Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2009 22:36:55
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR A mame ne vole sneg? Ako mene pitas, ja ga obozavam .Malo mi spor slikom.
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 18.12.2009 22:37:31
|
|
|
|
2002m
|
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2009 10:06:34
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR A mame ne vole sneg? Naravno,evo jedna s vrata
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 19.12.2009 11:27:39
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 20.12.2009 0:20:36
|
|
|
|
MERYEN
|
Kuca od leda.
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 20.12.2009 0:21:51
|
|
|
|
srea
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN Kuca od leda.
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 20.12.2009 18:08:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Bili smo kod babe na ručku, pa smo se malo sankali...
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 20.12.2009 18:30:02
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 20.12.2009 23:32:16
|
|
|
|
Maya21
|
i mi smo bili na sankanju za vikend
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 20.12.2009 23:54:02
|
|
|
|
srea
|
slike su vam ekstra,meni neide ovo postavljamje slika,mislim znam ja proceduru al nesto je do mog interneta,al zato uzivam u vasim slikama,a deca su med,medeni
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 21.12.2009 10:50:17
|
|
|
|
Anoniman
|
srea, možeš dići i slike u album na ringeraji, i onda samo kopiraš ovamo, ne moraš preko slikomata.
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 21.12.2009 17:57:06
|
|
|
|
srea
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR srea, možeš dići i slike u album na ringeraji, i onda samo kopiraš ovamo, ne moraš preko slikomata. hvala probacu samo da se odlucim izaci van kod nas je bas hladno a ja do sad sve prek slikomata ono nece nisam znala da moze iz albuma hvala Tasha RR
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 8:54:44
|
|
|
|
Markovicka
|
Ja juce navalila da idemo u park da pravimo Sneska, i ocu i ocu. kao malo dete. Mm se opirao, ma ne dolazi u obzir, da se prehladis na snegu, cuti tu. ali bila sam dosadna i on pristade Luda zena, kaze i izbunari frizbi odnekud...Sta ces stim? Da ti skupljam sneg, kaze. I stvarno da nije toga nista ne bi bilo od mog Sneska. I tako moj divni muzic napravio breg od snega, nevidjeno suvog, mislili smo nema sanse, ali uspeli, ja finisirala i voala! Prle Belic
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 8:56:55
|
|
|
|
eugenija
|
Joj slike me mame napoljeeeeeeeeeeeee......... Jedva čekam m m mm m m m m mm m mmm m (pokvario nam se rajfešlus od skafandera grrrrrrr)
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 11:09:25
|
|
|
|
Anoniman
|
naš snješko pred zgradom ...nismo mogli na planinu jer je padao snijeg i subotu i nedjelju al su uživala ispred zgrade u mahali ostao bez nosa
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 12:55:38
|
|
|
|
srea
|
ovo ni deluje ko ispred moje zgrade bravo za slike
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 12:58:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Srea a ti si na ciglanama ili???
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 13:00:18
|
|
|
|
srea
|
alipasino
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 13:02:43
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaa....zajebita mahala
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 13:04:20
|
|
|
|
srea
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. aaaaaa....zajebita mahala aha al da neskrecemo sa teme ruzice nas moderatori
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 13:05:07
|
|
|
|
Anoniman
|
ma neće ...oni se samo prave da su zafrknuti
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 14:16:05
|
|
|
|
AtenA
|
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 22.12.2009 14:20:34
|
|
|
|
AtenA
|
|
|
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 24.12.2009 14:18:38
|
|
|
|
Urbana
|
Evo i naseg sneska
|
|
RE: Fotke zimskih čarolija 24.12.2009 14:30:56
|
|
|
|
srea
|
lijepe slike
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Da li biste pre otisli u Rim ili Barselonu?pisuljicaBarselonu (
53%)
Rim (
47%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!