Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Samo nastavi da probavas, grebes sta god gde god....znam da je teze u malom mestu, nema sumnje, ali ako mozes, nabavi novine od NS, BG, SU koji god ti je veci grad blizi, il vec gde si i gledaj poslove...nek je to nesto sto ce vam makar pokriti kiriju, i da tm ima za hranu....bice tesko, pcelice, ja sam za Bozic 2000 ili 2001, ne secam se (trudim se da zaboravim taj deo) jela jaje na oko peceno na margarinu...nisam ni hleb imala u kuci, moji roditelji su posle plakali kad su znali, al proslo! Mora se poceti makar negde, pa cak iako je to samo nada i veeelika zelja, a tu sve krece... IZVORNA PORUKA: Verus RR PCELICE, bori se nogama i rukama, odseli se ako treba u drugi grad, NE ODUSTAJ od svojih snova, i uvek tezi da imas vise, ali u tome ne zaboravi ko si, odakle si, i povrh svega, ne zaboravi da novac ne kupuje uvek srecu. Stvori sebi krov nad glavom, kakav takav, svoju malu porodicu koju toliko zelis. I upamti, nije ti nista van dohvata ruke, ali moras se otrgnuti van te kolotecine, eto, kao sto sam ja morala, ali sam otisla previse daleko.... Odusevila si me postovima! Ma jescu sta god nek bude tesko,tako itreba da bude,samo da krene nesto malo na bolje! Nemate pojma kako sve ove reci znace kad mislite da se sve rusi i sve ide naopako! I mnogo mi je drago sto je iza vas sve to lose sto ste prozivele,a ja vam zelim duplo vise da imate nego sada od !
|