|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA
17.2.2009 10:31:56   
Anoniman
vidim u temi Kafa, cigare, grudi i ženski trač da se zalimo na to kad je mm bolestan!!!

kod mene je stvarno cim kihne kao da je smak svijeta, kao sto sam i temu nazvala... e sad da li je i kod vas tako ili zaista postoje i oni koji se cine kao svjetlo na kraju tunela medju ovim kukavicama i puser posted image da ne lajem vise!!!
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: kad se mm razboli?! SMAK SVIJETA
17.2.2009 10:35:11   
Anoniman
Moj mm nikada nije bolestan. user posted image  Ako kine, popije aspirin, Fervex i čaj, legne da spava i sledeći dan je kao nov. Ako ga boli grlo, sisa neoangin. Sve u svemu, antibiotike ne pije nikada. Mnogo ima jak imunitet.

Imao je stomačnih problema letos, ali nije kukao. Baš je bio Džo Hrabrilo! user posted image user posted image

Moj mm je svetlo na kraju tunela! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2
17.2.2009 10:37:25   
Anoniman
tasho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvog mm-a... e to mi je već bajka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 3
17.2.2009 10:41:52   
NadaR
moj uz pocne da kaslje npr, kupi sirup koji svi ljudi piju 2,3 puta dnevno , on popije skoro cijelu bocicu, i kuka > sto ne prolazi!??user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
17.2.2009 10:50:01   
Jeca*
Mm nikad nije bolestan, pupupu,  a i kad mu nije dobro on to uglavnom prećuti. Pa kad provalim dodje mi da ga ubijem što mi nije rekao. Uglavnom, ne voli ni lekove da pije, tako da tek ponekad možda popije nešto ako ga boli glava ili leđa posle košarke user posted image  (koju igra jednom nedeljno sa društvom već milion godina user posted image ) i to je to! Skoro smo zajedno bili bolesni, ja sam više kukala od njega user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 5
17.2.2009 11:14:51   
kumara
Jao ni ja mog ne mogu da oteram kod lekara kad je stvarno bolestan!

Vec danima ga bole sinusi i napokon sam uspela da ga ubedim da ode kod lekara... Kad se vratio pitam ga sta je bilo, a on mi kaze "Nista, dao mi neke lekove i nesto jos treba da radim, ali nisam upamtio...". I na tome se zavrsilo. Lekovi su antibiotici koje pije kad se seti, a sve ostalo je zaboravio i nema nameru ni da pita dr sta je bilo. Sledeci put cu morati kao mama da ga uhvatim za rucicu i idem sa njim kod lekara! user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 6
17.2.2009 11:15:57   
Anoniman
Ni moj ne voli lekove, a ja sam manijak - čim mi nešto fali, ja odmah lekove. Valjda zato što nemam vremena da budem bolesna.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 7
17.2.2009 16:16:01   
Lu
Moj popije antibiotik čim mu izađe bubuljica na licu,dalje da nepričamuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
17.2.2009 17:07:35   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: lu

Moj popije antibiotik čim mu izađe bubuljica na licu,dalje da nepričamuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 9
17.2.2009 21:59:09   
Laura
Moj mm nikad nije bolestan, jednom godisnje, ali kad taj dan dodje onda je smak sveta.

Stigao danas sa posla i odmah u krevet, vidim ja da se nesto desava, jer to je za njega raritetuser posted image

Kuka citavo poslepodne,izgleda da ga je spopao neki virus, sav mi je zalostan, ne progovara( sto ne lici na njega) i samo uzdise user posted image

Snovi nikad ne umiru, umiru samo sanjari ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 10
18.2.2009 0:53:37   
Anoniman
user posted image  samo uzdiše user posted image

(odgovor članu Laura)
  Direktna veza do poruke: 11
2.3.2009 20:48:06   
Anoniman
Joooj meni je mnooogo tesko kad ovom mom nije dobro!
Sad cesto ima problema sa zeludcem da l zbog tog user posted image nerviranja i ja ga udavim sa "jer ti dobro","popij ovo - popij ono"...
Ma meni je lose kad je i njemu a ne slusa me nikad kad mu pricam sta i kao da radi i pije od lekova,cajeva...!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 12
2.3.2009 21:03:39   
afrodita
Kad je mm bolestan? Katastrofa!
Gori je nego deca?
Kad ga zaboli kicma ili kad se prehladi ili
kad se malo posece, ja mu uvek dam
vitamin c (tableticu za decicu) kazem to je protiv
bolova, jos malo se pati i sve prodje od c vitamina user posted image
a on o tom pojma nema...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 13
4.3.2009 13:20:23   
Modessty
svi su oni ko deca!user posted image
Ja ovog mog ne mogu da ubedim da uzme neki lek. On juri, radi, trenira ko lud. E onda ga stigne umor, pa mu padne imunitet pa tri dana kunja po kući! I neće ništa od lekova da pije sve dok ga ne savlada temperatura, E onda mu naš kum Dr lepo prepiše terapiju, pa ga ja izmaltretiram dodatno vitaminima i taaaakooouser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 14
12.3.2009 1:29:53   
Dora
mm kad oseti prve znake prehlade, on leže u krevet, meni prepusti sav posao uključujući i one njegove "pacijente" sa kojima ja nemam takta i deset puta na dan mi stigne SMS sa spiskom lekova koji ide ovako: Fervex, aspirin+C, vitamin C, sirup od sleza, tantum verde bonbone i iste firme sprej, fluimucil, kliacil...i ako sam nešto zaboravio- javiću ti. A, da, brufen- pa da se preznojim. Može svet da se sruši- on nije tu.user posted image  

