Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 27.12.2009 19:41:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Sutra ću pustiti vh1 classic, pa ću hvatati beleške Sad napamet, nema šanse.
< Poruku je uredio Alexx RR -- 27.12.2009 20:29:19 >
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 27.12.2009 20:02:31
|
|
|
|
lence
|
Neke moje omiljene su izbrisali sa Youtube zbog izdavackih/izvodjackih prava ili nekih sl gluposti. Ovaj mi sad pade na pamet, definitivno jedan od najupecatljivijih radi price.
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 27.12.2009 20:27:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko me zna, znace zasto, woooohoooo! KLIK
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 28.12.2009 0:58:26
|
|
|
|
cipiripi
|
Spotovi po mom ukusu : KLIK KLIK KLIK
< Poruku je uredio cipiripi -- 28.12.2009 1:06:17 >
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 28.12.2009 12:19:13
|
|
|
|
Anoniman
|
svaki vrijedi pogledati KLIK
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 28.12.2009 12:20:40
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 28.12.2009 12:49:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Mom muzu OVAJ jao fuuuuuj... Kaliopi , slazem se za Novembar rain iako ja ne volim taj bend...ali spot je super dobar spot? za mene je ovo kvalitetan spot i dobra pesma... Slusajte do kraja i vasim bebama ce se dopasti KLIK
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 28.12.2009 12:56:21
|
|
|
|
Anoniman
|
OTI draga, evo ja pala na dupe....!
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 28.12.2009 12:58:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ja obozavam i tu zenu i tu pesmu pogotovu... a spot je....divan, prirodan, human...uh! Pazi na dupe kaliopi..
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 28.12.2009 13:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI ja obozavam i tu zenu i tu pesmu pogotovu... a spot je....divan, prirodan, human...uh! Pazi na dupe kaliopi.. ...ublažiće mi pad! http://www.youtube.com/watch?v=otKdLK2Qvwg&feature=related sviđa mi se i ovaj spot (možda najviše zbog Selme i njenog glasa...)
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 28.12.2009 13:05:04
|
|
|
|
Rina
|
KLIK Pesma legendarna,spot mi je strava a Cristina Scabbia fenomenalna...
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 28.12.2009 14:26:29
|
|
|
|
2002m
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 28.12.2009 14:30:14
|
|
|
|
2002m
|
Sergej
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 4.1.2010 10:47:47
|
|
|
|
eugenija
|
Ovo mi je najsmešniji spot sa prostora ex yu GRACIJA (Obratiti pažnju šta Džoni ima na glavi). Volim taj spot mnogo. OVAJ spot sam nekako smestila u daleka sećanja na sve spotove sveta, inspiriše me u profesionalnom smislu Tu ima svega, mešavina animacije i reala. U to doba kada je spot izašao, napravio je neverovatan bum, a o pesmi da ne govorim, revolucionarna. ONE - jedan od onih spotova sa ubačenim scenama iz filma. Najbolji mi je iz tog faha. B&W spotovi, izdvajam OVAJ (nije zbog bubnjara, ali znam da će neke žene da odlepe ) Od spotova u kojima je utkan pokret, bilo plesom, ili gestom, izdvajam OVAJ. Noviji spot Alice in Chains, podukcijski savršen, izuzetno mi se sviđa - KLIK Savršena animacija - KLIK Ovo je brzinski par spotova što mi prvo pade na pamet, ali mislim da bih mogla da izdvojim još nekih 30-ak meni izuzetno dopadljivih...
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 4.1.2010 11:27:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ga najbolji spot svih vremena, vristim od smeha vec danima otkako sam ga videla KLIK
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 5.1.2010 22:40:51
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Evo ga najbolji spot svih vremena, vristim od smeha vec danima otkako sam ga videla KLIK Vamos ala playa rrrriknuh od smeha.. Skontaj ti njih... Ne znam šta mi je smešnije.. Obratih pažnju na sitnice, tipa ove kosice na čelu u obliku šestice, boje čarapa i košulja, pločica na zidu, postera, tako da mi je sve ovo skupa zajedno sa ovim neverovatnim pokretima, jednostavno - FEEEEEENOMENALNO... Cepam se stalno... Joj ali face- kako su ozbiljni.. Skontaj koliko su maštali o nečemu ovakvom.. Ono "Konačno smo uspeli!" Jooooj ....
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 5.1.2010 22:43:00
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam sve to zapazila, prosto nisam slusala, nego samo gledala, i nisam mogla da verujem Zaista, kao da im je to bio zivotni san...ali , jesi videla da kao - jedan krene da igra-onda se drugi zaustavi-i obrnuto...kao robot neka fora genijalno
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 5.1.2010 22:44:48
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Nedja I ja sam sve to zapazila, prosto nisam slusala, nego samo gledala, i nisam mogla da verujem Zaista, kao da im je to bio zivotni san...ali , jesi videla da kao - jedan krene da igra-onda se drugi zaustavi-i obrnuto...kao robot neka fora genijalno Da, da.. još ovaj u duhu 007 nešto bulazni u neku šklopociju na ruci
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 5.1.2010 22:47:27
|
|
|
|
Anoniman
|
ma...nema mu premca
|
|
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 5.1.2010 22:53:11
|
|
|
|
eugenija
|
Neđo, riiiiknuću, pogledaj im koncertnih verzija, aaahahahahahaha KLIK
|
|
RE: Koji/ciji Vam se spot najvise svidja? 5.1.2010 22:55:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Isuse, pa ovo nisam ni gledala, ali neverovatno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?