti kaže ako je znao da postojiš ili ako nije onda da to zajedno otkrijete...dobro bit će šok u početku ALI ti kao i svako drugi zaslužuješ da znaš istinu. Ja sam sigurna da će sve na kraju ispasti dobro i držim ti fige
|
|
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.1.2010 21:32:48
|
|
|
|
Delijagirl
|
Pa tako se i ja nadam i naravno nisam nista mislila od toga ebi ga odraslo sam dete vec imam svog muza planiram porodnicu a zamislite sad ovog coveka da mu jadno prvo saopstim da sam mu cerka a zatim da ce postati deda... Pa ima da ga trefi slog ... I nisam trudna pricam figurativno...
< Poruku je uredio Delijagirl -- 6.1.2010 21:33:13 >
|
|
RE: Hocu da nadjem oca! 6.1.2010 21:37:24
|
|
|
|
Lu
|
Dok se ti odlučiš...biće i deda
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Musko ime...Baby86Najlepse musko ime po Vama je:Viktor (
26%)
David (
23%)
Andrej (
51%)
Ukupan broj glasova: 120Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!