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 15
12.3.2009 3:51:27   
Verus
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e pa ti njemu bas ovako dodjes user posted image svidja mi se bas! 

MM hvala bogu nije bolestan i slabo kad kuka...ja sam uglavnom kukalica user posted image
IZVORNA PORUKA: afrodita

Kad je mm bolestan? Katastrofa!
Gori je nego deca?
Kad ga zaboli kicma ili kad se prehladi ili
kad se malo posece, ja mu uvek dam
vitamin c (tableticu za decicu) kazem to je protiv
bolova, jos malo se pati i sve prodje od c vitamina user posted image
a on o tom pojma nema...

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 16
12.3.2009 8:39:24   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Dora

mm kad oseti prve znake prehlade, on leže u krevet, meni prepusti sav posao uključujući i one njegove "pacijente" sa kojima ja nemam takta i deset puta na dan mi stigne SMS sa spiskom lekova koji ide ovako: Fervex, aspirin+C, vitamin C, sirup od sleza, tantum verde bonbone i iste firme sprej, fluimucil, kliacil...i ako sam nešto zaboravio- javiću ti. A, da, brufen- pa da se preznojim. Može svet da se sruši- on nije tu.user posted image  

user posted image user posted image ,

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 17
20.9.2013 17:41:58   
lesica
Trenutno je smak sveta, jeeee mojoj radosti nikad kraja user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 18
20.9.2013 17:43:40   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Nada RR

moj uz pocne da kaslje npr, kupi sirup koji svi ljudi piju 2,3 puta dnevno , on popije skoro cijelu bocicu, i kuka > sto ne prolazi!??user posted image

Da se samocitiram user posted image

I dalje se nista nije promijenilo. user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 19
20.9.2013 17:49:22   
lesica
Ma užas, mm je danas došao slinav, sa skoro pa putnom torbom lekova, praškova, sirupa i eno ga kuka kako je jadan promrzao juče na sahrani. user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 20
20.9.2013 21:49:13   
Figaro88
MM trpi i nece kod doktora,a onda dodje do toga da od malaksalosti i umora ne moze da ustane.A tada kuka kao da umire i nikako on nije kriv zato sto je u tom stanju.Naliva se cajem,jede limun,samo da ne ide kod dr-a.Ali ja sam jos gora,pa ne prigovaramuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 21
21.9.2013 23:30:47   
Bebilina
Moj se ne razboljeva (kuc-kuc) i za poslednjih 7god je dva dana odsustvovao sa posla. A tad nije hteo da legne, nego su mu rekli da im ne treba u kancelariji ako ce da ih zarazi, pa mu glava padala pred kompom kod kuce i konacno se odvukao u spavacu i prespavao ostatak dana.
I inace je stoik, sa slomljenim stopalom je igrao fudbal i skvos, nije hteo da ode kod lekara 2ned, sa smrskanom ocnom posteljom (ili kako se god ta kost zove na sr) hteo u avion da dodje da me vidi za moj rodjendan, a zavrsio na rekonstrutivnoj hirurgiji... Eto, takav covek...

Inace na eng postoji strucni naziv za njihovo razboljevanje: "man flu" i tretira se kao "teska" bolest user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 22
22.9.2013 11:33:15   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Inace na eng postoji strucni naziv za njihovo razboljevanje: "man flu" i tretira se kao "teska" bolest user posted image

user posted image
Moj je tezak kad se razboli...Ide mi na zivce i uglavnom kad vidim da se sprema "umiranje" pocnem veliko spremanje kuhinje,spajza,garaze... user posted image Da ga ne gledam i ne slusam.
Stenje po ceo dan(kao slonce da radja),po celoj sobi su maramice iskoriscene,case sa limunadom,ferveksom,obicnom vodom... user posted image I svaka prehlada,virus,grip je najgori sto je do sada svet video.tako mu nikad nije bilo lose i ko zna sta ga je to uhvatilo...I da ne zaboravim najvaznije,nije kao sto je meni bilo(ako se od mene zarazio).user posted image

Kud sam i usla u temu,samo sam se iznervirala.user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 23
22.9.2013 11:36:44   
viking
Moj muž nije takav, normalno podnosi bolesti, ali je zato moj tata takva primadona da je to nestvarno....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 24
22.9.2013 22:20:26   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Bebilina

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here