Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 20.3.2024 0:02:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecko, ja ako ne uposem i rokovnik pisi propalo. Bez njega nista ne mogu da planiram. Imam seminar sledece subote a ja utripovala da je ove a imamo neko slavlje ove subote. I naravno, pogledam u rokovnik 😂 On u rancu, ranac na ledja o ne razdvajamo se 🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 20.3.2024 7:29:44
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Eto nama sunca.Što volim kad mi tako započne dan.Pijem kafu i kujem planove za danas.Svašta me nešto čeka.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 20.3.2024 8:36:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, rokovnik kaze ajd na posao u pola 10 😊 Dete ide na nadoknadu informatike isto u 10 pa ćemo se otprilike u isto vreme vratiti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 20.3.2024 10:10:49
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan! I kod nas suncano, ali hladno i dalje. Jutros poranila da spremim rucak, a ceka me jos milion obbaveza koje ne znam kad cu da pozavrsavam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 20.3.2024 11:50:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Masem vam. Nadam se da ste dobro. Ja sam u jurnjavi. Imam stalnu neku jurnjavu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 20.3.2024 12:46:45
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da mahnem i ja,imam haos na poslu. Tako neki dani...Od januara.Neka ih.Volim to. :) Brze mi prodje vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 20.3.2024 13:01:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ladno ladno ladno, duva vetar odnese mi frizuru 😂 Taman posteljinu da produva.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 21.3.2024 8:28:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sta radite danas, drage moje?
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 21.3.2024 9:32:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro 😊 Ja se kanim da odem u potragu za haljinom za proslavu, ali ne znam gde to da uglavim. Ta radnja je ma drugom kraju grada, rade od 10 i a meni dan ispresecan obavezama. Bitno da je sunčano. 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 21.3.2024 13:31:15
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Samo da vam mahnem.Uživajte u lepom danu.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 21.3.2024 15:16:25
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Sta radite danas, drage moje? Dobar dan svima,čitam vas ali ne stignem da pisem bas.Konačno i lepog vremena,pa smo zasadili grašak pa posle sve redom kako ide....posla ima,kosili smo vec i travu.Vise smo sada napolju,montirali i ljuljašku za malog sad uzivancija.Budite dobro....😘
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 22.3.2024 12:19:45
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 22.3.2024 14:24:48
|
|
|
|
flamingos
|
Joko,ljubim vas puno.Uživajte zajedno i rastite zdravi i srećni!❤️❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 22.3.2024 21:55:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Haaaaaj, ima li kogaaaaa? 😊 Ja gledam seriju pa Preživele 😁 A toooooonu sudova imam za pranje. Niko se danas nine dugo zadrzao kod kuće, ko autobuska stanica. Udji, jedi, pij i napolje 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 22.3.2024 23:21:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo mene Ivanka. Ali legla sam. Umorna sam bas. .
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 22.3.2024 23:26:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR U i itiiiMoji uveliko spavaju🙄 Čudo jedrno. Ja sam se jedva dovukla kući večeras. Sve neka jurnjava danas. Pa, Sanijice, da se pošteno odmorimo 😊 Ali prvo da operem drugu turu sudova 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 22.3.2024 23:35:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Barem da odspavam kako treba. Budim se kao vampir. Ali dobro barem cu malo iskulirati od jurnjave.
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 23.3.2024 0:01:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zbog vampirisanja je mm otisao na spavanje jos u 10. A trebalo je da zavrsi nesto, nije mogao. Izmudrovah tamo u temi sa prvacima, slaba sam na mališane, ima ih svakakvih sorti, snađenih i nesnađenih 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 23.3.2024 8:09:50
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Barem da odspavam kako treba. Budim se kao vampir. Ovo kao da sam ja pisala. Ne znam sta mi je u poslednjih nekoliko nedelja. Ne mogu uopste da spavam ujutro. Inace dan bas lepo poceo. Ukljucila tamni ves i sad videh raspalu papirnu maramicu po njemu. Ukljucila racunar, maticna samo sto nije crkla. greje se bas puno. A ja planirala da nesto odradim tokom vikenda, i tako... Nadam se da je vama bolje poceo dan. Odoh da jos malo cutim pa da vozim dete na trening
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 23.3.2024 8:13:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kuki Daco ov9 ko da sam ja pisala 😂 I pored temeljnih proveravanja dzepova vecito ima neka maramica 🤣 Vec smo navikli. Isperi jos jednom. Odoh kod frizera da se dovedem u red malo. I malo da se konsultujem oko boje kose.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 23.3.2024 9:19:24
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro jutro zenske. Ja zavrsavam kafu i pravim planove sa mm gde za praznike i sta sledece u stanu da renoviramo. Razmahali smo se😂😂Veliko dete na probnoj maturi. Danas srpski i izborni, juce bio matis. Malo dete cu jos malo da pustim da spava pa i nju da budim da ide na cas. Pravim danas lazanju, sad cu da zavrnem rukave da bismo mogli da idemo malo napolje u set_nju, na kafu itd. Geeota da ne iskoristino ovako lep dan. Joko javi kako se snalazite❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 23.3.2024 9:27:49
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Daco,i ja se rano budim.Već sam išla u navavku,zamesila za hleb i spremam doručak.Za ručak ću pasulj sa domaćim suvim mesom i mlad kupus za salatu,a napraviću i nešto slatko.Moje dete spava,pa u 15 h putuje za Beigrad(vodi ih nastavnica muzičkog.Idu da gledaju operu,da prošetaju itd).Prelep je dan,uživajte.Želim vam prijatan vikend.Nadam se da ste dobro.Joko,uživajte sa svojim bebicama.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 23.3.2024 11:28:10
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Joko,uzivaj sada 😊 Bogu hvala da idete kući i da je sve prošlo kako treba....❤🙏
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 23.3.2024 11:39:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gluvarim do rucka. Da ne pokvarim frizuru 😂 Treba da stoji do 19h 😁 Jaja i slanina za rucak, ne mogu da se smaram danas. Dete na pikniku sa drustvom, mm po gradu i tako... Tizi, sta kaze sin, kako mu se cini matematika?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 23.3.2024 12:07:40
|
|
|
|
Tiziana
|
Pa kaze da nije bilo bas lagano, iako slusam na TVu da je puno dece bilo koja su izasla posle 1h i bilo im je lako. Sve je uradio, vracao se, proveravao. Video je juce resenja i kaze misli da mu je sve tacno, e sad pitanje je koliko je on zapamtio sta je napisao. Sve u svemu nije ni bitno da li mu je sve tacno ili su mu tacna samo 2 zadataka, bitno je da on vidi gde je gresio i sta treba da vezba naredna 3m.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?