Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2020 2:16:27
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam zaboravila bubulence i NewMom
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.9.2020 15:36:35
|
|
|
|
Queen Lady
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ja sam zaboravila bubulence i NewMom Sada se setih NewMom, jel ona aktivna i dalje? Sta je sa njom?
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.9.2020 15:37:29
|
|
|
|
mikica88
|
Po forumu nisam primetila da pise.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.9.2020 16:15:46
|
|
|
|
jess021
|
Queen, nije. Mnogo je aktivna oko dojenja, nosenja beba i sl
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 28.9.2020 23:24:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Pratim je ja na instagramu tamo je aktivna, na fb isto, ima i svoj blog odavno. I petoro dece tako da razumljivo sto ovde nije vise aktivna ☺️
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.9.2020 8:54:26
|
|
|
|
jabudic
|
Malo zena sam zpoznala zaista, uzivo, jer sam u drugoj drzavi, ali neke od njih jesam i one su medju mojim najboljim prijateljima. Special thanks goes to: bubulence, MarijaBg i Maleno84, to su moje srodne duše. ❤ Upoznala sam i Iva11, Jovicu i za malo NewMom (nije nam se dalo da se iskombinujemo).
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.9.2020 14:12:02
|
|
|
|
Filadendronka
|
Jabudic, sta nam je sa Bubulence? Bas je nema odavno...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.9.2020 15:48:26
|
|
|
|
jabudic
|
Pa ne znam sto je nema, dobro je, sve OK. Cujemo se svakog dana 😊
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.9.2020 21:25:34
|
|
|
|
Filadendronka
|
Divno, prenesi joj pozdrave od mene! 🤗 IZVORNA PORUKA: jabudic Pa ne znam sto je nema, dobro je, sve OK. Cujemo se svakog dana 😊
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.10.2020 7:39:25
|
|
|
|
jess021
|
Mislim da sam zaboravila i Bubulence
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 31.3.2024 15:12:40
|
|
|
|
flamingos
|
Juče sam upoznala predivnu osobu-Filadendronku.Mnogo sam srećna.❤️
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?