Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 13.10.2024 20:21:48
|
|
|
|
dunja RR
|
A tek posle skontah da se vaš džem zapravo krčkao u Nišu Nema veze, što kaš sve je to tu
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 13.10.2024 21:03:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ha ha ha Srce mi na zapadu ionako 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 15.10.2024 9:04:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kako ste mi?
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 15.10.2024 9:09:26
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Hvala na pitanju,dobro smo.Ti,Ivana?Sređujem stan.Za ručak poručismo picu.Kad dođe dete iz škole da svi ručamo.Juče sam napravila baklavu sa višnjama i išla da primim vakcinu protiv gripa.Pustiše nam grejanje,i to je bilo juče.Toplo je danju,ali noću i ujutru hladnjikavo.Odoh da završavam jedno po jedno.Uživajte u lepom vremenu.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 15.10.2024 10:08:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo nije lose, al nesto sam uspavana 🙄 . Mi se grejemo na gas, pa sami ukljucujemo grejanje .
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 15.10.2024 23:40:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece. Evo i mene. Tek je utorak a ja jedva cekam petak i vikend 😂 Zelim vam lepu i laku noc ❤️🍀🍀🍀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 16.10.2024 22:21:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Kako ste? Ja skuvala za dva dana. I sad sam se ususkala i citam. Bas sam umorna.
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 17.10.2024 10:52:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Sanjice, odmorila si se malo? Nadam se da jesi. ❤️ Ja sam juce radila pre podne, dosla kuci, pa opet popodne. I negde izmedju me savlada takav umor da mozak bukvalno nije radio kako treba. Pregorevanje 😊 I jela lepo, i pila vodu, i legla malo da odmorim, neće pa neće. Tek oko 20h sam se reaktivirala koliko toliko. Danas radim samo popodne, na ručak smo pozvani pa ne moram da mislim o tome, sutra ću 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 17.10.2024 15:34:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Odkucala i ode post. Dobro sam Ivanka. Zaspala sam jako brzo. I jutros opet od 6. Imam posle trening i idem na neki koncert napolitanske muzikr. Imam kartu. Dobila sam
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 18.10.2024 9:41:05
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan mame....ja nemam lepe vesti....U subotu sam sahranila oca, pa sredjuj sve sto treba.Tek sam juče uspela da zakažem abortus, bas mi je tesko...
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 18.10.2024 9:47:52
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Kato,primi moje saučešće.Rano sam izgubila oca,tako da znam kako ti je.Drži se,život je takav...Ne pita boli li...Šta da ti kažem u vezi abortusa?Izguraj junački...Ljubim te puno.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 18.10.2024 9:51:18
|
|
|
|
Kata90
|
Hvala Flam, moram biti jaka znam.
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 18.10.2024 19:49:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Kato, moje saučešće :(
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 18.10.2024 20:15:57
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kato, moje saučešće :( Hvala :(
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 18.10.2024 22:33:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kato, moje saučešće 😔 Budi jaka 😞🍀🍀🍀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 18.10.2024 22:50:30
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kato, moje saučešće 😔 Budi jaka 😞🍀🍀🍀 Hvala 😔
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 19.10.2024 14:55:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan, moja sestričina bila na izletu kod nas pa sam ih jurila po gradu da se vidimo 😊 Sreća sreća radost tetka i sestričuna, zaplakala sam se samo tako ❤️❤️❤️ Duša moja. Tražila je mekike pa tetka kupila jutros i isporučila 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 19.10.2024 22:53:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kato, primi saucesce. Samo da vam se javim, nesto sam se prehladila ili su sinusi, nemam pojma.
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 19.10.2024 23:31:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece. Ivana, topao čaj, nešto za nos i čekaj da prođe. Nadam se brzo 😘 Dete se vratilo sa takmičenja sa medaljom 🍀🍀🍀 Pupupu 🍀 Kato grliša 🤗
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 22.10.2024 17:58:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro vece. Imam upalu sinusa pa sam na antibioticima. Ivanka, cekam onaj ljuti ajvar, on bi mi sredio sinuse 😅
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 22.10.2024 21:28:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljutog ima 5 tegli 😂😂😂 Saljem sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 23.10.2024 9:50:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobri jutro. Ivana, kako si jutros?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 23.10.2024 10:10:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Kako si Ivančice?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 23.10.2024 11:00:21
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Ivana,nadam se da si dobro.Kato,mislim na tebe,pogledaj u pp.Mene zafrkava kičma,ali guram nekako.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/24 23.10.2024 16:17:31
|
|
|
|
Kata90
|
Poz mame.... uradila sam danas abortus😔 morala sam takvu odluku doneti zbog svog zdravlja da nebi doslo do komplikacije...bila bi od starta na inekcijama i nebi podnela vise sve to.Dragi Bog zna sve. Dobro se osećam,lezim.Sutra vec idem na posao....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?